26. ožu 2013.

Avon Ideal Luminous rumenila: Classic aura & peach

 P1270758Prije nekoliko dana dostavljač mi je donio nekoliko Avon stvarčica. Među njima su bila i 2 rumenila. Po količini rumenila mogli ste zaključiti da sam fan rumenila i uvijek mi treba još jedno:-) pa je sreća da se u paketu nalaze čak dva nova bila neopisiva.

P1270760
Posebno me oduševila činjenica da je jedno potpuno mat, drugo shimmer. Rijetkost je naći mat rumenila, a posebno je rijetko da se dobro blenda. Rumenila su naravno bila u kartonskoj kutiji, dok je sama ambalaža plastična i crne boj. Završetak ambalaže je sjajni, čemu je mana kao uvijek packe na kutiji. Unutar poklopca je veliko ogledalo,a uz rumenilo se nalazi i kist. Nisam fan tih kistova koji dolaze uz proizvode, pa njega preskačem. Rumenilo dolazi u količini od 6 g a trajnost mu je 2 g.
P1270928
Fotkanje ovih rumenila bilo je prava muka. Boje se puno bolje vide na swatchu nego na fotki rumenila. U pitanju su dvije ružičaste nijanse, samo je jedna shimmer a druga mat. Peach nijansa je ružičasta boja breskve s predivnim shimmerom, classic aura je mat zagasita roza nijansa. Classic aura je božanstvena mat roza nijansa koja odiše nekom klasikom, ekstravagancijom. Mislim da bi ju svako trebao imati u svojoj kolekciji. Peach je pomalo klasična shimmer rozo breskvasta nijansa koju većina žena obožava.
P1280169
P1280175
Rumenila se izvrsno blendaju. I traju satima. Ni nakon 12 sati ne nestaju s lica. To je trajanje rumenila koje želim i očekujem od rumenila. A konačno ga i imam. Nije da su ona jedina, ali su dostupnija mnogima za razliku od brendova koje uglavnom naručujemo on line.
Mislim da je Avon napravio izvrstan posao s njima i nadam se da neće stati na ove dvije nijanse. Želim ih u još barem 10 nijansi, jer ovakva kvaliteta rumenila s rijetko nađe po povoljnoj cijeni.
Jeste li isprobali Avon rumenila? Koje je vaš favorit?
*PR uzorak
Love,
Maybe









Broj komentara: 13:

  1. Classic aura - želim :-) I ja volim mat rumenila i teško je naći dobro a mat... Ali trenutno sam sama sebi dala zabranu na kupovinu rumenila jer sam baš pretjerala... ali imaću ga u vidu kada odlučim da prekršim zabranu ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Još uvijek nisam odlučila naručiti ta rumenila, bila sam jako skeptična u vezi njih. Ali kada potrošim ovo svoje, sigurno ću naručiti barem jedno :D

    OdgovoriIzbriši
  3. E sad jedva cekam da mi dodje Avon teta s novim katalogom:)Ova prekrasna mat nijansa mora biti moja

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš mi treba neka nijansa tipa Classic Aura. I u novom katalogu su samo 45 kn.

    OdgovoriIzbriši
  5. Divno izgledaju! Volim mat rumenila ali je zaista teško naći dobra, i da je cijena prihvatljiva :)

    :*

    OdgovoriIzbriši
  6. imam oba i odlična su :) Kolekcija prije imala je još dvije nijanse i ako ikako možeš nabavi obje (soft plum i russett) jer mislim da ćeš bit još više iznenađena bojom & kvalitetom :) Inače kupujem sva avon rumenila,hajlajtere-nikako im ne mogu odoliti...

    OdgovoriIzbriši
  7. Fino izgledaju :) Mozda i uzmem neku nijansu, kada se nadjem s nekom Avonkom. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Do sada samo kuglice, ove obe boje su super, ne znam koju bih odabrala

    OdgovoriIzbriši
  9. Nisam probala, ali hoću, hoću :) Ovo peach me baš provlači i još to što traje više od 12h baš je prava divota jer ja rukom sve obrišem s lica dok si rekao keks :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam njihovoj True color soft plum i predivno je rumenilo <3
    Od ovih mi se sviđa Aura ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Classic aura definitivno :) ali ne mogu vjerovati da traju tako puno :O

    OdgovoriIzbriši
  12. Taman sam u fazi konkretnijeg trošenja proizvoda i onda pročitam ovakav post..., pa me preplavi želja za kupovinom. Shame on me...

    OdgovoriIzbriši