13. sij 2013.

Zeleni smokey eyes & recenzija Avon Go Glam palete

 
P1250577
Prije nekog vremena sam pisala Avon Go Glam paleti sjenila u obliku prvog dojma. Tamo ste mogli vidjeti i swatcheve.Nakon nekoliko tjedana korištenja,evo što mogu reći o paleti.
Sjenila su ili dobra ili odlična. Na žalost neka su pretvrda pa treba gusti kist ne bi li se izvukao maksimum iz njih, neka se truse. Uglavnom su odlično pigmentirana i super se blendaju. Trajnost sa bazom je u rangu Urban Decay ili Inglot sjenila – tek nakon 8 sati počinju blijediti. Iznad su prosječne kvalitete, no obzirom na nejednaku strukturu (pigmentiranost,tvrdoća i trušenje) proizvoda moja ocjena bi bila 3,5/5.

 P1250758Rumenila su mi na kraju ispala apsolutni win u paleti. Čak niti mat tamnije rumenilo, za koje sam mislila da je tvrdo se pokazalo u biti savršenim. Lagano doziranje, možda ćete doduše morat ponovit postupak jedanput više nego sa nekim drugim rumenilom, jer je tvrdo, na licu se lagano blenda i traje satima. Ne samo tamnija nijansa, već i svjetlija. Doduše, volim sva rumenila koja traju dulje od 4 sata a ova ostaju na obrazima i 6 + sati prije nego počnu blijediti. Na slici je makeup sa tamniji rumenilom, dok sam u video koristila svjetije. Ocjena: 5/5
Sjajila su ostala najveće razočaranje u paletu. Iako su ugodna na sunama, brzo nestaju a pigmentiranost je minimalna. Zbog toga nisam ni radila swatcheve sa sjajilima na usnama. Ocjena: 1/5.
P1250909
Kako vam se sviđa ovak način recenzije, odvojen sa prvim dojmovima i recenzijom?
Nadam se da vam se svidio video!
Love,
Maybe




Broj komentara: 12:

  1. Prekrasan tutorijal!!!!!Paleta mi se jako sviđa!
    ps:Moram iskomentirati i šal,prekrasan mi,da li je možda kupljn u Kamenoj duzi,takvi su mi njihovi šalovi slični!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivna si!! Kako lijepa nijansa zelene !

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan video, još još još ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pre predivan makeup look,jako mi se svidjaju te zelene nijanse i kako si ih ucinila super nosivim <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Otkad su se pojavile turske serije nekako je ta zelena, crvena i ljubičasta boja opet došla na svoje. Inače ne volim zelena sjenila, al u kombinaciji sa nekom haljinom ili tunikom zašto ne.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kao što sam već rekla zelena ulazi na velika vrata. Evo baš dobro izgleda na tebi. Osobno ne preferiram zeleno al zašto ne...

    OdgovoriIzbriši
  7. Znaci isplati se kupit paletu.
    Super post!

    OdgovoriIzbriši
  8. look je jako lijep al moram priznat da mi se frizura svidja :) odlicno ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  9. wow,predivno ti stoji i slažem se sa curkom koja je napisala još još još :*

    OdgovoriIzbriši
  10. look je super :) i boje ti stvarno odlično stoje

    OdgovoriIzbriši