10. ožu 2014.

Oriflame darivanje

Oriflame, kataloški kozmetički brend godinama je prisutan na našem tržištu. u njihovim katalozima ćete pronaći široku ponudu preparativne i dekorativne kozmetike. A najzanimljivije stvari iz kataloga će moći isprobati 2 pobjednice ovog darivanja.

Oriflame je osigurao 2 bogate nagrade.
1 nagrada sadrži: Hairx Colour protect regenerator, Essentials Daily Scrub Cleanser, Essentials Multi-Purpose kremu, Ever lasting podlogu u nijansi Porcelain i Triple core ruž za usne. Sve poklone možete vidjeti na slici.


2 nagrada sadrži: Essentials Daily Scrub Cleanser, Pure nature Tea tree & rosemary ulje, Ever lasting podlogu u nijansi Porcelan, Wonderlash maskaru, Sjenilo u nijansi Black i Power shine Palladium ruž.


Pravila:

Pravila su ista kao i uvijek. Svaki dan možete sudjelovati u darivanju i time si povećati šanse. Jedino što sam u formu dodala je da napišete i svoj email jer mi je jednostavnije kontaktirati vas i da sačuvam vašu privatnost.

Pratite me na jedan od načina: FacebookTwitterInstagram ili YouTube. Dovoljan je samo jedan način. Svaki dan možete sudjelovati i svaki dan se smijete samo jednom prijaviti. Dakle, imate ukupno 10 šansi za osvojiti darivanje!

Darivanje traje od 10.3.-20.3.2014. do ponoći. Otvoreno je internacionalno! Pobjednice će se morat javiti točno 48 sati od objave na mail, inače biram nove pobjednice.

Nije obavezno, ali bilo bi mi drago da obavijest o darivanju podijelite sa svojim prijateljima, te da lajkate Oriflame stranicu. Zbog divnih darova koje su omogućili.

Sretno svima,
Love,
Maybe

Broj komentara: 13:

 1. Marijana Šimićožujka 11, 2014

  Sve je fenomenalno!

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasno darivanje i prekrasni proizvodi :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivno darivanje,pratim vas vec duze vrijeme na fb :)

  OdgovoriIzbriši
 4. tvoja darivanja su mi uvijek divna <3

  OdgovoriIzbriši
 5. Možeš vjerovat da nikad nisam isprobala ništa ni od Oriflame-a ni od Avona... Ne znam zašto :-/

  Stella.

  OdgovoriIzbriši
 6. Maida Dzinovicožujka 21, 2014

  Super nagrađivanje. Pratim vas na fb

  OdgovoriIzbriši