7. tra 2013.

Favoriti tjedna #24 & pobjednice Avon darivanja

Hello svima!

Ovaj tjedan prvo započinjem pobjednicama Avon darivanja! Hvala vam svima što ste sudjelovali u tako velikom broju. Pokloni idu:

1. Dunja Habulin će uživati u Summer White Sunset parfem

2. Maja Šloser će odabrati lak za nokte po svom izboru

3. Anamarija Civrag će kao i Dunja uživati u Summer White Sunset parfemu.

Djevojkama je već poslan mail a vama svima hvala na sudjelovanju u tako velikom broju. S Avonom se možete igrati i dalje na njihovon Facebook stranici.

P1280456 A sada na favorite tjedna. Često me pitate kako mogu imati favorite tjedna. Vrlo jednostavno. Imam previše svega i ovo je najbolji način da sve redovito koristim i isprobavam:-)

P1280459

Ovaj tjedan sam se počela baviti s 2 BB kreme. La Roche- Posay i Vichy. Vichey je apsolutno opravdao moja očekivanja jer niti Rimmel Stay mat puder nije na meni ubio sjaj na licu. Onda sam isprobala i La Roche- Posay od koje sam nekako zazirala jer je u nijansi light (a zahvaljujući fiskalinim kasama ju nigdje nisam mogla zamijeniti za medium), no u biti ona je toliko prozirna da vam puder u kamenu sve sredi. Obje su mi sjele i obje mi se sviđaju, ali za nešto pametnije reći trebat ću još malo isprobavati.

P1280465

Make Up Factory glitter puder želite imati ak ne zbog potrebe onda zbog ambalaže. Već 5 dana sve maltretiram s njime. Jučer sam šminkala 3 divne dame pa sam i njih špricala. Divotica<3

P1280463

Make Up Factory rumenilo u nijansi #21 je univerzalno rumenilo koje pristaje svima. Volim ga jer se lagano blenda i trajnost mu je iznad prosječnih 4 sata. A daje instant svježinu licu. Budem detaljnije o njima ubrzo.

Kasnije dolazi post o MNY Color Tattoo sjenilima – swatchevi svih zajedno da ne morate klikati na 100 strana.

Koji su vaši prošlotjedni favoriti?

P.S. Ovaj tjedna ću napraviti blog sale i sav novac zarađen prodajom ću donirati Savezu oboljelih od rijetkih bolesti, pa bi mi bilo drago da se uključite. Cijene će biti pristupačne, proizvodi malo korišteni a dobitak je višetrsuki. Poklonit ćete si nešto slatko za male novce, ja ću imam više prostora a novci idu onima kojima zaista i trebaju.

Love,

Maybe

Broj komentara: 11:

  1. Jedan veliki bravo za lijepu gestu! I ja ću pogledati tvoj blogsale.

    OdgovoriIzbriši
  2. glitter puder i idealiu bb bih baš voljela isprobati :) Ideja prodaje i poklanjanja nova u dobre svrhe mi se jako sviđa :) svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakvo je prekrivanje kod ovih bb krema?

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala još jednom na divnoj nagradi tebi i Avonu, obožavam lakove za nokte tako da je ovo savršena nagrada za mene :)
    I predivan ti je ovaj Make Up Factory glitter puder!

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivna je ambalaza glitter pudera :)

    OdgovoriIzbriši
  6. veselim se blog saleu :) i drago mi je što novac ide u dobre ruke.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke dobitnicama a tvoji favoriti su divni :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitam curama, a favoriti nisu bez veze favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Definitivno podržavam ideju za blog sale :)
    Super su ti favoriti tjedna - posebno me zanima Vichy Bb krema, već sam si ju stavila na WL, no još moram uzeti tester da isprobam. I slobodno nas maltretiraj s ovim Glitter puderom - tako je predivan :)

    p.s. Čestitam dobitnicama :D

    OdgovoriIzbriši