9. velj 2014.

Avon Hidrokolor Absolute ruževi za usne

20140206_124633
Drage moje, danas vam predstavljam još Avonovih mazalica za usne. Avon je definitivno poznat po ruževima za usne, a ja vam danas pokazujem 3 od ukupno 20 dostupnih nijansi Hidrokolr Absolute ruževa za usne.
Hirdokolor Absolute ruževi sadrže njegujući kompleks vitamina E i C, hidrataciju, kolagen i zaštitni faktor SPF 15. Avon navodi i da je to kremasta boja za trenutno predivne usne. Nakon pomalo razočaravajućih ruževa u olovci, vratili smo se uobičajnoj kvaliteti Avon ruževa. Već prvi premaz ruža po usnama odaje dojam da sam na usne stavila balzam a ne ruž. Zimi obožavam njegujuće ruževe, jer moje usne pucaju po samo pomisao hladnoće. Ovi ruževi su zaista takvi. Lagani su na usnama, nimalo ih ne isušuju,a ostavljaju osjećaj balzama na usnama kojeg i obećaju. S druge strane, nisu prozirni, čega sam se pomalo bojala. Možda će vam trebati 2 sloja, ali ovi ruževi ostavljaju boju na usnama. Trajnost ruža je cca 2 sata. Neće preživjeti obroke, posebno ne masnije. Voljela bi da su samo još malo trajniji.

20140206_124732
Ruževi imaju slatkasti miris, pomalo na dječje žvake podsjeća. Nije preintezivan, pa vas neće iritirati. Meni se sviđa. Ambalaža je roza,idealna za ove dane ljubavi koji nam slijede. Proziran poklopac roze boje, dok je postolje načinjeno od pune plastike. Drago mi je da su izbjegli zamku jeftinog izgleda koju su mogli dobiti sa krivom nijansom roze.
page4
page3
page2
Ruževi, kako sam spomenula, dolaze u 20 nijansi koje su podijeljene u ružičaste, koraljne, crvene, ljubičaste i bež. Kao i obično postoje odstupanja u katalogu i realnosti, ali puno manja nego kod ruževa u olovci. Da bi lakše odabrali svoju nijansu kliknite kod moje drage Jasmine na blogu Make up Arena jer ona je napravila swatcheve SVIH nijansi!
Cijena: 50 kn, u kampanji 2. je akcija 25 kn/3 g.
Ocjena: 4,9/5
*PR uzorak
Koja je vaša omiljena Avon Hirokolor Absolute nijansa?
Sudjelujte u darivanju jer možda baš vi osvojite Avon paket koji sadrži Hidrokolor Absolute ruž za usne!
Love,
Maybe











Broj komentara: 12:

  1. Lovely cherry mi deluje predivno,mada i ostali su tako lepi :) Nadam se da ću imati priliku da ih probam,mnogo su me zainteresovali nakon ovog posta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LC je tako krasna osvježavajuća nijansa, idealna za sive dane:)

      Izbriši
  2. Najviše mi se sviđa Lovely cherry. Moram baciti oko na njih, sigurna sam da će mi se svidjeti jer sam do sada bila zadovoljna Avon ruževima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon ruževi su ugavnom izvrsni, osim rijetkih iznimaka.

      Izbriši
  3. Warm honey narucen! Jedva cekam da mi stigne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obožavat će ga tvoje usne:) Super zimska nijansa!

      Izbriši
  4. Nijanse tipa Warm Honey nikad nisu bile "moje" nijanse i nikad ih nisam volela, ali druge dve su mi prelepe <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je jedna od onih nijansi koje ili voliš ili ne:)

      Izbriši
  5. Definitivno naručujem Lovely cherry :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve su lijepe posebno Lovely Cherry...bas je nekako po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je LC pobrala najveće simpatije:)

      Izbriši