5. sij 2013.

Melvita APICOSMA set

P1250913
Prije nekog vremena bila sam na Melvita eventu s nekolicinom drugih blogerica, a slikice s tog eventa možete pogledati ovdje. Na poklon smo dobili set koji ću danas recenzirati a ubrzo će doći i recenzija ampula s matičnom mliječi koji sam bila kupila isti dan.

P1250915
Set se sastoji od 3 proizvoda: kreme za tijelo (30 ml), kreme za ruke (30 ml) i balzama za usne (5 g). dolazi u kartonskoj kutiji.
P1250920
Krema za tijelo- ima lagani, pomalo citrusni miris, vrlo osvježavajući. Dosta je tekuća i jako se brzo upija u tijelo te ne ostavlja masne tragove. S druge strane, prve rezultate ove kreme ćete dobiti tek nakon nekoliko dana redovite upotrebe.
P1250922
Prvih par dana mi je koža bila i dalje suha svako jutro, no nakon 5-6 dana (da, moja novogodišnja odluka je bila redovito se mazati) koža postaje vidno hidratizirana. Zbog polu tekuće formule odlično se razmazuje po tijelu pa nije potrebna velika količina da se prekrije cijelo tijelo.
P1250923
Krema za ruke- moj favorit u ovo setu. Brzo se upija, ruke nisu masne i nemam potrebe ići ih oprati nakon upotrebe (od većine kremena imam osjećaj zamazanih ruku pa ih idem prati).
P1250927
Zadovoljna sam hidratacijom, ali kao i kod prethodne kreme za bolji rezultat treba redovita upotreba. Miris je mrvicu blaži nego kod kreme za tijelo.
P1250928Balzam za usne – proizvod koji je kod mene podbacio. Naime, na bazi je pčelinjeg voska i vrlo je mastan je stvori film na usnama koji se u normalnih uvjetima jako sporo upija. S druge strane, testirala sam ga na Rogli, taj dan je bilo i vjetra ali i padanja u snijeg i onda se upijao u usne, ali nije ih ni štitio. Doma sam se vratila sa ispucanim usnama.
P1250930
Priznajem da su moje usne čudne, sve živo ih isušuje i rijetko što im paše, ali opet očekivala sam ipak malo bolje rezultate. Miris mi je čudan, nimalo privlačan i zaista ne znam sa čime bi vam ga usporedila. Veliki minus ide ambalaži koja je kartonska- ali čep vrlo lako otpada. S druge strane, Melvita kao brend inzistira na prirodnom a poklopac za sam balzam je plastični. Znam da to sve ima svoje zašto, ali je nelogično.
P1250929
Set dolazi velikom kartonskoj kutiji, što je super jer takve kutije uvijek trebaju za nešto. No, opet, brend kojem je priroda toliko važna je dodao jednu nelogičnu stvar- karton u kojem su bili proizvodi je zalijepljen ljepilom za unutrašnji rub kutije.
Sve je to dodatno nelogično jer su proizvodi organske prirode, o čemu svjedoči i ECO CERT certifikat čiju oznaku imaju.
Ovo je izvrstan poklon, ali osobno ga ne bi ponovo kupila.
*PR uzorak
Jeste li isprobali nešto od Melvite? Koji su vaši favoriti?
Love,
Maybe



















Broj komentara: 6:

  1. Baš danas sam imala u planu istu recenziju :D Imamo i slično mišljenje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ništa isprobala, ali ni neću. No da idem nešto isprobat, vjerojatno bi to bio balzam za usne, jer sam ovisnica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda svakako isprobaj Ammara ako već nisi, izvrstan je!

      Izbriši
  3. Dobila sam hrpu nekakvih uzoraka od Melvite i nikako da ih isprobam.
    Budem kad ponestanu zalihe

    OdgovoriIzbriši
  4. Za sada sam probala samo testere

    OdgovoriIzbriši