5. velj 2014.

Aloe vera losion za tijelo by Biofarm

Nisam tip koji voli ritual mazanja kože losionima. Uglavnom jer mi se ne da, ali i zato što su mi losioni/kreme premasni i najrađe bi sve to oprala sa sebe čim nanesem. Moj favorit među mazalicama je Vichy Nutry Extra, ali naći nešto cjenovno prihvatljivo a u sličnom rangu kvalitete je svakako mnogo bolja opcija.
20140205_162051_Richtone(HDR)
U dm paketu punom divota našla se i ova mazalica. Aloe vera jedan je od mojih omiljenih sastojaka, a kada sam vidjela da je proizvodnja u Hrvatskoj, mojoj sreći nije bilo kraja. Znam da to nije politički korektno, ali volim kupiti naš proizvod.
A sada na mazalicu. Ambalaža je plastična tuba bijele boje, ispisana sa zelenim i srebrnim slovima. Apsolutno sam oduševljena, jer je jednostavna i lijepa i još jednom smo dokazali da dobar dizajn ne mora doći samo izvana. Osobno sam fan jednostavnosti pa možda i pretjerujem, ali dopustite mi da vam prenesem svoju sreću.
20140205_162206
Ovaj hidratantni losion je baziran na aloe veri, obogaćen kakao maslacem, karite maslacem, maslinovim uljem, vitaminom E i D-pantenolom. Na ambalaži piše da losion vlaži, regenrira i umiruje kožu. Pogodan je za sve tipove kože, posebno se preporučuje za nadraženu i oštećenu kožu. Obzirom da se proizvod bazira na aloe veri logično je da se posebno preporučuje nadraženoj i oštećenoj koži. Tekstura je polu gusta.
20140205_162321
Kada se mene pita, kvalitetan losion je onaj koji se brzo upije, ne ostavlja masni trag i traje dulje od jednog tuširanja. Ovaj losion se relativno brzo upija i gotovo nema masnog traga. Zapravo, ako dulje vrijeme ne napravim piling tijela trag ostaje. Što sam dulje bez piling, losion se slabije upija i trag je masniji. Zapravo, mislim da je to vrlo logično. Što se dubinske hidratacije tiče, stvar je ista kao i kod brzine upijanja/masnog traga. Nakon 2 mjeseca korištenja (nisam se mazala svakodnevno) došlo je do zasićenja na koži, pa rezultati su izmicali. Koža je bila polu suha. Vidjelo se na njoj da s njom nešto radi, ali nije bila dubinski hidratizirana. Nakon prvog pilinga, stvar se riješila.
Losion je dostupan u dm-u. Naći ćete ga na policama među prirodnom kozmetikom.
Cijena: 33 kn/150 ml
Ocjena: 4,5/5
*PR uzorak
Koja je vaša omiljena zimska mazalica za tijelo?
Love,
Maybe













Broj komentara: 10:

  1. Prvu rečenicu kao da sam ja pisala XD Ni je ne volim losione ni trakcanja jer moja koža uopće nije suha, više normalna i nezahtjevna. Ovo mi se jako sviđa, također volim kupiti hrvatski proizvod i volim prirodne sastojke :) Hvala na recenziji, svakako ću isprobati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si sretnica, moja je jako suha:( javi dojmove!

      Izbriši
  2. Obožavam! <3 i ja sam nedavno pisala o načinima na koji se ovakav gel može koristiti. Oduševljena rezultatima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aloe vera je zakon! Svakako ću pročitati post!

      Izbriši
  3. Ja volim sve kreme i losione jer mi s nijednim ne moze bit gore nego sto je bez. Al volim jedan od maslina..U Bipi sam ga kupila.. i sad se nemrem sjetit kak se zove xD Nije nesto poznata marka,al je bio skup..

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja volim sve kreme i losione jer mi s nijednim ne moze bit gore nego sto je bez. Al volim jedan od maslina..U Bipi sam ga kupila.. i sad se nemrem sjetit kak se zove xD Nije nesto poznata marka,al je bio skup..

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam ga vidjela kod nas u Dm-u,moraću bolje da pogledam :) Ja koristim Neutrogena proizvode,ali ako i ovaj nadjem uvrstit cu ga svakako :)

    OdgovoriIzbriši