4. sij 2013.

Avon Solutions Complete balance pjena za lice

  IMG_5182Do prije nekoliko mjeseci bila sam vjerni korisnik Solutions beautiful hydration gela za lice (link na recenziju), međutim kako su temperature postale sve niže gel je počeo sve više i više isušivat mi kožu. Za zamjenu sam se odlučila na još jedan Avonov proizvod, ali iz linije Complete balance i u pitanju je pjena za lice.
Complete balance linija namijenjena je mješovitoj koži.

IMG_5179
Razlog zašto sam odabrala pjenu je što je pjena laganija i manje agresivna za lice. i što se toga tiše, nisam se uopće prevarila. Strašno je nježna, ne isušuje lice i gotovo uvijek stvara osjećaj čiste kože.
S ovim „gotovo uvijek“ dolazim do mane. Naime, ako šminku skidam sa sredstvom koji ostavlja filter na koži pjena ga neće potpuno skinuti s kože lica i drugo jutro mogu očekivati kaos na licu. Doslovno! Imam groznu kožu koja momentalno reagira 1001 i prištićem i kao da se svaki put sama sa sobom natječe da ih više izbije.
IMG_5183
Ovaj problem nije ne rješiv, samo trebam uz pjenu koristiti i rukavicu za piling (ubrzo ju moram recenzirati) i to je to. Koža je čista i nema reakcije.
Ambalaža je platična bočica. Treba se promućkati i izlazi pjena. Nikako mi se ne sviđa da je ne prozirna i da ne mogu vidjeti količinu koja mi je ostala unutra. Već idem prema osjećaju. Količina je 150 ml i nakon 2 mj korištenja prošla sam nešto više od pola (po osjećaju govorim).
IMG_5187
Na kraju kada bi trebala rezimirati, ovaj proizvod je ok. Ne isušuje lice dodatno, njeguje, nemam reakcije, lice mi je čisto, ali opet, kada je u pitanju čišćenje koje uključuje skidanje masnoće ili nekog filtera, tu mu treba pomoć.
Cijene variraju od svakog kataloga, a u trenutnom je katalogu 45 kn.
Jeste li isprobali Avon Solution linije za lice? Koja je vaša omiljena? Volite li pjene za lice?
Love,
Maybae












Broj komentara: 10:

  1. ja je koristim drugo pakovanje trajalo mi je prvo jedno devet mjeseci s tim da sam uglavnom koristila jednom dnevno nekada dvaput.Koristim je ujutro prije šminkanja jer je moje lice na t- zoni ujutro strašno masno ovo riješi taj problem.Nekada koristim i naveče poslije skidanja šminke ali ja uglavnom koristim dvofazne ostranjivače tako da mi ne ostavljaju nikakav filer na koži. Super sredstvo za malo novca koristim i toner samo se on brže troši iz iste linije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nije pomogla kod mašćnjenja, treba mi ipak matirajuća krema. Kako ju ja koristim dva puta dnevno, onda mogu očekivati da će meni upola kraće trajati:D

      Izbriši
  2. Nisam probala još ovu pjenu i mislim da ću je preskočiti.
    A najbolja koju sam ikad probala i koju nosim sa sobom u koferu je ova: http://www.artdeco.de/en/care/face-care/skin-yoga-face/white-tea-cleansing-mousse.html
    Ima kod nas u parfumerijama za kupit gdje drže Artdeco, isplati se probat. Zaboravila sam koliko košta, možda oko 200 kn ili manje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo me baš zainteresialo, budem ju potražila! Hvala na preporuci!

      Izbriši
  3. Ja volim pjene za lice, Avonovu nisam probala ali sam jako zadovoljna sa Afrodita Acne stop pjenom, kao i Himalaya pjenom koju sam nedavno po prvi put isprobala. Za moju masnu kožu fantastične obje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I za Himalaya sam čula da su suepr stari ali kod nas ih je teško nabaviti. Jedna cura mi je doduše dala popis ljekrni pa ću potražit ili nju ili Artdeco.

      Izbriši
  4. Imam Solutions gel za pranje lica i ne odgovara mi nikko, previše isušuje i zbilja bi trebala probati ovu pjenu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan mi je bio za ljeto za zimu mi je koma. Pjena je svakako nježnija.

      Izbriši
  5. koristila sam avonove pjene za čišćenje lica i mogu potvrditi da su odlične!

    OdgovoriIzbriši
  6. Za sada sam probala samo Niveu

    OdgovoriIzbriši