4. ožu 2014.

New in: veljača

Veljača je bila kratka, ali produktivna. Na redu je još jedan new in sa divotama koje su stigle zadnjih mjesec dana.



Matrix Biolage* ovog proljeća uvodi velike promjene u svoju liniju. Jako sam sretna što sam imala priliku prva isprobati Hydrosuce liniju koja tek stiže u prodaju. Liniju koja kosi daje volumen krenula sam tek sada isprobavati. U biti, ovi proizvodi su mi stigli još krajem siječnja, ali zbog ugovora vam ih nisam smjela pokazati. Za sada mogu samo najaviti još neke novitete, ali to je sve kaj smijem reći.




Nikako se nisam mogla uhvatiti sa Tamarom koja mi je još početkom 1 mj. u Novom Sadu kupila NYX krasotice & Blush kistove. Zašto prije nisam nabavila jumbo olovku u nijansi Milk? Prekrasna i toliko multifunkcionalna da vam ne mogu opisati. U paketu su se našla i 2 kremasta rumenila koja ću vam ubrzo predstaviti. Blush kistovi 2 od 3 obožavam, a 3., ovom velikom sam našla funkciju. Ubrzo recezija.


Solgar vitamini* za kosu, kožu i notke. Dobila sa na recenziju kuru za 2 mjeseca i recenzirat ću ih tek kada završim obje kure. Prva je pri kraju. Imam osjećaj da su oni prvo čistili moju kožu jer prvih 10-ak dana mi je lice sam bujalo prištićima, a onda je krenulo prema boljem. Najveća pohvala ide noktima koji su mi predivni- čvrsti i ne pucaju.

Catrice* paket stigao je zajedno sa stvarima za darivanje. Baza za lice koja neutralizira crvenilo, paleta sjneila, mono sjenilo, lak za nokte i ruž. Puno ljubičastih i pastelinih tonova, idealnih za proljeće/ljeto.

Shoebox je sredinom mjeseca imao rasprodaju i ako za jedan kupljeni par, drugi je koštao samo 1kn. tako da smo se mama i ja počastile istim cipelicama. Uz njih tu se još malo nekoliko Springfield makeup proizvoda koji su izlazili iz asortimana i prodavali se po 5 kn i 2 Essie laka sa kojima sam oduševljena.

Pisala sam vam o Chanel eventu koji je bio divan. Isto tako divan je bio i poklon*. Vječni Chanel No 5, Hydramax + Active serum (koji testiram) i maskara koja čeka svoj red, zajedno s još 5 drugih.

Bipina maskara je maskara o kojoj sam čula puno pozitivnih dojmova,i iako mi nije nužna nisam odoljela ne kupiti ju kad sam naišla na nju konačno ne korištenu.

Prije nekoliko dana bilo je predstavljanje LRP Effeclar Duo +* linije. Voljela sam stari Effeclar Duo, pa vjerujem da ću voljeti i ovaj.

Avon je ovaj mjesec predstavio novi parfem: Femme* sa Zorom Bjelorusov u glavnoj ulozi i priznajem da mi je sjeo. Godinama nisam koristila parfeme, zbog alergijske reakcije, pa sam krenula ponovo. Falili su mi parfemi. Sada čak i malo pretjerujem. Nadoknađujem godine ne korištenja.

Kozmo je predstavio novu liniju za njegu kose Organix* i na poklon sam dobila šampon za kosu sa marokanskim arganovima uljem i sprej za kosu sa keratinom. Kako je sada stanje, pričekat će malo na recenziju.

Recenziju Olival* krema možete vidjeti ovdje.

Douglas* me iznenadio paketom maske za tijelo i gela za tuširanje. Prvi puta koristim masku za tijelo i nisam znala što očekivati. Prvi dojam je jako pozitivan, jer mi je koža izuzetno mekana.

LUSH Neon paket sam dobila za rođendan. Mislim da ništa mirišljavije od LUSH paketa. Za sada sam isprobala masažnu pločicu i divna je. Ne znam dal bolje prsti klize po njoj ili dal finije miriši.



Ovaj mjesec se tu našlo i mirisnih svijeća koje obožavam. Prva je poklon Lesnine i u pitanju je svijeća dizajnirana od strane Mirjane Mikulec*, a druga je poklon brata i šogorice za rođendan. Uz svijeću se tu našao i novi zidni sat* i još neke sitnice.


Uz svijeću dobila sam i sliku/ploču sa pozitivnim natpisom. Koja je odmah našla svoje mjesto u kuhinji. U kuhinji se još našao i novi sat, također poklon Lesnine.

Među rođendanskim poklonima našle su se i naušnice, sve krasnije jedna od druge. Poklon bon za West Gate, jer moja svekrva zna da ću s time biti najsretnija. Jedan od najdražih poklona mi je ova čokolada.

Volim veljaču iskoristiti i za zadnji shopping robe tako sam uzela klasičnu crnu majicu, s ukrasnim gumbima sa stražnje strane. Cijena je bila svega 10€.

