27. sij 2013.

Sleek blush by 3/ Pumpkin & Lace

Hej divni ljudi,
 IMG_5238Nakon tjedan dana ne pisanja evo me natrag. Trudit ću se ne raditi baš tolike pauze. Danas vam predstavljam 2 palete rumenila, ukupno 6 komada različitih nijansi, koje morate imati! Možda ne te nijanse, ali Sleek rumenila su apsolutno najsavršenija rumenila koja posjedujem (ok, uz theBalm) i apsolutno opravdavaju to što ih svi hvale.
Sleek proizvode karakteriziraju pristupačne cijene u kombinaciji s odličnim proizvodima. Ta dobitna kombinacija razlog je što ga mnogi zaista vole. Imam nekoliko Sleek proizvoda i do sada me ništa nije razočaralo pa se već unaprijed veselim novoj kupovini.

IMG_5246
Rumenila sam kupila prije nekoliko mjeseci kada su imali popust. No to je bilo toliko davno da se više ne sjećam niti popusta niti cijene. Redovna cijena na njihovoj stranici je 12,49$ + poštarina (za 2 palete me izašla oko 4 $). Međutim sada vidim na njihovoj stranici da je cijena poštarine od 6€/7$ (ovisno koju opciju odaberete) pa na dalje. Ukupna gramaža je 20g proizvoda po paleti.
Lace paleta rumenila
P1220152
Paleta sadrži 3 rumenila – Crochet, Guipure i Chantilly. Ovo je svakako jedna od najinteresantnijih paleta zbog nijanse Guipure koja je apsolutno božanstvena. Breskvasto roza nijansa s zlatnim presijavanjem vas mora osvojiti. Možda druge dvije nijanse nisu toliko interesantne na prvi pogled, ali nakon prvog nošenja ćete ih obožavati. Jačinu kojom sam nanijela rumenila na swatch sigurno neću koristiti za obraze.
IMG_5247
Ova rumenila su izrazito jako pigmentirana. Nanosite ih mekanim kistom i obavezno dobro otresite kist ili višak „ostavite“ na ruci prije nego li rumenilo nanesete na lice. U ovom slučaju doslovno vrijedi, bolje ponoviti 2,3 puta nego jednom pretjerati jer vjerujte mi – neće vam se dati toliko blendati!
Pumpkin paleta rumenila
P1220142
I ova, logično, kao i prošla, sadrži 3 rumenila. Naravno da sam ih kupila iz razloga da se maknem od svoje klasike. To se definitivno pokazala kao dobra odluka jer obožavam narančasto (Latern) rumenilo na sebi u hladnijim danima i kada sam toliko blijeda. P Pie je tamna narančasto crvena koja daje izvrsnu svježinu licu nanesena u nježnim nanosima. Squash je rozo lila nijansa.
IMG_5241
Osim pigmentiranosti ova sjenila se ističu izvrsnom trajnošću. Doslovno ih jasno vidite i nakon 10 sati. A i nakon toga debelo traju još satima.
Ambalaža je klasična Sleek- tvrda crna plastika. Veliku ogledalo s unutarnje strane poklopca. Dovoljno mala paleta da ju možete ponijeti sa sobom na put.
Hint za blogerice- mrzit ćete ih fotkat! Danima sam fotkala ne bi li dobila što sličnije nijanse.
Imate li priliku, svakako nabavite koju paletu.
Imate li Sleek Blush by 3 rumenila? Ili mono rumenila? Koju mi nijansu preporučate? Svakako planiram tokom godine nabaviti još koju nijansu.
Love,
Maybe

P.S. Ne zaboravite na darivanje, svaki vaš komentar se broji! Klik na pravila ovdje


















23 komentara:

  1. Guipure :)))) Obje paletice su mrak,al nekako su mi draža mono pakiranja.Nemam ništa od sleek,ali ide na vrh wish liste :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno sa njime nećeš pogriješiti, a Guipure je božanstvena nijansa.

      Izbriši
  2. ja imam mono rumenilo, nijansa Life's a peach. i to mi je prekrasno rumenilo :)
    ove tvoje paletice su krasne. tako bi se htjela negdje uvaliti pred njihov stalak, sve bi pokupovala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je divna nijansa. Za shopping te potpuno razumijem, mislim da ću idući put u Londonu obilaziti Superdrug trgovine:)

      Izbriši
  3. Ja sam dugo u potrazi sa lilastim rumenilom , a ova squash nijansa mi se cini kao to sto trazim , reci mi molim te jel si je vec probala, i da li "vuce" na lila :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Nemam njihova rumenila al su jos najpigmentiranija rumenila koja sam do sad vidjela,stvarno su lijepa,pogotovo Guipure,nesto slicno imam u paleti od 10 rumenila i najvise ga koristim,daje bas fin sjaj licu a i mislim da svima pristaje

    OdgovoriIzbriši
  5. Radije bih Lace paletu, Guipure je stvarno posebna boja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lace je must have paleta, nakon nje tek možeš sve ostale kupovati!

      Izbriši
  6. na zalost nemam jos nista sleekovo :( rumenila su divna, favorit-guipure *_*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim bude prilike,svakako ugrabi nešto njihovo!

      Izbriši
  7. nisam nikad probala toliko narančasto rumenilo..hmm, baš me zanima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iznenadila bi se koliko je to neopravdano, u biti, nekorištena nijansa!

      Izbriši
  8. Guipure mi se najviše sviđa od svih nijansi :) Nemam još nijedno Sleek rumenilo, ali planiram uskoro naaručiti + paletu sjenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nećeš požaliti! Koju paletu planiraš uzeti?

      Izbriši
  9. Nemam ništa njihovo,ove paletice super izgledaju

    OdgovoriIzbriši
  10. Izgledaju super dosta često koristim te boje :)
    Calivita Proizvodi

    OdgovoriIzbriši
  11. Obožavam!! I već tako dugo imam Lace na wish listi da mislim da je već vrijeme da je kupim :) Pumpkin je ipak malo pretamna za mene svijetlu, ali također divna!

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja imam Lace i Sugar i obožavam ih. Dugo nisam koristila rumenila, ali Lace me je preobratila i nakačila na Sleek i rumenila. Sad bih ih sve. Ali baš sve. :) Mislim da je Flame sljedeća. Uz Contour Kit.

    OdgovoriIzbriši