27. velj 2014.

Essence & Catrice rođendansko darivanje

Moj rođendan se bliži, ali to nipošto ne znači da je poklona sve manje i manje. Dapače, igrat ćemo se mi još i kroz 3 mjesec.

Essence & Catrice su meni dragi drogerijski brendovi. Jako mi je drago vidjeti da svaku sezonu izmjenjuju dio asortimana, da slušaju tržište i da su inovativni a i dalje pristupačni. Nerijetko posegnem za njihovom policom u potrazi za nekim novitetom. I upravo zbog toga bila sam presretna kada su se u „vm2“ odazvali na moj poziv i pristali na sponzoriranje darivanja. Posebno mi je bilo drago što su me dočekala 3 Essence i 3 Catrice paketa jer to je značilo da ću imat priliku razveselit 6 dama!

Essence paketi sadrže:
Soft touch mousse podlogu u nijansi #03 matt honey
Eye sorbet u nijansi #04 Illuminatinig plum
Anti – spot cover stick korektor u nijansi #02 sand
Ruž za usne u nijansi #06 cutie mac cute
Maramice za uklanjanje makeup-a (uključujući i vodootporni)


Catrice paketi sadrže:
Matt mousse podlogu u nijansi #030 warm beige
Blush tint u nijansi #010 Rose Flush
Sjenilo u plavo sivoj nijansi (naljepnica je preko njega pa ne mogu vidjeti nijansu)
Made to stay lip polish u nijansi #040 let's red loud!

Pravila:

Pravila su ista kao i uvijek. Svaki dan možete sudjelovati u darivanju i time si povećati šanse. Jedino što sam u formu dodala je da napišete i svoj email jer mi je jednostavnije kontaktirati vas.

Pratite me na jedan od načina: FacebookTwitterInstagram ili YouTube. Dovoljan je samo jedan način. Svaki dan možete sudjelovati i svaki dan se smijete samo jednom prijaviti. Dakle, imate ukupno 10 šansi za osvojiti jedan od 6 paketa!

Darivanje traje od 27.2.-8.3.2014. do ponoći. Otvoreno je internacionalno! Pobjednice će se morat javiti točno 48 sati od objave na mail, inače biram nove pobjednice.

Nije obavezno, ali bilo bi mi drago da obavijest o darivanju podijelite sa svojim prijateljima, te da lajkate Essence & Catrice Facebook stranicu. Zbog divnih darova koje su omogućili.



Sretno svima!
Love,
Maybe

Broj komentara: 8:

  1. Super su mi i Essence i Catrice... Essence mi je i prihvatljiviji ,al Catrice ima cesto akcije tak da imam puno njihovih stvari.Ona liquid metal sjenila su mi super i ona 2u1 maskara (ne znam ime).I imam puder u kamenu od njih koji je valjda jedini na ovom svijetu koju meni odgovara i ne probije mi sjaj kroz njega

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da će sreća biti uz mene :) <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Darivanje traje od 27.2.-3.4.2014. do ponoći. Greškica u datumu :)
    Hvala za predivno darivanje..

    OdgovoriIzbriši
  4. ulalah :) divno darivanje :) u samim počecima korištenja essence me do današnjeg dana nije previše razočarao i zapravo sve više imaju proizvode koji su zbilja kvalitetni, njihova sjenila su dugotrajna i odlična :) catrice volim rumenila i sjenila također... sve u svemu pun pogodak za nagradnu igru :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Catrice mi se više sviđa, iako su mi oba paketa kul! Poslala sam ovaj obrazac, nadam se da sad sudjelujem :D :) pusa!

    OdgovoriIzbriši
  6. Nadam se i ja da cu imati srece :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno darivanje...

    Gordana B.

    OdgovoriIzbriši
  8. Marijana Šimićožujka 04, 2014

    Predobra su sva tvoja darivanja<3

    OdgovoriIzbriši