27. pro 2013.

Kada shvatimo da smo mali....

Drage/i moje/i,

zadnjih tjedana me nema....život je nepredvidiv i udara kada se najmanje nadamo.
Iza mene je godina puna uspjeha. Godina u kojoj sam dobila najljepšu titulu na svijetu, a ipak sam shvatila koliko smo mali i koliko samo mislimo da smo sigurni i da ćemo vječno biti tu.

Želim vam reći, budite sretne/i dok ste zdravi, veselite se sitnicama i malim problemima. Sanjam o danima kada će mi kupovina ili ne kupovina novog rumenila biti najveći problem. Uživajte u tim danima i neka vas prate vječno. Za blagdane vam svima želim zdravlje i upravo te male probleme. Tada ću znati da vam je dobro u životu.

Ne želim da i vi kao ja u sekundi morate sazreti za 3 života. To nitko ne zaslužuje. Sazrijevanje treba biti postepeno.

Želim vam da zagrlite svoje bližnje. Pogledate barem jedan film sa njima pod dekicom i sa toplim čajem u ruci. Želim vam barem jedan izlazak pun smijeha sada za praznike. Kada ste zadnji put klizali? Primite najbolju prijateljicu za ruke i pravac klizanje. Uživajte u svakom trenutku koji vam život nosi....

Nema me jer se oporavljam. Možda ću se nosit sa boli pišući svaki dan postove. Kupujući šminku, putujući, čitajući,.... Možda.... ne znam.

Jedino znam da vam se moram zahvaliti što i dalje redovito u tako velikom broju svraćate na blog. Što ste i dalje na sa mnom na Facebooku i što ste tu. Vi ste jedna od mojih malih svijetlih točaka u ovom trenutku... Hvala vam!

Sve najbolje vam želim,
Vaša,
Ana

Broj komentara: 9:

  1. Anči rasplakala si me… hrabra si ti žena… nadam se da ćeš se što brže oporaviti… :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve najbolje i tebi! I nadam se da će ti uskoro kupovina rumenila biti jedan od najvećih problema! :)
    :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Ana, želim ti da se oporaviš, da sve ostaviš iza sebe, da oprostiš, ali da ne zaboraviš - jedino smo tako u životu jači. Treba se izdignuti i hrabro nastaviti dalje :) Što god da je, nadam se da je prolazno i da ćeš ubrzo ponovno zablistati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Ana, sve najbolje ti zelim. Drzi se :hug: :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Ana,sto god da ti se desilo nadam se da ces to preboljeti nekako,sta god da je,sa vremenom ce biti lakse.Sve najbolje ti zelim!

    OdgovoriIzbriši
  6. Neeeeeeeeeee...... Zao mi je sta god da ti je bilo a mislim da znam sta je,bas mi je zao.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve najbolje povodom praznika ti želim,najviše zdravlja,sreće,ljubavi posla a ostalo će doći lako :)

    OdgovoriIzbriši
  8. a u p... a taman sam na idućem postu komentirala kako mi dobro izgledaš... ne mogu ti opisati kako mi je žao... drži se ženo, jaka si ti, možeš ti to :*

    OdgovoriIzbriši