15. ožu 2013.

Benefit „How to look the best at everything“ makeup set

   P1260791Prije nekog vremena sam spomenula 2 Benefit seta koja sam kupila. Recenziju Cabana seta možete pronaći ovdje, a danas donosim recenziju i drugog seta.Ako išta volim od makeup-a to su korektori i tekuće podloge. Svega imam previše i uvijek sam u potrazi za nekim novim, još boljim proizvodom. Još jednom spominjem savršen Benefit marketing, gdje nam u savršeno smišljenoj ambalaži prodaju testere po relativnoj skupoj cijeni. Dal me to ljuti? Pa pomalo, ali istovremeno bi htjela da i svi ostali skuplji brendovi imaju tu politiku.

P1260793
Set How to look the best at everything sarži: Porefessional, Hello Flawles Oxygen wow podlogu, Boing korektore u nijansi 1 i 2 i Hello flawless puder u kamenu. Prilikom kupnje možete izabrati između 3 seta, odnosno 3 nijanse: light, medium i deep. Moj set je u nijansi light i tekući puder mi savršeno pristaje. Taj dio je ujedno bio i najteži za odlučiti preko interneta. Srećom guglajući sam našla puno swatcheva i nisam pogriješila.
P1260811
Porefessional jer kremasta tekućina, glatka pod dodir koja će zagladiti vašu kožu i popuniti pore. Podloga na njoj traje satima, bez promjene i na masnoj koži. Iako savršeno odrađuje posao, nije mi favorit jer mi su mi se na proširenim porama znali pojaviti prištići. Ista stvar mi de dogodila sa sličnim proizvodom, ali jeftinijeg ranga (detaljnije ubrzo). S druge strane, moj „stakleni“ nos, tip nosa na kojem je koža takva da s njega sve doslovno sklizne, ostane zakamufliran podlogom ili korektorom ako Porefessional stavim kao bazu. Međutim, ne mogu mu prištiće potpuno uzet kao manu, jer nakon što sam započela njegu lica s La Roche- Posay gelom i Duom, pore i miteseri su se smanjili i više mi ne uzrukuje probleme.
P1260797
Ovog proizvoda trebate zaista malo za cijelo lice. tako da će mi ovih 7,5 ml zaista potrajati. Na dodir je radi o proizvodu koji na licu ostavlja baršunasti, mekani osjećaj i zaista ujednačeno lice, bez udubina i ostalog. Podloga klizi po njemu. Bez obzira na sve mane, moja ocjena za njega je 4,5/5. Kada potrošim sve zalihe baza, vjerujem da ću uzeti ovu, osim ako ne nađem nešto bolje.
 P1270728
P1260806
P1260798
Hello Flawless oxygen wow (HFOW) tekuća je podloga naprosto SAVRŠENA, ako volite lagane dnevne podloge. A ja obožavam! Klizi po licu, ne izaziva reakcije i u kombinaciji s Hello flawless puderom u kamenu traje satima, a u kombinaciji s njime i Porefessionalnom nakon 12 sati izgleda kao da je tek nanesena. S druge strane, sama već nakon 4 sata počinje nestajati s masnih područja lica.
P1270732
Prekrivanje je slabo do srednje (u dva sloja). Podloga je dosta tekuća i treba je zaista malo. Lisa Eldrige je predložila da se zbog gustoće nanosi prstima i potpuno se slažem s njom. Jednostavno je prerijetka za kist, posebno neki deblji poput Sigminog F80 ili F86. Savršeno se razmazuje i ne uzrokuje nikakve reakcije na licu. Također, podloga sadrži i SPF 25 i oil-free je. Nijansa je „cheers to me“ champagne. A ukupno je dostupno 10 nijansi. Volite li lagane podloge, svakako razmislite o ovoj ako budete u prilici kupiti ju. Količina je 7 ml. Ocjena: 5/5
P1260799Boing korektori u idući na redu. O njima sam čula i pohvale i pokude. Meni su osobno najveće razočaranje u setu. U setu sam dobila nijanse 1 i 2. Prekrivanje je ok, srednje, ali na prištiću npr. dok oko očiju, hiperpigmentaciju samo pogoršavaju i ističu. Čak i nijansa 1 koja bi sa svojom toplinom mogla utopliti cijelo područje, ona samo pogorša.P1270735
P1260807A kako oni ističu na stranici da treba prekrivati tamne krugove, manje nepravilnosti i diskoloraciju, moje razočaranje je bilo još veće. Ovo je izvrstan putni set za lice, ali ovim korektorima treba pomoći da nešto naprave s mojim okoločnim područjem. Količina je 2 x 1,5g. Ocjena 2/5, nije jedinica jer ipak prekriva prištiće.
P1260801
P1260803Hello flawless puder u kamenu je sasvim ugodno iznenađenje iz seta. Doduše, nikada nisam ni čitala o njihovim puderima u kamenu, ali kad se već našao u setu red ga je isprobati. Dakle, puder se savršeno stapa s kožom, matira, ali ne onako mrtvački već prirodno. Skupa s njime dolazi i četkica koja ničemu ne služi, jer je stvarno mala. Svilenkaste je teksture. Ne ostavlja brašnasti trag.
P1270740
P1270741Ovaj puder pristaje svim tipovima kože i vjerujem u to, jer ne ističe niti suhe niti masne dijelove kože, a bilo ih je kod mene u zadnjih 1,5 mj koliko ga testiram. Kažu da za jače prekrivanje koristite spužvicu, ali meni nekako nikada nije sjela ideja da mi puder u kamenu zamjenjuje tekući ili kremasti. Količina je 4 g. Nijansa je „me, vain?“ Champagne. Ocjena: 5/5
pageSorry na mrtvačkoj boji lica, danas nije išlo drugačije:)
P1260809P1260810I na kraju ambalaža. Kao sve Benefitovo, ali volite retro štih, ambalaža je savršena. Oblik knjige vas mora oduševiti. Razlika između paleta je u boji, tako da je nijansa light u svijetlo rozoj. S unutrašnje strane poklopca se nalaze upute i veliko ogledalo. Kutija je od tvrdog kartona i dio gdje se nalaze proizvodi se može potpuno maknuti i služiti kao kutijica za nakit.
P1260787Set je kupljen u Sephori (Italija) i cijena je 32,50 €. Bez obzira što mi Boing nije sjeo, apsolutno sam zadovoljna sa setom i svakako ga preporučujem.
Kako vam sviđa ovaj set? Koji Benefit proizvod volite?
Love,
Maybe





