8. ruj 2013.

Artistry Yuoth Xtend linija

P1300263
Prije 10-ak dana imala sam priliku prisustvovati i među prvima u Hrvatskoj ekskluzivno otkriti i upoznati se s novom Artistry Youth Xtend linijom. Linija je namijenjena prvim znakovima bora, sprečavanju istih i ravnanju. "ARTISTRY YOUTH XTEND linija osmišljena je za popravak znakova starenja kože, kao što su tanke linije i bore te za pružanje zaštite koži od negativnih utjecaja iz okoliša." stoji u službenom priopćenju. Kao glavni protagonist cijele nije proteže se biljka mirna, kojom su bili dekorirani stolovi.
P1300231
Iako za recenziju dekorativne kozmetike treba puno više od tjedan dana, prvi dojam pišem nakon tjedan dana jer su upravo predstavnici Atistrya inzistirali na tome. Tvrde da se rezultati vide već nakon 7 dana. Drugi dojam ću dopisati nakon nekoliko tjedana korištenja.
P1300238
Iz Youth Xtend kolekcije sam isprobala serum, bogati losion, zaštitni losion i bogatu kremu za njegu kože oko očiju.
P1300272P1300265
Najviše sam se veselila isprobavanju seruma i najviše očekivanja imala od njega. Oni kažu: „ublažava vidljivost tankih linija i bora. Sadrži LifeSirt, ekstrakt biljke mirte, koji produžuje zdravlje kože i čini ju mlađom. Štiti kožu zahvaljujući ekstraktu afričkog drveta baobab“. Moj dojam je da mi je koža uvelike hidatiziranija i glađa. Kako moja koža nije ljubitelj noćnih krema, ovaj serum bi idealno zamijenio i noćnu kremu. Već drugi dan mi je koža bila hidratiziranija i više nisam morala koristiti 2 kapljice već jednu za cijelo lice. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom. Izvrstan je i kao baza za makeup jer ne masti kožu dodatno. Svoju kvalitetu je pokazao zadnjih dana kada sam se razboljela, a ništa mi ne isušuje kožu kao prehlada, te se elastičnost kože tek minimalno smanjila. Cijena: 678,38 kn, količina: 30 ml.

P1300269Bogati losion, noćna njega. U Artistryu navode da su losioni lakši od kreme čime su izvrsni za masnu i mješovitu kožu. Kremu nisam probala, pa o gustoći ne mogu govoriti, no mogu posvjedočiti da niti ovaj losion nije baš rijedak. Već sam spominjala da moja koža ne voli noćne kreme jer mi uglavnom zagušuju kožu i sve to rezultira izbijanjem akni, ista stvar se i ovdje ponovila. Prvih 2,3 dana je bilo ok, a onda je krenulo. U Atistryu navode da smanjuje pojavu tankih linija i bora za samo tjedan dana. Te poboljšavaju razinu vlažnosti koja daje glađu i mekšu kožu preko noći. Nemam pretjerano izražajne bore, pa ne mogu suditi o prvoj stvari, no koža je svakako bila nježnija i hidratiziranija. Cijena: 543,38 kn, količina: 50 ml.
P1300266 Dnevni losion, bogata njega. U Artistryu navode: UV zaštita (SPF 15) sprečava nastanak tankih linija i bora. Štiti kožu zahvaljujući afričkom drvetu baobab. 80% žena zapazilo je blistaviju kožu nakon 3 tjedna korištenja. Kao i kod noćnog losiona, i dnevni je namijenjen mješovitoj i masnoj koži. Jednake su gustoće, kao prosječne kreme za lice. I moram priznati da volim svoju kožu nakon njega. Također, volim i što mi nije izazvao nikakve reakcije na licu te što se unatoč gustoći brzo upija pa je izvrstna baza za makeup. Zaista ne masti kožu dodatno, što mi je na visokoj listi prioriteta kad je dnevna krema u pitanju. A zaštiti faktor isto nije za odbaciti. Cijena: 499,50 kn, količina: 50 ml.
P1300274Bogata krema za njegu kože oko očiju. S ovom kremom sam se tek počela upoznavati i veselim se njenim učincima u budućnosti. Za sada sam primijetila da mi je područje oko očiju daleko svježije nego prije. Ne bih se za sada kladila da su mi se bore počele peglati, ali u svježinu se kladim. U Atistryu navode: 93% žena je primijetilo smanjenje vidljivih tankih linija u samo 2 tjedna. Sadrži LifeSirt, ekstrakt biljke mirte koji produžuje mladenački izgled kože. Ekstrakt voća afričkog drva baobab štiti osjetljivo područje oko očiju i njeguje ga. Posebno bih navela činjenicu da se brzo upija i ne morate čekati pola sata da počnete sa šminkanjem očiju. Cijena: 406,69 kn, količina: 15 ml.
Generalno, nakon tjedan dana korištenja mogu zaključiti da mi koža izgleda puno svježije i da čak ni prehlada nije ostavila puno traga na njoj. Još je prerano govoriti o dugotrajnim rezultatima, te ću detaljnije dojmove napisati nakon nekoliko tjedana korištenja i dopuniti tekst. Također, noćni losion više neću koristiti svakodnevno iz gore spomenutih razloga, već će biti kao nadopuna njezi kože nekoliko puta tjedno.
Ambalaža je apsolutno predivna. Graciozna, eksluzivna  definitivno odgovara cijeni. Također, serum i losion je na pumpicu što jako olakšava doziranje.

*PR uzorci

Jeste li isprobali nešto iz Artistry kolekcije? Koliko pridajete pažnje njezi kože?
Love,
Maybe






4 komentara:

  1. Nisam probala ali zašto da ne ... sve novo je uvijek zanimljivo :D.

    OdgovoriIzbriši
  2. meni nije jasno zasto ljudma koji nemaju bore ili imaju nesto minijaturno,mladim ljudima prvenstveno daju kreme za bore :S reces da nisam u pravu,kvalitet,prevencija ovo,ono,mislim jel nema neka blogerica koja zaista ima bore i koja zaista moze rec "hej ovo kosta 600 kn i zaista za 7 dana pegla bore"nemoj me krivo shvatit,post je ok kao i uvijek ne kuzim svrhu promotora,dam se kladit da ce sad sve blogerice koje su prisustvovale eventu orat nesto rec o ovome a da im lice nije vidjelo ni b od bora

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postoji ona stara: bolje spriječiti nego lječiti!
      Niti u jednom trenutku nisam rekla da mi je lice ispeglano, niti ekstra zategnuto, već da mi koža izgleda svježije, a da za ostale rezultate treba pričekati nekoliko tjedana.

      Izbriši