14. sij 2013.

Favoriti tjedna #15

Prošli tjedan sam preskočila favorite. Tjedan prije se svodio na gledanje prve sezone „Hart of Dixie“. Tvorci su tvorci „Tračerice“. A kako sam ja manijak, prvu sezonu sam gledala od jutro do mraka dok nisam svih 23 nastavka pogledala. Drugu sezonu ću lakše.
Prošli tjedan je bio stvarno ludi. Utorak sam provela u odličnom društvu pozitivaca gdje smo se malo fotkali i šminkali. Imala sam otvorene ruke ali nisam imala pojma tko su mi modeli, osim Maje. Slike još nisu gotove, ali jednu moram sa vama podijeliti. Iako gejša nije odrađena savršeno (usta su malo prevelika) ova fotka me ostavila bez teksta. Već se sada veselim idućem druženju. Cure su mi već počele davati nove želje pa očekujem da će idući put biti puno bolji.

 16569_4501460329487_1379993691_n (1)    Foto: Maja BigMamma Mačković
Model: Nina Midžor
MUA: me
Srijedu sam provela na divnoj Rogli. Srećom pa nije bila velika gužva i mogli smo skijati u miru. Čak sam dobila i pohvalu od zaposlenika na stazi (ima li neki bolji naziv?). Ove sezone ću konačno na Sljeme. Srećom pa snijeg pada i neće se tak brzo stopiti.
fotografija (1)
Četvrtak sam provela u društvu nećakinje i na kavi sa Abom Tomičić. Išla sa isprobat i rezervirat jaknu u koju sam se zaljubila još na zadnjem DFWZ. Aba je toliko divna i ugodna da se kava produžila na dobrih 2 sata. A bilo je i divno Abu sresti u manje stresnim okolnostima.
Kraj radnog tjedna sam obilježila još jednom kavom sa prekrasnim damama – posjetila sam u uredu cure s Ženskog rokovnika i uživala u još jednoj višesatnoj kavici.
P1260110 
Da ne bi bio samo pregled tjedna evo i stvari za kojima sam najviše posezala. Make Up Factory me oduševljava za sada. Iako me nikada nije pretjerano privlačio, naša ljubav se rodila na prvo nošenje Oil Fee podloge a produbila sa izvrsnim okoloočnim korektorom. Ubrzo ću o njima detaljnije jer ovi proizvodi svakako vrijede biti recenzirani.
P1260104
Manhattan paleta ima izvrstan korektor koji prekriva odlično a rumenilo se također pokazalo kao ne loše. Izdrži iznad 5 sati što volim i lako se blenda.P1260111
UD Naked paleta – jer se sa njom najjednostavnje i najbrže našminkam i jer sam lijena.
P1260109
Avon olovka za obrve i Essence gel – jer volim brza rješenja, a oni mi to daju.
P1260107
Malu Wilz moisture lip color u nijansi #30 i Evelie olovka za usta u nijansi #11 Rose. Olovka je pravo otkriće tjedna jer ostaje divnih 4,5 sati na usnama i ravnomjerno blijedi.
P1260114
I Eveline SOS protiv listanja noktiju. Odrađena je druga kura. Sada je treća na redu i mislim da će moji problemi biti riješeni.
Sada vas pozdravljam. Idem po treći put lopatat. Zadnje 2,3 g imamo sreće pa nas snijeg zaobiđe kada smo na redu za čišćenje, ove nije:D Ovako mi je ulica izgledala jutros. Još uvijek tako izgleda:D
Koji su vaši favoriti? Želite li da o nečemu ranije pišem svakako mi javite?
Love,
Maybe


















Broj komentara: 26:

  1. I ja imam poremećaj što se tiče otkrivanja nove serije. Pogledam sve epizode koje su izašle u par dana, i onda nestrpljivo čekam novu. Baš nemam samokontrole :D
    Radujem se ostatku slika, ova je prekrasna. Gejša look <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, grozna sam. Kada krenem sa time ne dišem dok sve ne pogledam:)

      Izbriši
  2. Avon olovka za olovke apsolutni favorit od kada sam je otkrila, svakodnevno je nanosim. :-D

    OdgovoriIzbriši
  3. Znači isplati se kupovati Essence gel i Eveline SOS protiv listanja noktiju? Kolika je cijena tog Eveline proizvoda? Što koristiš još za njegu noktića i kožice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eveline je oko 18 kn. Za ostatak nokte ti koristim običan vazelin. Gel samo dobro očisti od viška i to je to

      Izbriši
  4. I was just wondering why Make Up Factory never interested you before??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Somehow I never attracted to, I'm glad that I was convinced of the quality of the product

      Izbriši
  5. Pa zasto ja ne zivim u ZG?Jedna divno ispunjena sedmica,sa dobrim ljudima i puno pozitivne energije,jako mi je drago da si uzivala i moram priznat a sam malo ljubomorna na snijeg koji sad kod vas pada:)Sto se tice Eveline kozmetike nekako sam je uspjesno izbjegavala jako dugo,a skroz bez razloga,jer imaju odlicnih stvarcica.Evo jedna preporuka za njihovu kremu(masku) za ruke sa kozijim mlijekom,stvarno odlicna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaju odličnih stvari. Stvarno nisu za baciti i nećeš požaliti. Čim ispraznim zalih kreme kupujem tvoju

      Izbriši
  6. eveline je holy grail za mene :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Snijeg opet trpa neumorno. Opet će biti lopatanja. A što se tiće serija idealno vrijeme za izvaliti se pred Tv i udri.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakon igre u snijegu gledanje TV-a:))) sa toplim čajem u ruci!

      Izbriši
  8. Super mi je Make Up Factory korektor,koristim ga zadnja dva tjedna i baš sam zadovoljna. Moram probat i Oil Fee podlogu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oil Free podloga je izvrsna, definitivno preporučam!

      Izbriši
  9. Nadam se da već uživaš na Sljemenu, i ja bih rado na skijanje da imam vremena i gdje. Ovdje ni s od snijega, a čujem od sestre da je tamo živa ludnica.
    Jedva čekam recenziju korektora, to je nešto što mi pod hitno treba..
    p.s. nominirana si za nagradicu na mom blogu pa svrati ;)
    coffeewithmel.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikako da se vrijeme smiri pa da odem gore. Nadam se idućem tjednu!

      Svratim kod tebe, hvala ti!

      Izbriši
  10. I meni je ta Eveline krema bila dobra dok nisam pročitala da sadrži hrpu štetnih parabena.Ko fol prorodno,a od prirode ništa,sama štetna kemija. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na ovome jer ja zaista ne znam sastojke, odnosno kako utječu. Super je spas, ali sada ću jako paziti kada ću ju koristiti

      Izbriši
  11. Pravo vrijeme za pronalazak nove serije. :D

    OdgovoriIzbriši
  12. jakna je bon bon :),a avon olovka odlična (sve boje imam)

    OdgovoriIzbriši