1. sij 2013.

Bye, bye 2012! Hello 2013.

 
tumblr_mfueqrm4lk1relv1go1_500_large Dragi moji,
Želi vam sve najbolje u 2013.g.! Bez zdravlja nema ništa pa neka je i ono na prvom mjestu želja. A tu je i malo sreće, jer nam je uvijek potrebna. Dobre ljude oko vas vam želim, da godinu provedete sa osmjehom na licu i lavovsku snagu da ne posustanete. A ako i posustanete, želim vam da se brzinom munje dignete jači i snažniji.
Budite sretni, zadovoljni i pozitivni. Izbacite mržnju u 2013. g. iz svojih misli i postupaka. Ne brinite što drugi misle o vama, važnije je da se svaki dan možete pogledati u ogledalo bez srama.
P1250441 Novogodišnji makeup:)
Novogodišnja noć je prošla. Nadam se da ste ju proveli divno, bilo u intimnom društvu ili sa hrpom prijatelja. Moj doček je bio laganini, baš onakav kakvoj se godini nadam. Mirnoj, ugodnoj, opuštenoj i okružena pravim prijateljima i naravnom dragim. Sa puno smijeha i bez forsiranja. Makar sam doma već bila u 2 (možete zamisliti šok roditelja kada sam se pojavila doma, jer inače dolazim na prvu novogodišnju kavu), bio mi je divan doček.
Iako nemam običaj pisati listu želja/stvari kojih se želim pridržavati u novoj godini, ovu godinu započinjem sa listom. Ove godine konačno imam vremena i volje posvetiti se sebi. Vrijeme da sva ta roba u ormaru konačno bude iznošena. Nakit da se izrauba. A ne bi bilo na odmet da se i počnem više uređivati. Ili barem češće koristiti korektor:D srećom pa me ne vidite u šetnji psom.
wish-list
U biti moj novogodišnje želje su sitnice u kojima bih željela steći naviku da ih svakodnevno radim. Poput mazanja kremom nakon tuširanja, kojeg mrzim:D manje trošenja, za što sam čak odredila čuvat sve račune da imam kontrolu nad troškovima, jer još uvijek imam rupu u novčaniku:P. ne znam za vas, ali ti novci nestanu sami od sebe. Voljela bi naći vremena i više komentirat kod drugih blogerica jer na žalost nikada ne stignem. A i brže odgovarat na komentare koje mi ostavite:-)
I za kraj želim si zdravlja, sporiji ritam jer je prošlogodišnji bio prelud i prebrz. Ostvarenje planova i barem jedno divno putovanje sa dragim. Više vremena za prijatelje i šetnje. Osjećam da će ova godina biti bolja jer sam čvrsto odlučila u njoj uživati.
A sada da rezimiram staru. Bila je brza. Prepuna ludih događanja. Imala sam prilike radit na velikim projektima. I hvala tim divnim ljudima što su me primili u svoj tim. Imala sam prilike puno toga naučit. Upoznat prekrasne osobe. Ojačat i shvatiti puno toga. Ne mogu reći da je iza mene najbolja godina u životu, ali je svakako jedna od uzbudljivijih<3 i hvala svima koji su pridonijeli da bude takva!
Love,
Maybe










Broj komentara: 10:

  1. Divan post,i ja ti zelim sve najbolje u Novoj 2013.!!! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve najbolje Ana i tebi i nadam se da ce nam se svima sve pozeljeno ostvariti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve sta zelis neka ti se i ostvari! Sve najbolje u novoj 2013!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve najbolje u 2013. godini :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Sretna ti Nova godina, da ti se sve želje ispune, pa eto ako baš mora i ta da manje trošiš na kozmetiku mada ne znam koliko sam ti baš iskreno poželjela tu želju ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sretna Nova Anooo :)
    Zelim da ti se sve tvoje skromne zelje ostvare :)
    Preslatka si mi na slici!! kiss

    OdgovoriIzbriši
  7. Neka ti ova 2013. bude jako sretna i uspesna u svemu! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala vam, divne moje, na prekrasnim željama! Neka ovo bude naša godina!

    OdgovoriIzbriši