U sOliveru sam uzela majicu. Prvotna ideja je bila samo za doma ju nositi, međutim toliko je ugodna da bi svugdje nosim. Cijena je bila oko 140 kn.

Mango hlače, koje na slici izgledaju grozno, ali u stvarnosti u divne. Nekada sam bježala od mrkva modela, a sada ih obožavam. Posebno sam oduševljena s detaljima u koži.

Novu haljinu ste mogli vidjeti ovdje. A na poklon sam dobila još i predivnu proljetnu H&M bluzu koja čeka svoju prvu kavu na terasi nekog kafića. Nije fotkana jer mi nije ispadala dobro na fotkama, pa čekam priliku za jedan OOTD da ju možete vidjeti u punom sjaju.
I to je to. Barem se nadam. Sve sam mislila kako ću ovaj mjesec biti skromnija, ali ništa od toga. Za idući mjesec, tj ovaj, sam si već odredila što ću si kupiti. Trebaju mi još nekoliko stvari od odjeće i zapikirala sam neke nove Avon novitete, jedna baza za lice, Wet 'n' Wild ruž  i tu ću stati. Nadam se! Osim ako mi nešto ne bi nedostajalo u rutini.
Bilo je tu još nešto zanimljivo, ali i o tome moram šutjeti. UbrzoJ

Što ste vi zanimljivo kupavali zadnjih mjesec dana?
Love,
Maybe

*PR uzorak


Broj komentara: 30:

  1. Super stvari, najviše me se dojmila ona kozmetika koju si kupila za 5 kn.. Divna ambalaža!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je zbog ambalaže privukla, divno izgleda:)

      Izbriši
  2. Mihneta Sojkicožujka 04, 2014

    Wow,koliko proizvoda,sve je divno...počev od Biolage,do Avona,i neodoljivog Chanela...Ja sam kupovala najvise ,proizvode za tijelo,ali ovaj mjesec cu nastojati da se počastim nekim od kozmetičkih noviteta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, nikako da stanem:) I ja bi trebala krenuti njegom tijela više, tako da ovaj mjesec mijenjamo uloge!

      Izbriši
  3. Odličan new in a najviše mi se sviđa Chanel i Olival ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ti je ovaj new in :) Stvarno se nabralo lijepih stvarčica :) Jako sam znatiželjna oko Douglas maske za tijelo. Kako je u pitanju glinena maska, nekako mi se činilo da bi mogla isušivati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo suprotno, sa glinom nikad nisam imala efekt isušivanja.

      Izbriši
  5. ja nisam nista posebno...ali me veoma interesuje baza koja neutarlizuje crvenilo...iskreno,nisam ni znala da je Catrice ima...gledala sam skoro neke druge brendove,ali od cene mi nije bilo dobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko sam shvatila, to je novitet u ponudi, među ostalim bazama. Ubrzo njena recenzija.

      Izbriši
  6. Ja nisam nista posebno...ali me veoma interesuje baza koja neutarlizuje crvenilo...iskreno,nisam ni znala da je Catrice ima...gledala sam skoro neke druge brendove,ali od cene mi nije bilo dobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To im je novitet na tržištu, među ostalim bazama. Ubrzo recenzija.

      Izbriši
  7. Koji noviteti,ne zna se koji je bolji....nausnice su preslatke :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Stvarno imaš finih noviteta. Čekam recenzije NYX kremastih rumenila, a Femme parfem je i mene oduševio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Parfem je pravo otkriće, a recenzija će ubrzo. Volim NYX rumenila uopće, a kremasta posebno!

      Izbriši
  9. krasne stvarčice :D
    toliko darova premda te je rođendan i ove godine preskočio ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Jao Ana koliko divnih stvarčica. O da, sve mi se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj mjesec je bio divan što se poklončića tiče:) svašta nešto lijepo se našlo.

      Izbriši
  11. Odlični su ti noviteti, a mene najvuše zanima recenzija Solgar vitamina jer i sama već neko vrijeme razmišljam o njima. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ubrzo dolazena red, za par tjedanan kada budem pri kraju druge bočice.

      Izbriši
  12. Wow! Sve mi se sviđa. Nemam skoro pa ništa od ovoga. :-((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda ćeš možda u recenzijama naći nešto idealno za sebe!

      Izbriši
  13. Super mi je sve! Chanel-wow, a Olival- vrlo ugodno iznenađenje!

    OdgovoriIzbriši
  14. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  15. wow ovo je zbilja puno za kraću veljaču ;D sviđa mi se paketić od Lush-a jer sam slični isto dobila za Božić ...zaboravila sam kak se zove paket ali baš su ih puno izdali povodom blagdana kao setove :)))
    Naušnice, satić, cipelice - slatko :) :*

    OdgovoriIzbriši
  16. Effaclar Duo + je diiivan, uz djelovanje protiv crvenila (napokon!) tekstura i miris su mu poboljsani :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Krasni noviteti! Jedva čekam recenzije proizvoda za kosu. :)

    OdgovoriIzbriši