15. sij 2013.

Darivanje siječanj/veljača


Dragi moji, još krajem prošle godine odlučila sam da ću svaki mjesec imati darivanja na blogu. Isto tako, odlučila sam nagraditi one koji me redovito čitaju i prate i komentiraju. Vjerujem da će kroz godinu biti i drugih darivanja ali ova će biti stalna svaki mjesec.


Na darivanju možete osvojiti:
Flormar Super Shine sjajila: #120 i #131
Flormar Spider Lash maskaru: black
Flormar Graffiti lak za nokte: G14

Svi proizvodi su novi i sponzorirani od strane Flormara.

A sada pravilo. Da pravilo, samo jedno. Od 15. 12 sam pisala popis svih koji su komentirali i broj puta komentara. Taj popis sam nastavila pisati i u 1 mj. već sigurno pogađate, trebat ćete smo komentirati na postove. U obzir dolaze postovi od 15.12. do 14.2. prvih 5 osoba s najviše komentara ulazi u random i osvaja nagradu!
Darivanje je internacionalno!

Pobjednicu/ka izabirem 15.2. kada počinje i novo darivanje!

Sretno svima! 
Love,
Maybe

23 komentara:

  1. super ideja jer random je čista sreća :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno darivanje,kao i uvijek,sretno svima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ajme kako super izgleda ovo crveno sjajilo i lak :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow ovo bi bilo lijepo za osvojit!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Super darivanje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako lijepa nagrada! Ali nisam baš oduševljena s načinom darivanja jer nemam uvijek na svaki post neki pametan komentar! Što ne znači da ne čitam tvoje postove redovno! Ali dobro, kod tebe uvijek ima puno nagradnjača i hvala ti na tome! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je namijenjeno prvenstveno svima koji me rodovito prate, baš da vas malo "čujem" jer znam da ć lovci na nagrade brzo izgubiti zanimanje:)

      Izbriši
  7. Super igrica, samo mislim da ti je greška što si rekla/napisala kako ćeš izabrati pobjednicu :-) Sad ćeš na blogu imati hrpu nepotrebnih komentara koji će biti napisani tek toliko da se nešto piše. Ja osobno redovito pratim tvoj blog, imaš jako puno zanimljivih i poučnih postova, ali isto tako rijetko komentiram. Ne komentiram zato jer uglavnom nemam šta pametnog napiati, a komentari tipa "super, odlično"... i hrpa smajlića su mi totalno glupi.

    lp :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja nisam od onih koji komentiraju, ali sam zato od onih koji prate. Ne koristim previše delprativnu kozmetiku . to je glavni razlog. Ali volim škicnuti kaj ima novoga kod tebe.
    Svaka ti čast na darivanju s odličnim propozicijama. Nagrade će dobiti oni koji ih i zaslužuju. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zanimljiva ideja i sviđa mi se što osobe sa najvećim brojem komentara pobjeđuju. Nisam def jedna od njih, ali sretno svima!

    OdgovoriIzbriši
  10. iiii darivanje na ovakav način ti je super :) e kad bi tako svi :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Super darivanje kao i uvek. Sve mi se svidja posebno roze sjailo i maskaru bi htela da probam. :) Evo vec neko vreme tesko da mi se pogodi neka dobra maskara ili ja prebirem puno. :) Ja osobno redovito pratim tvoj blog i fb stranu, imaš jako puno zanimljivih postova, ali isto tako rijetko komentiram iz istog razloga sto nemam uvijek na svaki post neki pametan komentar. Pozdrav i samo nastavi tako, super si! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Baš lijepo za promjenu da nagradu dobije netko od najaktivnijih komentatora koji prate tvoj blog.Sama gesta darivanja je hvale vrijedna,nagrada super i što više reći.Ja te pratim,to znaš,ali ne komentiram previše jer u većini slučajeva se slažem s tobom,a ako me nešto baš zanima pitam.Eto toliko od mene,samo nastavi tako!

    OdgovoriIzbriši
  13. Predivna nagrada. Baš krasno od tebe da nagradiš svoje vjerne čitatelje :)

    OdgovoriIzbriši