8. tra 2014.

AVON Planet spa maska za lice i kosu od maslinovog ulja

20140320_085415

Godinama sam vjerna nekim Avon proizvodima, a među njima su maska za lice i kosu od maslinovog ulja. Ove maske dio su stalne Planet spa linije i kao što je to Avon običaj, možete ih vrlo često naći na akcijama. Već godinama ne provodim niti jednu zimu bez ovih maski, provjerite zašto.

20140320_085443

Maska za kosu izvrsna je maska koja mi zimi daje instant rješenja za kosu. Kada mi je kosa suha, beživotna i elektrizirana, ova maska sve riješi u jednom tretmanu. No, ako ju nećete koristiti nekoliko sljedećih pranja, njeno djelovanje će nestati. Predlažem da ju preskočite svako treće pranje i rezultati će biti vidljivi.

Ocjena: 4/5

20140320_085454

20140320_085528

Maska za lice još jedno je instant rješenje za suhu i dehidriranu, ali kožu. Doslovno do suhe kože, koja zateže, nakon jednog nanošenja vaša koža bude osjetno mekša, nježnija i hidratiziranija. Maska u sebi sadrži i sitna zrnca koji rade lagani piling na vašoj koži kada ju skidate. Tekstura je gelasta.

20140320_085618

Ocjena: 4,5/5

Koji su vaši omiljeni Planet spa proizvodi?

Love,

Maybe

Broj komentara: 14:

  1. Zašto pobogu nikad ne stavljaš sastav proizvoda? Džabe ti recenzija bez toga, koliko god vi neke blogerice ne pazile na sastav, sve više cura pazi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slobodno pristojno pitaš da stavim sastav. Razlog je što sastav uglavnom pišu jakos itnim slovima, a ne želim već dovoljno osjetljive oči naprezati.

      Izbriši
  2. Paaa nemam još niti jedan planet-spa proizvod od Avona, ali zainteresirao me ovaj za kosu :) trenutno sam se u zadnjih tri mjeseca sprijateljila sa aussie proizvodima, pogotovo regeneratorima koji su predobri! a stigli su i u spreju neki slični oblici :) sviđaju mi se fotke jer vidim kvalitetnu teksturu proizvoda! instant post! super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skužila sam da je bolje kratko i jasno:)
      Aussie ili paše ili ne, ali moram priznati da si rijetka kojoj toliko paše:)

      Izbriši
  3. Ovo je i meni najomiljenija maska od Avona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-) Drago mi je naići na istomišljenike!

      Izbriši
  4. Volim ovakve kreme što imaju maslinovo ulje, uvijek ih volim kupovati. top popusti

    OdgovoriIzbriši
  5. Hoce li uskoro biti recenzija o essence lampi za geliranje noktiju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kakavu bi ti dodtanu recenziju? Lampa kao lampa.

      Izbriši
  6. Kupila sam od avona sampon i regenerator,,,kosa me toliko cesala nakon pranja da sam je ponovno morala oprat,,,,ne vjerujem avonu sto se tice sampona,maski,gelova za tusiranje,,,jedino sto mi se svidja to su ruzevi i sjenila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koja je linija bila u pitanju?
      Nemoj suditi po jednoj liniji, moćda ima neki sastav koji ti smeta.

      Izbriši
  7. Imala oba proizvoda! Maska za lice mi je bila odlična! Maske za kosu katkad koristim jer mi je jako tanka kosa pa mi ju toliko omekšaju maske da mi izgleda masno kosa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me čudi taj rezultat, vjerojatno ti je preteška za kosu.

      Izbriši