19. ožu 2014.

Bobbi Brown Pot Rouge „Raspberry“ #20

 
20140127_114533
Kada su najavili dolazak Bobbi Brown u Hrvatsku veselila sam se što nam konačno postaje dostupan brend koji je izrazito kvalitetan. I konačno, nismo oni tamo neki Hrvatki koji po skoro sve moraju preko granice ili naručit preko neta. Moja prva stvar na Bobbi Brown WL bilo je ovo rumenilo. U njega sam se zaljubila gledajući ga na predivnoj Dunji Tadić, vlasnici Ženskog rokovnika.

Ako volite kremasta rumenila, onda su Bobbi Brown kremasta rumenila jedna od onih koje želite i morate isprobati. Ovo rumenilo izvrsno se nanosi prstima i blenda istima, nije presuho, No, nakon što sjedne na lice, ne mrda satima. Dovoljno je jagodicama prstiju proći po rumenilu i imate dovoljnu količinu proizvoda za jedan obraz. Umjesto prstiju možete koristiti i bockalicu i tada nanesite zaista malu količinu na dlake kista.
20140104_145228_Richtone(HDR)
Tekstura je polusuha. Dovoljno je mekana da klizi po licu i da se blenda, ali nije pre kremasta da vam prst upadne u nju. Taman.
Nemojte da vas zavara tamna nijansa u kutijici. Ovo rumenilo na licu i usnama pravo je osvježenje. Ovo rumenilo licu daje svježinu, i neće pogriješiti s njime ma koliko bili blijedi ili tamni. Ova nijansa pristaje svima. Koliko je divna govori činjenica da mi je trebalo neko vrijeme da ju uhvatim, jer je stalno bila rasprodana. Apsolutno sam oduševljena s njime jer ostaje na licu satima. Kako je u pitanju Pot rouge, namijenjen je korištenju kao i ruž. Volim ga kao ruž, jer mi ne isušuje usne a ostaje na usnama cca 3 sata.
20140104_145142
Na slici vidite swatch rumenila nanesen u većoj količini i blendan. Razlika je očita. Iako ja volim nježniji trag na licu, jer kod mene vrijedi ona stara: manje je više, ovo rumenilo možete nadograđivati malo po malo i pojačat njegovu pigmentaciju. Kako je potreba zaista mala količina, 3,7 g će potrajati,
20140319_165658
Rumenilo i ruž možete vidjeti na meni na makeupu.
IMG_9453
Cijena: 220 kn/3,7 g
Ocjena: 5/5
Jeste li isprobali Bobbi Brown proizvode? Volite li kremasta rumenila?
Love,
Maybe













Broj komentara: 6:

  1. Potpuno se slažem sa svime što si napisala, stvarno savršeno rumenilo. :) Ja ga ne posjedujem, no imala sam ga prilike isprobati kada me šminkao Bobbi Brown vizažist. Za mene je odabrao točno tu nijansu koju si recenzirala i ja sam ostala oduševljena. Inače imam 3-4 rumenila jer nisam osoba koja pati za tom vrstom kozmetike, no ovo svakako moram kupiti u bližoj budućnosti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je the rumenilo i stvarno za preporuku!

      Izbriši