27. lis 2013.

Ben Nye Grande Colour Palette

    P1300787Ljetos sam na jednom saleu kupila samo swatchanu Ben Nye Grande Colour paletu. Nije mi bila nužna, ali radilo o brendu koji već duže vrijeme želim isprobati i šarenilu boja koje su me jednostavno vukle da ih isprobam!

page1page2
Reakcija ukućana, kada mi je stigla paleta je bila: zašto si kupila vodene boje preko interneta? I zašto si uopće kupovala vodene boje? Da, ambalaža je slika i prilika vodenih boja. Čak se i svako sjenilo vadi van iz ambalaže, na isti sistem kako se mijenjanju i vodene boje u paletama. Meni se sviđaju takve Old school ambalaže. No znam da ih mnogi neće odabrati baš zbog toga.
P1300690P1300706
Ako vas ambalaža nije oduševila, oduševit će vas kvaliteta sjenila. Iako se radi o vrhunskim sjenilima, shimmer sjenila nisu baš najsavršenija. Dok su nanesena suha, izvrsna su, no nanesena vlažnim kistom se ne nanose ravnomjerno i nedostaje im im teksture da budu savršena. To se u prvenstveno odnosi na nijanse Ice, Aztec Gold, Silver i posebno Iced Gold koji je podbacio. Po swatchevima ćete vidjeti da ostalim nijansama apsolutno ništa ne fali, posebno ako su nanesene vlažnim kistom.
P1300700P1300707
Nanošenje vlažnim kistom za mene je nešto što radim uglavnom kada želim sjenilo nanijeti kao eyeliner. Rađe ću nanijeti kremasto sjenilo, nego suho nanositi vlažnim kistom. Nisu sva sjenila dobra u ulozi vlažnih, pa si olakšavam muku. No, ova sjenila su se pokazala (osim gore navedenih) izvrsnima. Čak se mogu i lagano blendati ovako vlažna. Nanosila sam ih kistom koji sam dobila uz paletu.
P1300711
Oduševila me punoća boja ove palete. Možda mi nećete vjerovati na prvu, ali dokazat ću vam ubrzo s fotkama makeup-a da je ova paleta itekako koristiva u svakodnevnom šminkanju.
U paleti je stigao i kist. Naoko duže dlake, ravne i plosnate činile su mi se nepraktičnima, ali kist je izvrstan. Samo sebe sam iznenadila kada sam s njime i nanosila sjenilo u vlažnom obliku,i kao eyeliner ali i razvlačila (umjesto klasičnog blendanja).
P1300689
Ova paleta me samo još više privukla Ben Nye brendu. Sada bih toliko toga htjela od njih isprobati,ali se suzdržavam. Razmislite o ovom brendu,nemojte da vas ambalaža odbije!
P.S. Paletu sam platila oko 200 kn!
Jeste li isprobali Ben Nye sjenila?
Love,
Maybe











Broj komentara: 6:

  1. Nakon trećeg pokušaja da ti iskomentiram...ti kolačići i tehnologija :D

    Baš mi je kao vodene bojice :D ja ne znam kako bih to na sebe stavila baš me zanima što ćeš smisliti hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na upornosti:)
      Začudi ponekad, koliko god da je šareno da je toliko nosivo:)

      Izbriši
  2. Nisam još isprobala ali svakako planiram :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lagala bi kad bi ti rekla da ti treba, obzirom na količinu šminke, ali stvarno su divna sjenila!

      Izbriši
  3. Predobro mi izgledaju bojice, ima baš nešto u tom izgledu vodenih boja :) Nisam još ništa isprobala od Ben Nyea, ali nadam se da hoću!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako bude prilike, svakako nešto ugrabi. Nećeš požaliti!

      Izbriši