4. srp 2013.

Avon Anew BB+ krema

Prije više od 2 tjedna u ruke mi je došla Avon Anew BB + krema, dok je njeno službeno predstavljanje bilo u kampanji 10 koja je počela jučer. Volim isprobavati nove BB kreme kao i podloge i jedna sam od onih koja se rijetko vraća već kupljenom, ma koliko bila zadovoljna. Jednostavno mislim da može bolje. P1290843
Anew linija u Avonu garantira jaču kvalitetu od ostalih proizvoda, jer je to poznato kao najjača linija u ponudi. Tako da su i moja očekivanja sukladno tome bila velika. No, kad sam najavila ovu kremu u tjednim favoritima, prvo razočaranje je uslijedilo kada sam vidjela da je krema u jednoj nijansi i da je sivkasta. Nisam fan „prilagođavajućih“ BB krema/podloga. Međutim, ova se pokazala kao jako dobrom investicijom, jer se stvarno prilagođava.
P1290846Naravno, za bolji efekt nemojte pretjerati s slojevima. Jedan tanki sloj je dovoljan za lagano do srednje prekrivanje. Time će vaše lice biti tonirano, osvježeno i ujednačeno, ali za veće probleme posegnite za korektorom. Kažu da krema hidratizira i s time se slažem, ali ipak naravno ispod ove kreme stavite klasičnu kremu za lice.
P1290855-vert
Trajnost je prosječna. 3-5 sati ovisno o vremenskim prilikama. Za dulju trajnost posegnite za matirajućim puderom. Naravno, napominjem, moja koža je mješovita.
Ambalaža je roza tubica, slatka i praktična, ali pazite da vam ne iscuri previše jer je dosta rijetka. Vrlo se lagano razmazuje, meni su se prsti pokazali kao najbolji za nanošenje.
P1290840
Cijena u kampanji 10 je 69 kn. Količina je 30 ml.
*PR uzorak
Jeste li ju već naručili? koja je vaša omiljena BB krema?
P.S. Ne zaboravite na Avon Color Trend darivanje
Love,
Maybe










Broj komentara: 9:

  1. Meni je najdraža Missha PC BB krema, ali voljela bih isprobati i ovu Avonovu jer i inače volim njihove proizvode a i nijansa mi se čini dovoljno svijetla za moju kožu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikako da se odlučim na pravu Azijsku BB kremu, ja bi njih voljela isprobati

      Izbriši
  2. Nisam je probala ali zvuci zanimljivo. Za sad sam probala samo Garnierove i ona za masnu kozu mi je super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za Garnier čujem ili pozitivno ili negativno, ali kako stalno imam neku aktualnu bb kremu nikako da ju kupim i sama isprobam

      Izbriši
  3. Da li bi bila pogodna za srednji i tamniji ten? Cula sam da ima samo ta jedna boja, rado bih je narucila jer mi odgovaraju kreme iz te linije ali se bojim da ce mi biti presvijetla.Sta ti mislis ?
    I kakav joj je miris, da li je jako intenzivan kao kod Anew vitale obicnih krema?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bi, jer se stavrno liejpo spaja. Čak i meni koja vrlo lako crnim i prelazim iz nijanse u nijansu. Miris se osijeti u tubici ali na licu ne.

      Izbriši
  4. Meni baš nisu sjele te BB kreme, jedina koja sam probala, a da mi se svidjela (doduše, samo na ruci) je Estee Lauder, ali za tu cijenu uvijek birma moj holy grail EL double wear light puder.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno,, za taj cjenovni rang biraj ipak puder!

      Izbriši
  5. Krema je jako dobra,mada i cijena nije mala bar zasad u prvom izdanju,sve se slažem što si navela,ali sa prvim kontaktom sam vidjela da mi ten čini svjetlijim što mi pogotovo sada ljeti nije cilj,..

    OdgovoriIzbriši