28. lis 2013.

Melody of Beauty krema za stopala i univerzalni balzam

P1300046Danas ću s vama podijeliti još dva proizvoda koja sam koristila ljetos. Draga Sanja s bloga Melody of Beauty i vlasnica istoimenog kozmetičkog dućana me pitala želim li isprobati neke njene proizvode. Obzirom da su to proizvodi koje ona sama miješa a i ja vjerujem joj, pristala sam. Sanja je za mene izabrala kremu za stopala i univerzalnu kremu.

P1300047Krema za stopala je jedan od mojih otkrića kada su kreme za stopala u pitanju. Hidratizira kožu i obavlja ju, a ako ih bogato namažete preko noći ujutro su vam noge savršeno mekane, kao da su upravo pedikirane. Uza sve to krema je na bazi mente, pa i lagano hladi noge. Naravno, niti sada, nisam prestala koristiti kremu. Iako mi pedikura više nije životni problem broj 1, ipak se ne odričem njege stopala tako da barem jednom tjedno namažem stopala navečer, obučem pamučne čarapice i tako prenoćim. Naravno, svemu tome prethodi lagani piling stopala i uklanjanje zadebljanja kože.
P1300048P1300049Univerzalni balzam kod mene nije dobio 5-icu kao krema za stopala. Lagala bi kad bi rekla da ne hidratizira kožu i čini ju mekanom, ali se jako dugo upija u kožu. Bez obzira na arganovo ulje, pčelinji vosak je odradio svoje i krema je dosta masna što produljuje vrijeme upijanja. Zbog toga meni definitivno nije favorit. Ne želim da pomislite da je krema loša, dapače, već ja jednostavno nemam živaca čekati pola sata da se dobro upije u kožu.P1300051P1300053P1300057Da sumiram na kraju. Ova dva proizvoda su samo dio ponude Melody of Beauty. Dok me krema za stopala osvojila, balzam zbog sporog upijanja nije moj favorit. No, kvaliteta je neupitna. Voljela bi da Sanja još malo poradi na ambalaži, jer bilo bi mi žao da tako dobri proizvodi ne nađu put do kupca zbog neatraktivne ambalaže.
Volite li prirode mazalice? Jeste li isprobali što od Melody of Beauty ?
Love,
Maybe



Broj komentara: 8:

  1. Obožavam mazalice, a pogotovo prirode, samo mi nije jasno zašto svi u kreme za stopala stavljaju pepermint... što ako, recimo, želim da mi mirišu na badem ili kokos? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A kod mene pak niti badem niti kokos ne prolaze (oim bademovog ulja). Mentol mi je super opcija za stopala:)

      Izbriši
  2. Nisam još ali oduševljena sam prirodnim mazalicama isprobala sam nekoliko i veselja nije bilo kraju :D ova krema za stopala zvuči dobro pošto su moja skroz suha kao i većini u mojoj obitelji svi baš imamo problema s njima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda je to pravi obiteljski proizvod za vas! I dragi i ja imamo suha stopala i nama je savršena:)

      Izbriši
  3. Meni je ambalaža baš kjut! :D Volim takve pomalo retro stvarčice. Svaka čast kolegici Melody, baš sam ugodno iznenađena njenim talentom! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim retro, ali bi voljela da ju još malo doradi! Svakako škicn u njenu kuhinjicu, jer svašta nešto zaniljivo ima:)

      Izbriši
  4. super je ovo, morat ću malo temeljitije zaviriti u njenu kuhinju :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Melem tj univerzalna krema nije krema za lice xD vec za rane,herpese, zanoktice,oziljke... kreme za lice radim posebno, koje su brzoupijajuce. sto se tice kutijica, svakako pazim koja plastika ima otrovne sastojke, a staklene su veoma osjetljive u transportu tj.slanju postom pa izaberem plasticne, a u ducanu imam tubice i staklene bocice.

    OdgovoriIzbriši