7. velj 2013.

Melvita ampule od matične mliječi

 P1240522 
Prije nekoliko mjeseci je Melvita organizirala event na kojem su se okupile blogerice i novinari. Volim evente jer uvijek upoznam neku novu blogericu i malo se sve podružimo. To je bilo moje prvo upoznavanje s Melvitom i bila sam zaista oduševljena cijelom pričom o prirodnom o čemu svjedoče njihovi certifikati. Slike s eventa pogledajte ovdje.

S eventa sam otišla bogatija za Apicosma set koji sam recenzirala ovdje i ampule matične mliječi koje sam bez razmišljanja kupila. Možda vas zanima zašto? Nakon svi dokazala da se radi o zaista prirodnim proizvodima i objašnjenju da su namijenjene prijelaznom razdoblju iz godišnjih doba te da dižu energiju na maksimum, znala sam da ih trebam. Čak su mi rekli da ne smijem popiti navečer, jer neću moći zaspati od silne energije.
P1240525
Kako se bližilo vrijeme koje za mene označavalo puno posla a premalo vremena i sna, bilo je idealno vrijeme da ih počnem piti.
Nestrpljivo sam čekala jutro i na tašte popila svoju prvu ampulu. Baš kao u uputama. I koliko god se ja uvjeravala da mi se ne spava i dalje je sve ostalo samo na uvjeravanju same sebe.
Što se okusa tiče- ampule sadrže i vitamin C pa okus vuče na naranču i ok je za piti. Ambalaža je nepraktična jer se radi o staklenim bočicama čiji vrh morate otkinuti da bi iscurile. Ili ćete svaki dan imati čašu pored sebe pa prelijevati ili ćete kao ja svaki dan brinuti o tome hoćete li se porezati ili ne.
P1240526
Na žalost, za mene se radilo o bačenim novcima. Točnije 127 kn. Nisam imala više energije niti snage. Jedino što se promijenilo u cijeloj priči u tih 20 dana je čišćenje. U tih 20 dana sam prosječno bila na wc-u više puta nego duplo dužem razdoblju. Pretpostavljam da shvaćate o čemu pričam. Obzirom da to nije stajalo u uputama, kao nuspojava, tj. nisu bile spomenute nikakve nuspojave – to smatram izrazito velikom manom. Možda bi rekla da sam iznimka ali nakon što mi je prijateljica (koja radi u ljekarni) rekla da je to vrlo česta nuspojava matične mliječi, ostala sam poprilično razočarana.
Sve u svemu, čula sam pozitivne rezultate za ovaj proizvod, ali sama ga nikada više ne bi kupila.
Jeste li isprobali ove ampule? Koji je vaš trik za podizanje energije?
Love,
Maybe











Broj komentara: 10:

  1. Nisam nikad čula za ove ampule, ali iskreno možda bi mi dobro došao taj "push" koji daju hehe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mozda ce zvucat blesavo al na prvi pogled sam pomislila da se radi o nekim ampulama za kosu ili lice :D Nisam imala prilike probati nista od te kompanije mada volim prirodne proizvode.Kod mene za razbudjivanje i podizanje energije jedino pomaze dobra stara kafa - i to ogromnoj solji,dosad jos nisam nasla nesto drugo sto tako dobro djeluje:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam isto mislila da se radi o kakvoj kozmetickoj ampuli. Nekako mi svi ti proizvodi za dizanje energije uvek izgledaju kao sarna laza, nikada im nisam verovala. Ja za dizanje energije predlazem SAN! :) Kafa je ok, ali samo ako je ona sa visokom koncentraciom kofeina.

      Izbriši
  3. joj pricaj mi,meni je jako imunitet slab,bila sam 2 puta bolesna u istom mjesecu i to jedno za drugim prvo temperatura,grlo smrcanje i sve to a onda i crijevna viroza koja me slomila dok sam i na hitnoj zavrsila primajuci infuziju i neke lijekove,imala sam podocnjake,kod kuce sam se natrpavala jakom hranom smo da mi se digne tlak jer je dosta bio nizak i eto ispalo je da mi je jako imunitet slab + to sto imam zakrivljenje nosne pregrade (devijaciju) pa bi i nos morala operirat,mrsava sam do duse oduvijek ali tad sam bas bila lose tako da mi nesto za dizanje imuniteta nije na odmet a nije ti lose ni ovo ciscenje organizma

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Beta 1,3D Glukan, 500 mg, 60caps, Transfer Point, USA
      +
      Multivitamin FORMULA6+ od dr Tajs

      Izbriši
  4. Ah, i ja sam isprobala nekoliko proizvoda za podizanje energije, i ništa. :)
    Al look at the bright side, bar si se pročistila. xD

    Probala sam neki med s matičnom mliječi (ne Melvitin) i bilo je prefin.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam čula...i nažalost još na ništa nisam naišla što bi me podiglo ili spriječilo da odspavam nikakav kofein u bilo kojem obliku ne pomaže,eventualno da hektolitre popijem a to ne mogu,kad mi se prispava ja moram spavati :D

    OdgovoriIzbriši
  6. 127 kuna je puno za nešto tako nekvalitetno :/ Ja kad trebam energije, pojedem čokolade i odem do dm-a :D i da vidiš koje izliječenje :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Moje frendice, osim kave of kors, piju tone Coca-Cole da ostanu budne ili alternativu zeleni čaj. Čula sam još i da guarana podiže energiju, postoji za kupiti u kapsulama.

    OdgovoriIzbriši
  8. uff baš nezgodno pakiranje,a k tome nisi primjetila djelovanje.Stoga definitivno preskačem

    OdgovoriIzbriši