12. kol 2013.

OPI „Mimosas for Mr& Mrs“

 IMG_8734
Danas vam pišem o svom prvom OPI laku za nokte. Već i ptice na grani znaju da se Opići mogu naći u Bipi po 60 kn, što je naravno potaknuo i moju kupovinu. Upravo je cijena bila uvijek razlog zašto sam izbjegavala OPI. 100 kn mi je jednostavno bilo previše za lak za nokte, posebno meni kojoj lakovi i nisu neki fetiš. Znam da je opcija eBay jeftinija, ali nisam bila niti pretjerano zagrižena za neku nijansu.

A onda se dogodio popust u Bipi a ja vijest dočekam u Srimi, 3-5 km daleko od Bipe. Nekoliko dana kasnije, dok sam bila uvjerena da su svi primjerci već prodani, ušla sam u Bipu i ugodno se iznenadila ponudom. Srećom po meni što će ekipa za tih 60 kn rađe popiti koktel, dva:-)
IMG_8741 
Kako rijetko nosim lakove za nokte, jedini logičan izbor je mliječni nude lak. „Mimosas for Mr&Mrs“ je nježni nudasti mliječni lak. Nešto što ja jako volim, ali mrzim što se mliječni lakovi ne razmazuju nejednako. Nanošenje bez baznog laka NE DOLAZI U OBZIR! Vjerujete mi, bacit ćete ga u smeće. Uopće se ne može niti približno lijepo razmazati. A svaki dodatni sloj to samo pogoršava. Bijes i očaj koji moram sakriti pred mužem, jer za njega je već nebulozno bilo platiti lak 60 kn.
Nakon što sam se dočepala baznog laka, naše prijateljstvo je počelo rasti. Tanki prvi sloj i drugi koji to manje-više sve ujednači, dovoljno pristojno da ga možete nositi i da nije vidljivo na prvi pogled.
Ne mogu reći da je OPI u ovoj nijansi pobrao sve lovorike. Ali isto tako moram biti objektivna da su jednostavno takve nijanse s manom. Ovo je lak kojeg ću svakako nositi, ali ne i obožavati.
Vrline su mu što su 2 sloja dovoljna za potpuno prekrivanje, brzo se suši i četkica je odlična. Trajnost bila cca 4 dana (tada je postao ružan i bilo je potrebno skidanje), ali u ta 4 dana bila sam na moru i stalno se kupala.
Vjerojatno ću kupiti još koji OPI ako me se neka nijansa dojmi, ali mislim da se ipak vraćam jeftinijim brendovima!
Kakva su vaša iskustva s OPI lakovima za nokte?
Love,
Maybe









Broj komentara: 11:

  1. Imam ga i baš sam planirala uskoro recenziju :) ok mi je, posebno sad kad sam pocrnila, ali u hladnijim danima ga izbjegavam kao i njihov bubble bath koji je vrlo sličan, samo malo više vuče na rozo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ne volim svjetlije lakove za nokte, vidjela sam ovaj u svojoj Bipi, ali sam ipak za sebe odabrala ružičaste nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskreno još se nisam odlučila kupiti opi lak uglavnom zbog cijene...uvijek si brojim koliko za te novce mogu kupiti drugih lakova,a s obzirom da ih često skidam i lakiram druge nemam toliku potrebu gledati trajnost i to...ali u svakom slučaju rado bih probala,bila sam zainteresirana za akciju no nažalost niti jednu bipu nisam imala u blizini hehe.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma ni na kraj pameti mi nije da dajem 100kn za lak :D nope, neva' jer padam na boju a ne na ime...

    OdgovoriIzbriši
  5. Moj zadnji post je u vezi opi laka :) prvi, ali bolje sam prosla nego ti. Definitivno treba citati recenzije da bi se izabrala savrsena nijansa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ista stvar se desila frendici s isto tako jednim Opi nudačem, baš ću ju pitat koja je nijansa njen da ga zaobiđeš. Ja želim Samoan sand

    OdgovoriIzbriši
  7. Divno ti ide uz ten :)
    A šta da kažem o OPIćima, valjda dovoljno govori to što sam zbog njih zapošela blogovanje :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Nemam ovaj, ali je divan za svaki dan :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Obožavam ovakve nijanse! Drago mi je da si ipak pronašla način kako ga voljeti. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. lovely blog!
    what about following each other?

    x
    dahi

    OdgovoriIzbriši
  11. Ej Ana, da ti se napokon i javim :-) htjedoh ti samo cestitati na vjencanju i pozeljeti i tebi i dragome puno ljubavi i srece u daljnjem (su)zivotu zajedno! :-)
    Veliki pozdrav od srednjoskolske kolegice! :-)

    OdgovoriIzbriši