23. svi 2013.

Gdje sam nestala?

Zadnjih 2,5 mj nisam nimalo aktivna. Ne snimam videe, mjesečne favorite, ne pišem recenzije niti tjedne favorite. Postoji nekoliko razloga. Neke stvari ću podijeliti s vama, neki neka za sada ostanu samo moja tajna. Vjerujem da ste već naučili da sam škrta na privatnome, pa neka i tako ostane.
Zadnjih 2,5 mjeseca bila sam strašno umorna. Prebrzi ritam godinama, rad na više kolosijeka, puno premalo sna dali su svoj danak. U jednom trenutku sam se počela odmarati i taj odmor se malo produžio. Također, dobila sam veliku priliku raditi na portalu moda.hr kao urednica ljepote. Za mene je to značilo veliki korak naprijed, ali i stavljanje bloga po strani. S druge strane, tu u još neki projekti prije započeti koji nikako da se realiziraju. I kako to uvijek biva,sve će izaći van u istom trenutku. Uza sve ostalo pisala sam i diplomski. Iako sam prezadovoljna s rezultatom, to sve je trajalo punih 7 mjeseci!!!! Nisam imala „sreće“ da dobijem temu koja se nalazi u knjigama, već je moja tema tema postavljanje projektnog plana na noge. Cijeli faks je usmjeren u osposobljavanje studenata za nešto svoje,ali realno, rijetki se prime ovako nečega. Kroz koji tjedan bi trebala konačno i obraniti radnju:-)
No, zadnje vrijeme obilježili su i neki eventi i događaju. Početkom 5 mj u sklopu DFWZ održana je blogerska konferencija. Poseban gost je bio Yvan Rodic aka Face Hunter. Priča o njemu ćete naći svugdje i iako sam se dosta družila s njime, ipak ću ovu priču posvetiti konferenciji. Ideja da se na jednom mjestu nađu blogeri, predstavnici brendova i urednici tiskovnih i web medija te novinari je izvrsna. No, ono što nije izvrsno je ponašanje blogera koji su se akreditirali i nisu se pojavili na konferenciji. Dragi moji, to je stvar kućnog odgoja! S druge strane, posebno pohvaljujem Dinu Bonačić koji je srdačno diskutirao u debati. Istovremeno argumentirajući i prihvaćajući druga mišljenja.
fotografija 4
Skener je odavno umro pa sam morala staviti foto slike novina:)
fotografija 1  
Druga divna stvar koja se dogodila u 5 mj je bilo moje prvo (vjerojatno i zadnje) snimanje. Izabrana sam za ambasadoricu Vichy Idealia BB kreme koje je bilo na portalu Budi.in. Snimanje je bilo super! Cure koje su skupa sa mnom izabrane su presimpatične (mah-mah Ivanama). Danijel, Nena i Mija su nas maksimalno opustili i snimanje je završeno ekspresno i u dobrom raspoloženju.
IMG_7688 Foto: Petar Krajačić Vilović
I za kraj još jedno divno druženje s blogericama na Femina.hr partyu! Curke su upravo proslavile 4 godine predanog rada i organizirale nam mrak druženje uz puno šminke:-) bila sam jedan od modela- intense lips, uz Lenku i Persu. Na žalost morala sam juriti s tog eventa, ali čula sam da su se cure super zabavile! Make up je osigurao Avon a Cappuccino SPA nas je divno ugostio!
U petak je bio Garnier Olia event, iako sada ta priča sama po sebi nije bitna. Meni je event ostao u pamćenju po otkrivanju tko je Doriana s Bunch of girls bloga, ali to i dalje mora ostati tajne:P obećala sam životom:D
Ukratko to je to! Potrudit ću se aktivirati. Češće pisati. Ako ne sada možda me na moru pukne inspiracija jer planiram veći dio ljeta ove godine provest na moru. Srećom na bežičnom internetu, pa je i to moguće! A odmor mi je sada više nego potreban.
Nadam se da ste mi dobro,
love,
Maybe












Broj komentara: 17:

  1. Falila si nam! Čestitam na moda.hr i sretno s obranom diplomskog!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam na svemu draga :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobrodošla nazad ;-) btw prekrasno su te našminkali na femina druženju

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga moja da znas da si nam nedostajala, ali jako se radujem kad vidim da meni draga osoba tako zasluzeno nize uspjehe.Cestitam!

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa stvarno ti se svašta izdogađalo u zadnje vrijeme i čestitam na uspjesima i držim fige da i diplomski dobro prođe. A što se bloga tiče ne brini se, oni koji te vole čitati strpljivo će čekati da uhvatiš vremena za nove postove ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga falila si! Nadam se da će ti se projekti ostvariti, da ćeš diplomirati i napuniti baterije na moru :)
    Predivno izgledaš!

    OdgovoriIzbriši
  7. Četitke od <3 !! svaka čast!! samo tako naprijed :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitam ti na posliću,i sretno s obranom,samo se ti odmaraj,zaslužila si :**

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke na svemu :)) baš se danas sjetih tebe i kako dugo nisam pročitala ništa i brže bolje na fb stranicu kad ono post :D nanjušila sam ga heheh :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ajme, ajme šta smo krasne ;D Puno pozdrava od jedne od Ivana i sretno na obrani diplomskog! Držim fige! Onda slijedi zaslužena uživancija na moru i barci :)

    OdgovoriIzbriši
  11. čestitke na svim slinim uspjesima :)) i veselim se novim postovima-kad god dođu na red!

    OdgovoriIzbriši
  12. zbilja si bila vrijedna, čestitam i opraštam ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Opravdan izostanak ;). Drago mi je da ti se otvaraju neka nova vrata!

    OdgovoriIzbriši
  14. I ja čestitam na svemu! I samo se ti odmaraj, ali javi nam se tu i tamo ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. čestitke na svemu! ako te put nanese do splita,javi se!

    OdgovoriIzbriši