24. velj 2013.

AVON Ideal Flawless BB krema

  P1270151Avon je ovu godinu započeo s noviteta što mene posebno oduševljava. Volim novitete jer to znači da se brend razvija i ide naprijed bez da se drži 5 provjerenih proizvoda. Među novitetima se našla i ova BB krema o kojoj ste već mogli čitati kod nekih blogerica, no evo i mojeg dojma. BB krema je iz obitelji Ideal Flawless koja je poznata po podlogama.

P1270154
Što Avon kaže o svojoj BB kremi? 10 u 1 BB krema: lagana formula, vitamin E, ojačana mineralima, ujednačava ton kože, hidratizira kožu, umanjuje crvenilo, prikriva nedostatke, zaglađuje kožu, štiti faktorom SPF 15, koža izgleda bolje čak i nakon skidanja kreme.
Amblaža je crna tubica sa pinky rozim slovima. Big lajk za to! Dovoljna je mala da stane ruku, što znači i u svaku kozmetičku torbicu. Sistem tubice meni osobno paše za kontroliranje količine koju treba istisnuti. Sama tubica dolazi u kartonskoj kutiji koja izgleda identično tubici – crna s pinky slovima.
P1270160
Avonovu BB kreme gotovo stalno koristim na dnevnoj bazi. Volim lagane podloge preko dana. Iako se govori o BB kremi, Avon je napravio jedan gaf – na slici možete vidjeti da pored oznake HR piše: tonirana krema za lice s SPF 15. Svi već znamo da su Europske BB kreme u biti tonirane kreme, ali nelogično je nešto napisati na jednoj strani a drugo na drugoj, posebno jer svi znamo da bi između ove dvije podloge trebala postojati razlika.
No, ako to zanemarimo u ovoj BB kremi ćete naći sljedeće: lagano do srednje prekrivanje (za teže stvari vam svakako treba korektor), podlogu koja vašem licu daje zdravi sjaj i koja ne šteti licu. Barem na meni nije izazvala niti jednu reakciju niti prištić. Na slici možete vidjeti razliku prije i poslije. Nijansa koju koristim je Natural Beige. obratite pažnju na područje oko očiju koje je zbog hiperpigmenatcije najkritičnije. Pore su vidljive, ali to nisu niti obećali da će se s kremom riješiti. Lagano crveno na obrazima je također prekriveno.(Da obrve sam morala popuniti jer su mi bile grozne prazne).
bbkrema
Sjaj. Ova podloga ima sjaj koji licu daje pomalo mokri izgled. On ostaje i nakon nekoliko minuta kada se podloga „smjesti“ na licu. Meni se osobno sviđa, jer bez obzira na masnu T – zonu ne zasjajim se previše a izgledam  zdravo.
Trajnost je u biti sasvim ok. Bez matiranja ću na T zoni naći solidnu količinu pudera i nakon 5 sati. Za cijeli dan svakako matirajte lice puderom u kamenu/prahu.
Avon BB kreme su dostupne u 5 nijansi na našem tržištu: Ivory, Shell, Nude (nedostaje), Natural Beige i Medium Beige. Moja trenutna nijansa je Natural Beige. Promo cijena u kampanji 3 je 49 kn, dok je regularna cijena 70 kn.
P1270168
BB krema dolazi u količini od 30 ml a vrijeme trajanja je 24 mj.
Kome ju preporučujem: imate li kožu sa sitnijim nepravilnostima i bez ikakvih nepravilnosti. Ako volite lagane podloge onda je ovo za vas izvrsna podloga. Svakako preporučujem! Mene se dojmila kao odlična dnevna podloga, koja je lagana i uz koju mi koža diše.
Kada sve zbrojim i oduzem, moja ocjena bi bila 4/5 za ovaj proizvod.
*PR uzorak

Love,
Maybe














Broj komentara: 16:

  1. Čitala sa, već o njima i zapikirala sam si Ivory nijansu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Znači samo moram odabrati nijansu

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni ipak treba malo jace prekrivanje ali hvala za recenziju, zanimalo me kakva je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda ova krema nije za tebe:) Nema na čemu!

      Izbriši
  4. Nekako mi ne izgleda obecavajuce, videla sam i cula neka podeljena misljenja...videcu do sledeceg kataloga... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovisi što tražiš. Meni se sviđa jer mi ne izaziva reakcije i jer je lagana, da tražim neko jače prekrivanje ili dužu trajnost preskočila bi ju.

      Izbriši
  5. imam Ivory i odlična mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Uh ne znam koja bi meni nijansa išla, nisam probala do sada njihove pudere a bledi sam žućko... dopada mi se kako izgleda na licu.

    OdgovoriIzbriši
  7. mogla bi uzet njihovu bb kremu

    OdgovoriIzbriši
  8. Super što ima 4 nijanse

    OdgovoriIzbriši
  9. oh ivory izgleda dosta svijetla?

    OdgovoriIzbriši