10. velj 2014.

Wet n Wild Comfot zone paleta

20140206_130900
Kada je krajem prošle godine pušten glas da u dm dolazi Wet n Wild nastala je prava potraga za njime. Naravno da sam se i ja uključila u tu utrku, pa sam odlučila kontaktirati dm radi popisa. Dopunjen popis potražite ovdje,a za detalje oko jedne od najpopularnijih WnW paleta nastavite čitati.

20140128_205324_Richtone(HDR)
Prvih nekoliko tjedana nikako ju nisam uspijevala uhvatiti, jer je svaki put bila rasprodana. 6 nijansi sjenila, koja su iskoristila u dnevnim i večernjim makeup-ovima za 48,90 kn je odlična ponuda. Kombinacije boja pristaju svim bojama očiju, tako da pomama za ovom paletom uopće ne čudi. Mene je privukla iz jednog drugog razloga, duokromske nijanse unutar palete.
20140206_130954
Paleta sadrži 6 nijansi sjenila. 2 sjenila koja dolaze ispod obrva, 2 na kapak, 2 za pregib i 2 za definiciju. Na stražnjoj strani palete naići ćete na primjer nanošenja sjenila na kapak i savjete za 4 look-a: sweet, flirty, dramatic i wild look. Ambalaža je plastična, jeftinog izgleda. Pohvala za naljepnicu na otvoru zbog koje ne odmah vidite je poklopac otvaran ili ne. Unutar palete nalazi se i dvostruki kist/aplikator. Aplikator je odličan, kist nije od koristi. Apeliram da stave testere u prodavaonice koji kronično nedostaju.
20140206_130916
20140206_131015
Na lijevoj strani su sjenila koja su uobičajenija za dan a na desnoj za večer. Na slici s dnevnom svjetlosti (1 slika) vidjet ćete realne nijanse lijeve strane, a na desnoj slikanoj na umjetnom svjetlu (2 slika), realnije su tamnije nijanse na desnoj strani. Sjenila su odlične kvalitete, posebno tamnije nijanse. Pigmentacija je nešto jača kod tamnijih nijansi, nisam imala nikakvih problema sa blendanjem i naravno uz bazu traju satima. Voljela bi koje mat sjenilo u paleti, posebno za pregib. WnW ima izvrsna mat sjenila. Imam jednu njihovu paletu sa mat sjenila koju je vrijeme da konačno predstavim. Sjenila se također međusobno jako lijepo miješaju. Nakon što sam nanijela tamnije sjenilo, nisam imala problema sa nanošenjem svjetlijeg na njega.
20140206_145854
20140206_150106
Paletu sam uzela zbog duokromskog sjenila. Kako mi je ovo prvo takvo sjenilo, malo sam si na prvi pogled bila čudna sa njime, ali kada se razbije sam svijetlim sjenilom, divna je kombinacija.
20140206_150127
WnW Comfort zone paleta je izvrsna paleta u omjeru cijene i kvalitete. Zamjerila bi jedino ambalaži koja izgleda jeftino. Srećom da postoji postupak deportacije pa se i to da riješiti. I prva 2 sjednila na lijevoj i desnoj strani su nešto nježnije pigmentirana, obzirom na mjesto za koje se preporučuje to ima logike, ali da je nijansu jače pigmentirano bila bi sretnija.
Cijena: 48 kn/8,5 g
Ocjena: 4,9/5
Jeste li izabrali već svoj omiljeni WnW proizvod? Dosta pohvala sam čula za ruževe, koji mi preporučujete?
Love,
Maybe













Broj komentara: 10:

  1. nikako od njih nesto uzet

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam se dugo nakanjivala pa nikako, ali mislim da sam se sada navukla.

      Izbriši
  2. Marijana Šimićveljače 10, 2014

    Boje,nijanse su fenomenalne ,baš kakve volim:->

    OdgovoriIzbriši
  3. obožavam Wet n Wild, međutim nemam još ovu paletu, a stvarno je lijepa :)
    Uz nju još bi si rado nabavila i Petal Pusher paletu :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nijanse su prelijepe,jos samo da se i kod nas mogu naci,ali srecom,sve se danas moze poručiti ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super su mi njihova sjenila, imam ovu paleticu, ali još ju nisam stigla isprobati. Isprobala sam trio sjenila Walking on Eggshells i rumenilo u nijansi Mellow Wine i s njim sam jako zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam upravo ovu i odlična mi je :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  7. mene zivcira sta su im sva sjenila toliko sjajna kao da si se slaninom namazao. ali stvarno. ostalo mi izgleda dobro iako nisam jos nista probala. zasad :)

    OdgovoriIzbriši