24. lis 2013.

Olay Essentials gel za lice

Zadnjih mjeseci imam grozne probleme s kožom lica. Jako je svojevoljna i non-stop se mijenja. Nekoliko dana mi paše neki gel ili sapun za lice, a onda opet kreće po starom. Lice postane kaotično a ja ju panici tražim nešto novo za čišćenje. Da ne spomenem (uglavnom noćne) kreme koje mi naprave kaos na licu kojeg se još danima ne mogu riješiti. Lažem, vrlo često i tjednima.
P1300871

Ljetos sam na jedno od odlazaka na more zaboravila dotadašnju čistilicu za lice. Usputni odlazak u dm i biranje nove, tko zna koje po redu, čistilice. Odluka je pala na Olay gel koji sam već mjesecima htjela isprobati. Olay Essentials gel za pranje lica namijenjen je normalnoj, suhoj i kombiniranoj koži. Složit ćete se sa mnom da je kombinacija zanimljiva, jer govorimo o 3 vrlo različita tipa kože. No, niti to me nije obeshrabrilo. Na deklaraciji piše sljedeće: osvježavajući gel za nježno čišćenje lica, sa sastojcima aloe vere krastavaca, odstranjuje nečistoću i makeup.
P1300881
Moram priznati da sam očekivala puno „jače“ sredstvo za čišćenje lica, ali je stvarno kako piše u pitanju nježni gel za lice. I po ljeti, kada mi se koža znoji i u kombinaciji s masnoćom T-zone stvara grozan film na licu, zaista je izvrsno funkcionirao. Doduše, ovo ljeto sam i dobrano odmorila kožu od makeup-a i noćnih krema za lice. Međutim, prvi jesenski dani, kada je bilo zahladilo i počelo puhati, a moja koža postala puno osjetljivija i zahtjevnija, doveli su do prekida naše ljubavi. Počeo mi je isušivati kožu što do sada nije radio, tako da je ovaj gel trenutno sretno umirovljen.
Gel je srednje gust. Nisam imala problema da mi je previše iscurilo iz tube.
fotografija
Što na kraju zaključiti. Izvrstan gel za učinkovito ali nježno čišćenje kože kada ju treba temeljito oprati u mjesecima kada je koža ne zahtjevna. No u prvim trenucima kada koža počne tražiti više pažnje jer postaje osjetljiva, tada je vrijeme za promjenu.
Cijena: oko 50 kn, količina 150 ml
Dostupan u dm-u.
Jeste li ga isprobali? Što ste isprobali od Olay proizvoda?
Love,
Maybe










2 komentara:

  1. Ja volim Olay, koža mi se slaže s njihovim proizvodima i bila sam zadovoljna i ovom umivalicom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Primjetila sam kod P&G-ja da njihovi proizvodi ili pašu ili ne.

      Izbriši