2. stu 2013.

NOTD by Avon

Zadnjih mjeseci lakiranje noktiju mi je najmanje draga zabava. Jednostavno mi se ništa ne nosi na noktima. Onda je došao Avon paket sa 4 laka i spužvicama za ombre nokte. Nakn što sam danima gledala u spužvice i lakove, konačno sam se odvažila i krenula isprobati ombre tehniku. Bilo je već pokušaja, ali niti jedan da bi slavno završio. Ne mogu reći niti da sam sada uspjela savršeno, ali sada barem liči na ombre.

fotografija 2 Radeći tehniku shvatila sam da je taj ombre zaista prejednostavan za napraviti. Da li su mi Avon spužvice olakšale posao, ne znam. Ali moram napomenuti da sam do sada pokušavala i s kuhinjskim spužvicama i s spužvicama za puder i uspjeh je izostao. Također, želite li pojačat efekt neke nijanse samo ponovite postupak 2,3 puta. Efekt će biti jači, kao na prstenjaku.

P1300833 Lakovi koje sam koristila su iz Nailwear pro + kolekcije i izvrsni su. Relativno se brzo suše i čak i bez nadlaka stoički se drže nakon čišćenja stana. Zelena nijansa je Midnight green i zlatna Golden vision. Zelena mi se više sviđa, zlatna mi je mrvicu previše metalik za moj ukus. Također, u bočicama se nalaze kuglice koji omogućuju da se lakovi ne zgusnu. Obožavam to i nikada mi nije bilo jasno zašto to svi lakovi nemaju.fotografija 3

Lakovi za nokte: 32 kn

Spužvice za onbre (set od 6 komada): 29 kn

*Cijena iz kataloga 15

**PR uzorak

Love,

Maybe

1 komentar: