28. velj 2014.

Pantene & Hippy Garden rođendansko darivanje

Malo po malo, došlo smo meni jednog od najdražih poklona koji će netko osvojiti. Moja prva suradnja, moji prvi PR, moje prvo priznanje mene kao blogerice došlo od Pantenea. Upravo zato Pantene je za mene zaista poseban brend i upravo zao sam ga ostavila za rođendanski vikend. Ali da bi poklon bio još malo posebniji u cijelu priču umiješao se Hippy Garden i njihova divna majica koja je rađena posebno za Pantene „Jednostavno je biti lijepa“ kampanju.


Pobjednica/k darivanja osvojit će divnu Hoppy Garden majicu & Pantene Intensive Repair masku i šampon (moja omiljena Pantene linija).



Pravila:

Pravila su ista kao i uvijek. Svaki dan možete sudjelovati u darivanju i time si povećati šanse. Jedino što sam u formu dodala je da napišete i svoj email jer mi je jednostavnije kontaktirati vas.

Pratite me na jedan od načina: FacebookTwitterInstagram ili YouTube. Dovoljan je samo jedan način. Svaki dan možete sudjelovati i svaki dan se smijete samo jednom prijaviti. Dakle, imate ukupno 4 šansi za osvojiti darivanje!

Darivanje traje od 28.2.-3.3.2014. do ponoći. Otvoreno je internacionalno! Pobjednice će se morat javiti točno 48 sati od objave na mail, inače biram nove pobjednice.

Nije obavezno, ali bilo bi mi drago da obavijest o darivanju podijelite sa svojim prijateljima, te da lajkate Panetene  stranicu. Zbog divnih darova koje su omogućili.

Sretno svima,
Love,
Maybe

4 komentara:

  1. podijeljeno....sve lajkano


    Ivan K.

    OdgovoriIzbriši
  2. Goran Rančićožujka 03, 2014

    Igramo se! Podeljeno, lajkovano!
    Ja delim i lajkujem za moju dragu! :)
    Sa srecom svima!

    OdgovoriIzbriši