Broj komentara: 9:

  1. Meni se jako sviđa ta ideja da u jednom setu možeš probati više proizvoda, ali jesu bome lijepo naplatili te testere :-)

    Od Benefita imam hoolu, high beam i poreffesional i jako sam zadovoljna sa sva tri!

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim Benefit i imam dosta njihovih proizvoda.
    jako zanimljiv set, najzanimljiviji mi je naravno Boing :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo mi se dopala ova recenzija,a naravno i set,jako je praktican za putovanja

    OdgovoriIzbriši
  4. nije loše, al ambalaža... <3 :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam zasada od Benefita probala samo set Finding mr. Bright i skroz sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Obozavam recenzije Benefitovih proizvoda :)
    Slazem se sa utiscima za Boiing, i ja bih ga svrstala u korektore za pokrivanje nepravilnosti, presuv mi je i prejak za podrucje oko ociju. HF puder bih bas zelela da probam iako ga uglavnom preporucuju za suvu kozu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Set je baš simpatičan, nisam još probala ništa njihovo

    OdgovoriIzbriši
  8. Definitivno se svašta dobije u setu, svakako se isplati kupiti ga. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Pakiranje je prekrasno, i da, bilo bi super kad bi svi brendovi imali testere za sve! Ali da ih dijele besplatno, naravno :D No to se neće desiti ali nikad, pa bi bilo OK onda da je već to nešto jeftinije..

    OdgovoriIzbriši