21. sij 2013.

Favoriti tjedna #16

 P1260557
Prošao je još jedan tjedan. Ovo je bio tjedan sastanaka, iznenadnih poziva, odluka a manje šminkanja i uživanja u istom. Osjećam da je došlo vrijeme da se više posvetim sebi i svojim ciljevima nego blogu. Koliko god da bila aktivna, blog je i dalje samo moj hobi. Uživam ga pisati, ali, ono veliko i često ali, prelazi u posao. Samo što je to posao bez plaće u materijalnom smisli. Plaća su vaši komentari i mailovi i poruke. I koliko god da je to prekrasna nagrada, blogu sam ipak previše puta dala prednost i zanemarila RL, koji nisam smjela. Ovaj tjedan posvetila sam otkrivanju upravo toga. I donijela odluku da ćemo se i dalje družiti, samo malo rjeđe.
P1260558
Da ne bi sve bilo na ispovijesti, evo i kozmetičkih favorita. Dugo imam želju krenuti sa kremastim podlogama. Ali vjerujem da vas većina zna koliko je teško naći dobre kremaste podloge. Moraju se dobro razmazivat, prekrivat, stapat s kožom i dugo trajat. Sasvim slučajno otkrila sam Inglot kremaste podloge. Prvo ovu jako tamno smeđu za konturiranje, koja je sniženju pa je cijena oko 60 kn (nijansa #94). I kada sam shvatila da imam dragulja za konturiranje, jer nikada do sada nisam lice mogla s nečim tako dobro konturirati, otišla sam i po podlogu u nijansi koja mi trenutno pristaje (#86). Za Rimmel Stay Matte puder u kamenu slušala sam već godinama kako je savršen, pa sam prošli vikend iskoristila sniženje u Bipi od 30% i kupila ga za 30-ak kn. Da, stvarno vrijedi svake lipe i puno više. U kombinaciji s Inglot kremastim podlogama (koje su savršene) imate makeup 10 sati bez ikakve promjene. Čak i na kombiniranoj koži.
P1260559
FOTD koji sam fotkala u biti da vidite koliko se odlično ta pretamna kremasta podloga stopi s kožom.
P1260528P1260536Da znam,obrzve su mi očajne i hitno traže nekoga da se ih udomi i brine se o njima:DP1260550Toliko o mojim favoritima. Ubrzo ću o njima detaljnije.
Pišite mi svoje favorite!
Love,
Maybe




Broj komentara: 18:

  1. Rimmel stay matte je stvarno odlican,kupila sam ga ima par mjeseci i prezadovoljna sam.Ova tamna kremasta podloga stvarno izgleda kao sam za konturiranje

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala sam ovaj Rimmel puder ali mi je bio previše praškast..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi probala miss sporty e to je praskasto :D

      Izbriši
  3. I ja sam jako zadovoljna rimmelovim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni Rimmel Stay matte i nije baš odgovarao ali ove kremaste podloge izgledaju zaista primamljivo :D.

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam o Rimmel Stay matte cula samo najbolje, ali nikako da ga kupim, nekako uvek cekam neku akciju :)
    A kremaste podloge su super privlacne, posebno ova za konturiranje... :)
    P.S. A sta to imas na usnama? Divno je ?

    OdgovoriIzbriši
  6. Kremaste podloge obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma što pričaš za obrve, super su ;) Zanimljiv post, hvala :) I da, nemoj ništa zanemarivati zbog bloga, jednostavno piši kad imaš vremena i to je to..

    OdgovoriIzbriši
  8. Rimmel mi je na listi želja

    OdgovoriIzbriši
  9. predivna si :) imam pitanje, dal si probala ovo labello (vanilije i makadamije ili malina) ? ako jesi zanima me dal ti je bolji ammara balzam ili labello? hvala unaprijed na odgovoru :)

    OdgovoriIzbriši
  10. ruz ti prekrasno stoji,koji je to ? make up je divan,minimalisticki nekako al taj ruz daje dasak glamura :)

    OdgovoriIzbriši
  11. zaljubi se i ruz i ne mogu se nadivit kako ti dobro stoji :) prekrasna :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Ovo izgleda odlično :D

    OdgovoriIzbriši
  13. A kako onda izblendas br.94?kojom cetkom,moze li s npr.elfovom powder brush?kako bi to izgledalo kad bi se na lice uz to nanosila tekuca podloga,je li se onda to sve skupa kruznim pokretima utrljava? moze li kakav video o tome molim te,mozda dok budes radila kakav look pa usput,hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Meni su izbili prištići od Rimmel Stay matt :(
    Baš mi se sviđa ova kremasta podloga! (nijansa #94)

    OdgovoriIzbriši
  15. uff kad sam vidila prvu fotku ove tamne podloge zabrinula sam se! al kako dobro konturira-mrak!mislim da ću skoknut do inglota! puder u kamenu imam od collistara i savršen mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Moram da kupim Rimmel Stay Matte. Svi ga, izgleda, obozavaju!

    OdgovoriIzbriši