3. velj 2014.

Avon Irresistibly ruževi za usne u olovci

20140203_111920
U New in postu sam vam pokazala razne krasote, a među njima i Avon ruževe u olovci. Ovakav tip ruževa dostupan je u Avonu od prošle jeseni, a ovo su moji prvi primjerci.

20140203_112342
Irresistibly Sexy ruževi za usne dolaze u 4 nijanse. Ukupne gramaže 2,8 g. I sa trenutnom cijenom u katalogu 2 od 25 kn. Ruževi dolaze u 4 nijanse: Red Vixen, Promiscuous Plum, Naturally Naked i Sensual Pink. Najviše sam se veselila nijansi Red Vixen, ali ona je ispala najveće razočaranje.
20140203_112506
Ako usporedimo nijansu u katalogu:
20140203_145921
I nijansu u stvarnosti vidjet ćemo da se radi o totalno drugačijoj nijansi. Ostale 3 nijanse imaju isto odstupanja, ali ne toliko.
20140203_111957
Avon za ove ruževe kaže: kremasti, hidratantni ruž u olovci lako se nanosi za zapanjujući izgled. Ruževi zaista jesu kremasti i vrlo se lako nanose. Naravno, tamnije nijanse vam preporučujem posebno na rubovima nanijeti pomoću kistića. Ruževi su kremasti, izvrsno pigmentirani i trajnosti cca 2 sata. Naravno, neće preživjeti masnija jela, ali neće nestati ni nakon prve čaše.
20140203_145645
Naturally naked je moj favorit. Prekrasna kremasta nude nijansa sa primjesom roze je savršena za dan.
20140203_112228-horz
Iako možda za sebe ne bi kupila (realnu nijansu ruža) Red Vixen, jako mi se svidio kako mi stoji. Bez obzira što sam očekivala crveniju nijansu, a ova u sebi ima dosta smečkaste, neće mi neupotrebljeno stajati u ladici.
20140203_112215-horz
Sensual Pink je metal roza nijansa i nikako nije moja nijansa. No u kombinaciji s drugim ruževima bi mogla biti izvrsna.
20140203_112246-horz
Promiscuous Plum je predivna tamno ljubičasta. Zahtjeva savršene usne, nije presjajna i odiše elegancijom. Definitivno boja sezone.
20140203_112239-horz
Kvaliteta ovih ruževa odgovara cijeni, ali ostaje razočaranost nijansama u katalogu i realnosti. Nadam se zato da će vam ovi swatchevi pomoći u odabiru.
Ocjena: 3,7/5.
Koja vam se nijansa sviđa? Jeste li isprobali Avon olovke za usne?
*PR uzorak
Love,
Maybe























23 komentara:

  1. Obicno mi se svidjaju ruzevi iz Avona, ali moram reci da su mi ovi razocarenje. Vidjela sam ih uzivo i probala i ne dopadaju mi se ni boje jer su pretamne, premda su sada moderne, a ni ta svijetla jer ne volim metalik finis. Drzacu se njihovih klasicih ruzeva.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da nije to ono što smo navikli od Avona, kvaliteta je ok, ali nijanse su malo zeznuli.

      Izbriši
  2. boje su prekrasne i divno ti stoje ali u prve dvije si mi najljepša. dugo je vremena prošlo otkako sam imala njihove proizvode tako da mi jako nedostaju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su prve dvije najdraže:) Kod mene ne prođe niti mjesec bez njihovih proizvoda.

      Izbriši
  3. Meni je bas Red vixen najbolja nijansa na tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam isto isprobala sve nijanse ali mi se ne dopadaju. Razocarana sam razlikom boja. Javi mi se kad ih lagano potrosis i budes ih trebala siljiti..samo to cu ti reci ;) inace ti po meni najbolje stoji naturally naked :D pozzz!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf, toga se bojim:D Biti će to zanimljivo iskustvo!

      Izbriši
    2. Vjeruj mi da hoce..sretno xD

      Izbriši
  6. Ruževi su lijepi i odlično ti stoje <3 Jel ovo nova frizura možda? Jako lijepo izgledaš, a moja favorit su sve nijanse osim ove svijetle pink, sve ostale ti divno stoje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije, samo samo ju zaveuzala iza pa izgleda kao bob,malo da promijenim:) Ta pink je previše metalik pa je malo čudna.

      Izbriši
  7. Nevjerovatno koliko je Red Vixen lose ispala a moj bi favorit bila sljivasta nijansa, bas ti lijepo pristaje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je baš razočarala, a jako sam jojnse veselila.

      Izbriši
  8. Mnogo mi je drago sto si napisala ovaj post. Bas sam ih gledla a ovako po swatchevima u realnosti mi ni jedna nije nesto zanimljiva. Preskacem.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kod Sensual pink nikako mi se ne dopada završetak, a ako moram birati onda je to Plum koja i tebi lijepo stoji :) Ali ipak ove olovke nisu nešto što želim naručiti, cijenom su tu negdje sa ruževima pa bi oni bili moj izbor :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ruževi u olovci su mi najbolja ideja ikad, moram priznati :D I drago mi je što Avon prati trendove, da je barem odabir nijansa veći, od svih ovih mi se najviše sviđa njudasti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Super post i u pravo vrijeme. Taman sam htjela naručiti Promiscuous Plum ali mislim da ću sad ipak preskočiti. Veki :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Naturally Naked ti divno stoji :D :D

    OdgovoriIzbriši
  13. kako ne volim kad avon izbaci fotke koje nemaju veze s proizvodom, i fala tebi na tome što si nam pokazala kako u stvarnosti nijanse izgledaju. lijepo ti stoje, ali ja nisam oduševljena iz nekog razloga da bi sebi naručila :**

    OdgovoriIzbriši
  14. pink je uvijek in.senzualno i prirodno uz tvoju put najvise odgovara red no 1.

    OdgovoriIzbriši
  15. Naručih red vixen i stvarno nema veze sa slikom iz kataloga, mada se meni svakako sviđa. Jel se ove olovke podrezuju? Nisam nikad koristila nešto tako, nemam pojma šta da radim kad potrošim :D

    OdgovoriIzbriši