21. velj 2014.

Clarins Hydra Quench krema za lice

Ove zime moja koža je nepodnošljiva. Ide iz suhe u masnu, iz dehidrirane do normalne. Inače je mješovita i rijetko imam problema sa dehidriranošću, ali zadnjih tjedna joj je baš to najveći problem. Uz to, moja koža voli lagane kreme koje se brzo upijaju u lice i ne ostavljaju nikakav trag.
20140206_131145

Clarins Hydra Quench krema za lice je hidratantna krema za normalnu i suhu kožu. Kako je mojoj koži očajno trebala hidratacija, pomoć sam potražila u ovoj kremi. Odmah da napomenem, moja koža je trenutno mješovita, ali jako dehidrirana. Krema se jako lijepo upija, što je meni vrlo bitno. Nakon par minuta je potpuno upijena u kožu i mogu nanijeti podlogu bez straha da će negdje ostati flekovi na licu od kombinacije pudera i kreme. No, kad je u pitanju hidratacija,ova krema sama nije mogla napraviti puno na koži. Trebao joj je serum koji bi doveo ured moju kožu. A krema da mu bude samo nadopuna. Tako da nisam baš sigurna kako bi funkcionirala na suhoj koži kojoj je namijenjena.
20140206_131203
Nakon nekoliko tjedana korištenja lice mi je imalo elastičnost i nije bilo tragova perutanja, ali zatezanje zbog suhoće je postalo sve jače i jače. Tako da sam kremu odlučila zamijeniti nečim jačim, nečim što će mi zaista nahraniti kožu, ali o toj kremi drugi puta.
20140206_131232
Ova krema čeka toplije, stabilinije dane, bez puno promjena u vremenu. Vrijeme kada će trebat samo održavat hidrataciju. Dakle rano proljeće, jer kada dođe ljeto moja koža traži nešto matirajuće. Da, godišnje promijenim nekoliko krema jer imam zaista zahtjevnu kožu.
Struktura kreme je gelasto kremasta, vrlo lagana i brzo se upija u kožu. Ambalaža je staklena, zbog čega ima svoju težinu.
Cijena: oko 350 kn/50 ml
Ocjena: 3,9/5
Koja je vaša omiljena hidratantna krema?
Love,
Maybe











Broj komentara: 5:

  1. dobila sam ovu kremu, i ja sam ju počela koristiti, mada je moja koža masna, ali nema veze zbog zime se malo matirala, koristim ju par dana, ok, ne primjećujem ništa spektakularno, vidjet ćemo, brzo se upije, mislim da hidratizira,jer je koža malo zategnutija i elastičnija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako se brzo upija i to me oduševilo kod nje. Veselim se danima kada će mi njega hidratacija biti dovoljna.

      Izbriši
  2. Nadam se da će ti više odgovarati u proljeće. Svoju još nisam isprobala, ali vjerujem da će za moje potrebe biti dovoljna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja, jer po strukturi ima karakteristike koje obožavam!

      Izbriši
  3. Obozavam hidratantne kremice!Ovu nisam imala priliku da isprobam.

    OdgovoriIzbriši