10. srp 2013.

Avon Mega Effects maskara – recenzija & swatch

 P1290885Avon je ove godine pun noviteta i inovacija. Jedna od najvećih, ako ne i najveća je upravo ova maskara. Prva takva na svijetu! I sada kada sam ju isprobala,pitam se kako je tako nešto tek sada došlo na tržište? Neizmjerno sam sretna jer sam dobila čast biti među odabranih prvih nekoliko blogerica koje su ju isprobale.
P1290891Kako je maskara došla za mnom na more, prva ju je vidjela mama i malo je reći da je bila oduševljena! A moja mama nije makeup fan. A kada mi je stigla prvo je uslijedilo 2 dana igranja, pa tek onda prvo mazanje:-)
Ambalaža nije klasična okrugla već ima oblik markera! Plosnata s zadebljanjem po sredini. S druge strane dugačka je tek par cm pa vam stane u dlan. I odmah da spomenem dvije mane: količina je svega 9 ml a trajnost minimalnih 3 mj! Maskara će već biti dostupna u kampanji 11 po akcijskoj cijeni (oko 35 kn), što vjerujem da će mnogima biti prilika za isprobavanje!
P1290930
Maskara se sastoji od 3 dijela. Gornjeg poklopca, donjeg koji je u ujedno i spremnik maskare i same četkice. Četkica ima oblik češlja što je naravno i najveća posebnost ove maskare. Spremnik, odnosno donji dio tako je formiran da ne propušta zrak. Doduše to znači da četkica ne klizi iz njega, ali barem smo sigurni da se neće brzo osušiti.
P1290928
Četkica ima lagano zaobljeni oblik zbog čega hvata čak i sitne trepavice bez problema. Čekinje su sa strane kratke a na vrhu duže.
P1290933
S maskom su došle upute što uopće nije loša stvar kod novih proizvoda. Lako je bilo gornji poklopac otvoriti,ali kako nju izvući van? Potrebno je vrh maskare „promrdati“ lijevo desno nekoliko puta i onda maskara izlazi van. Sama maskara koju se drži u ruci je dosta mala i bojala sam se da će mi to stvarati probleme prilikom nanošenja, ali nije. Strašno se lagano nanosi i izvrsno sjeda u ruci.
oci_maskara 
Za nijansu piše da je blackest black i stvarno je! Po crnini mojih trepavica mogu je usporediti s puno skupljim high end maskarama. Kao što vidite na slici, moje trepuše su jadne i nikakve. I ovo su još uvijene! Zamislite ih onda bez uvijanja. U 2 sloja ova maskara je uspjela istaknuti ih maksimalno i stvarno staviti oči u prvi plan. Kako mi trepavice prirodno rastu čudno, bez ikakvog reda, neke je spojila. Ali te trepavice spoji svaka maskara, bez obzira na četkicu. Koliko god da sam trljala po trepavicama nije se trusiti, no trajnost još za sada ne mogu provjeriti jer nema mi smisla šminkati se na dulje obzirom da svako toliko završim u moru. Mini instargram video (nadam se) da ćete vidjeti na ovom linku
maskara_mega
Također, zglob maskare je pomičan, što vam omogućuje maksimalno iskorištavanje četkice maskare kada je u pitanju nanošenje na oči. Iako priznajem da sam se ograničila samo ja jedan način (uspravan), drago mi je da postoje opcije. Maskara se savija u 2 razine na svakoj strani.
Ako vas brine da bi ste se lako mogli s njom ubost u oko, nemojte se bojati. Zaista je laka za upotrebu i nema nikakvih bojazni da ćete se ozlijediti. Meni je oduševila maskara. I zbog noviteta i oblika i jednostavnosti za upotrebu! Znam da ovo neće biti zadnji primjerak u mojoj kozmetičkoj torbici.
*PR uzorak
Hoćete li isprobati ovu maskaru? Kako vam se sviđa?
Love,
Maybe















Broj komentara: 19:

  1. Bas me zanimalo kakva je.definitivno cu probati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da će ti se svidjeti kao i meni! javi dojmove!

      Izbriši
  2. ja svoju jedva čekam :) dobila sam na njihovoj nagradnoj igri :)

    OdgovoriIzbriši
  3. wow i ja bi takve trepavice,nadam se da je maskara ok jer imam užasna iskustva sa ostalim maskarama iz avona..ali ovu definitivno treba probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj me zezati, ja se nekako na njih ograničavam jer su mi baš dobre a znam da ne kupujem suhu maskaru

      Izbriši
  4. Hvala na recenziji, baš me zanimalo kako će ova maskara proći kod hrvatskih blogerica. Sviđa mi se dizajn i jako bih ju voljela isprobati. Sviđa mi se efekt koji se postiže korištenjem ove maskare tako da ću ju vjerojatno nabaviti, prije ili poslije ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veselim se još i ostalim recenzijama, ali meni se efekt sviđa. Posebno crnina na trepavicama!

      Izbriši
  5. fotke su ti odlične :) Sigurno ću isprobati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, i ja sam baš zadovoljna s njima! Javi dojmove svakako!

      Izbriši
  6. Baš prečudno izgleda maskara, efekat je sasvim ok, volela bih da je probam..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, jako je neobična, ali je praktična za upotrebu!

      Izbriši
  7. Bas bih je probala, samo zbog oblika. Da vidim hocu li se umazati pri mazanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da će nestati im maskari samo zbog oblika, jer teško joj je odoljeti!

      Izbriši
  8. Ja cu ju definitivno probati. :D

    Ja sam AVON LADY (Zagreb) pa ako ju netko želi naručiti, neka mi se javi na anja.knih@fer.hr !

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne kuzim zasto je 9ml mana...inace su pakiranja 7ml,a supershock je 10ml...a sto se trajnosti od 3 mjeseca tice, i onak ju potrosim prije...

    OdgovoriIzbriši