20. velj 2013.

Benefit Cabana glama set

 P1260812 Prošle godine sam se zasitila ishitrenih kupovina jeftine kozmetike, jer se uglavnom ispostavilo da ništa od toga ne koristim. Odlučila sam napraviti si listu i brendova i proizvoda koje želim i trebam i među prvim i brendovima i proizvodima se našao Benefit skupa s proslavljenim Hoola bronzerom.

P1260821
Obzirom da imam priliku naručivati iz talijanske Sephore prvo sam se usmjerila na nju. Nemaju cijeli Benefit asortiman. Da ne kažem da se dosta brzo sve rasproda, posebno noviteti. Što ne lajkam, jer mi podosta komplicira. Ali ipak, ponuda nije jadna i ima izbora. Uzela sam 2 seta i danas recenziram prvi.
P1260834
Razglednice na kojima se s druge trane nalaze detaljne upute kako koristite set.
P1260835  
Ambalaža: Benefit ima božanstvenu ambalažu. Svaki set priča priču. Svaki set ima svoju inspiraciju. Inspiracija je naravno Cabana. U setu su čak i upute napisane na razglednicama. Kutija je izvana izgleda poštanskog pisma./razglednice. Na poklopcu se nalazi veliko ogledalo.
P1260848
Set sadrži: 
Some kind-a gorgeous (medium): 3,5g/
Hoola bronzer: 4 g/
Posientint: 2,5 g/
Sjenila: ukupno 3,5g/
I dvostruki aplikator.
Zanimljivo je da nisu svi proizvodi napravljeni na istom mjestu. Hoola i Some kind-a gorgeous su proizvedeni u SAD-u, Posietint u Francuskoj a sjenila u Kanadi.
P1260831P1260833
Some kind- a gorgeous (nijansa medium) – je kremasta podloga koja je na prvu podosta masnjikava ali se odlično razmazuje. Da me oborila s nogu, nije. Trajnost na mješovitoj koži na masnijim dijelovima je prosječna – 3-5 sati (ovisno o danu), bez matiranja, s matiranjem duže.P1260832
Iako mi se u početku činio premastan, ipak se super razmazuje. Prekrivanje je slabo do srednje. Nije me ostavio bez teksta tako da je već preusmjeren dalje.
P1260829
Hoola bronzer je apsolutno najsavršeniji bronzer koji imam,a imam ih. Iako je dosta topli, savršeno pristaje izrazito toplim podtonima čak i jako tamnima (NW30). Prekrasno se blenda i stapa s puderom, savršen je konturiranje. Bez obzira što je namijenjen svijetlim i srednji tonovima, stvarno se predivno stapa i jako tamnim toplim podotnovima. Isprobala!
P1260830
Posientint – za njega sam mislila da će mi biti presvijetao za lice. Međutim, sada, dok nisam tamna on se vidi taman da laganu rumenost licu. Super se blenda i traje satima. Može se koristiti na usnama ali meni je draži na obrazima. Ovo je u doslovnom smislu riječi tint jer na slici je nakon brisanja Baleinim dvofaznim skidačem šminke i tragovi se jasno vide.
DIN_7774
P1260825
Sjenila su me jako ugodno iznenadila. Ok i očekivala sam puno od njih. Pigmentiranost za 10, super blendanje i trajnost. Zbog masnih kapaka sve isprobavam na bazi i nakon 12 sati ona su gotovo jednako pigmentirana.
DIN_7765
Peach Fizz je apsolutno predivna nijansa –rozo s bresvasto zlatnim presijavanjem koje je malo bolje dočarano na donjoj slici.
DIN_7773
I par fotki s makeup-om napravljen isključvo ovim setom (ok,korektor je Malu Wilz).
DIN_7759
  DIN_7744
 DIN_7757  
Cijena seta je 37,90€, što je dosta,ali obzirom da sam imala priliku isprobati 4 Benefit proizvoda i da će Hoola, zbog koje sam i kupila set trajati jako dugo, apsolutno sam oduševljena uloženim i dobivenim. Super mi je ideja da imamo priliku kupiti setove po regularnoj cijeni jednog proizvoda i isprobat ih nekoliko. Doma još imam How to look the best at everything. U 6 mj idem u Milano i ako bude prilike i vremena vjerujem da ću svratiti do Sephore po još koji set.
Jeste li isprobali što od Benefita? Koje proizvode preporučujete?
P.S. Veliko hvala Dinku što mi fotka (vjerujem da vidite razliku u fotkama koje su njegove i moje) i Dunji što na to blagonaklono gleda:) Dinka pratite ovdje
Love,
Maybe





















Broj komentara: 28:

  1. Pre svega da pohvalim fotografije! Set mi se čini simpatičan, a posebno mi se sviđa SKOG! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljubm:* Set je divan, meni je ipak Hoola favorit.

      Izbriši
  2. Peach fiz :))) savršena boja! da bar mogu samo nju kupiti...

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan je set i funkcionalan a make up ti je perfektan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivna si i zračiš nekom baš pozitivnom energijom! Pratim tvoj blog već dugo i puno mi pomažu tvoji članci, osobito oni vezani uz preparativnu kozmetiku. Nastavi tako i dalje. Pusa! :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno si se našminkala, set je divan, fotografije super..... šta reći više ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sjajan set i baš mi se sviđa...ako budem u prilici nabavljam ga :D a fotke ispod...šta reći sem beautiful ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljubim:* svakako ti preporučujem, možda ne Hoolu za konturiranje jer je fakat topla ali kao bonzer za obraze svakako

      Izbriši
  7. Divan je set! Po meni se isplati kupiti svaki njihov set čim ima Hoolu, odličan je to bronzer. Some Kind-a Gorgeous mi isto nije bio nešto, kad se tek stavi izgleda dobro, ali kasnije sijam kao disko kugla. Obrati pažnju na njihove najnovije, letnje setove, prekrasni su!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam ih ali za niti jednim mi nije srce još zaigralo, možda bude u žio. Hoola je pre,pre,predivna i apsolutno vrijedni svake lipe!

      Izbriši
  8. Predivno izgledaš na fotkama :)
    Benefit je visoko na mojoj WL, zasada sam naručila samo set Finding mr. Bright (još čekam da mi stigne), a Hoola je nešto što definitivno hoću :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:*
      VEselim se recenziji jer se i ja još oko tog seta dvoumim! Hoolu svakako nabavi

      Izbriši
  9. Nisam još ništa probala,ovaj set izgleda odlično. Boe su super

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš si slatka na ovim slikama :)
    Ja idem u Italiju krajem mjeseca pa se nadam da ću uloviti neki od Benefitovih setova, tako da mi ove recenzije dođu k'o naručene ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mila:*
      Onda ću se požuriti i sa drugom recenzijom:)

      Izbriši
  11. Predobar set,uz ove upute bih se i ja znala sama našminkati kako treba ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Predivan set :) Vraća ljetnu atmosferu :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Obožavam ovakve setove, tj. mini proizvode za cijenu jednog full size proizvoda.
    Samo da su barem dostupniji...
    Peach fizz mi se najviše sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Savršeni su za isprobavanje, ali slažem se, i ja patim jer nam nema Sephore u blizini više:(

      Izbriši