17. sij 2013.

AVON Perfect Kiss ruž za usne

 P1260249  
U utorak sam imala dan iz snova, počeo je sa 2 paketa u sandučiću, sredina dana je prošla sa malim shoppingom a večer se završila s prekrasnim poklonom iz Avona – 6 Perfect Kiss ruževa. Obožavam ruževe i dobit ih za poklon za mene je vrhunac sreće. Ok, usrećuju me i palete:_) i to jako!
Perfect Kiss ruževi samo su jedan od noviteta u Avonovoj zimskoj ponudi.  Ruževi dolaze u 24 nijanse (obožavam što Avon odmah pukne toliko izbor nijansi). A danas ću vam predstaviti njih 6.
Screenshot_6.png
Što je posebno kod ovih ruževa? Sadrže mješavinu ulja avokada i kokosa koji njeguju usne i čine ih mekanima a voćni enzimi omataju površinu usana, čineći ih vidljivo glatkima. Dobila sam pitanje na Facebooku kakvi su na usnama: imam osjećaj balzama na usnama! To je najbolji opis koji vam mogu dati. Strašno je ugodan i nježan, klizi po usnama, odlično su svi pigmentirani koje sam isprobala i zaista ne isušuju usne!
Na žalost, zbog tog svojstva balzama, ne traju na usnama dugo. Prosječnih 3 sata, s time da nakon jela ravnomjerno nestaju. Za razliku od ruževa ne „zalijepe“ se za usne, već doslovno imate osjećaj da ste nanijeli balzam s odličnom pigmentacijom.
Coral ConnectionP1260261
Iako spada koraljne nijanse, ipak ima previše crvene/narančaste. Shimmer nijansa, sa jako sitnim shimmerom pa nećete imati problem „grebanje“ koji se zna dogoditi sa takvim tipom ruževa.
P1260369

Coy Copper P1260265
Još jedna nijansa koju je Avon stavio pod koraljne nijanse, a vjerujem da ćete se složiti sa mnom da mu tamo nije mjesto. Divna tamno crvena nijansa s sitnim shimmerom koji se na usnama ne vidi, ali daje divan sjaj.
P1260381
Red EmbraceP1260271     
Volim crvene nijanse i gotovo sve mi pristaju (iako sam topla lagano naginjem neutralnom) pa još jedna crvena u kolekciji je uvijek dobrodošla. Kremasta tekstura bez shimmera koja savršeno klizi po usnama. Najsvjetlija je od 4 crvene nijanse u ponudi.

P1260394
Pink Wink P1260274
Ova nijansa je moj apsolutni hit jer upravo tako nešto tražim već mjesecima. Živahna roza nijansa ali ne preživahna, izvrsna za osvježit makeup. Pokazala se i kao izvrsno rumenilo.
P1260411
Chic NudeP1260278
Predivna prljavo roza kremasta nijansa sa sitnim, jedva vidljivim shimmerom. Nijansa s kojom nećete pogriješiti. Ovaj ruž je već udomljen: mami. Čak je i ona oduševljena kvalitetom. Kažem čak, jer do sada je godinama bila vjerna isključivo Sisley ruževima.
P1260414
Berry SmoochP1260281
Tamno ljubičasta nijansa, kremaste teksture i puno svjetlije na usnama nego što je sam ruž. Ako želite isprobati ljubičastu na usnama a ne želite pretjerat, onda je ova odličan izbor.
P1260405
Ambalaža je, što se proporcija tiče, klasična Avon. Napravljena je od tvrde plastike, srebrne sjajne boje i da, morat ćete ju brisati jer ostaju packe prstiju. Na vrhu se nalazi ispupčenje.
Izbor nijansi je odličan, boje su super, prekrivanje isto. Njega usana je veliki plus posebno sada po zimi. No, kratki vijek je minus. Kada sve zbrojim i oduzmem ocjena bi bila 4,5/5.
Cijena u aktualnoj kampanji 2 je 45 kn (regularna je cijena 59 kn).
I definitivno moram nabaviti još koju nijansu (da, ovih 6 mi nije dosta).
Sviđaju vam se novi Avon ruževi? Hoćete li nabaviti koji?
Love,
Maybe























Broj komentara: 20:

  1. Sviđaju mi se Chic Nude i Pink Wink. :D
    Super recenzija, mogla bi ih nabaviti. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. sviđaju mi se, ali i na fotkama, kao da se vidi da imaju dosta balzama u sebi, ali ocjena je visoka, nabavit ću koji primjerak dok je u akciji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno imaju dosta i kuži se. Zato sam i napisala da se ne "zaljepi" ao klasičan ruž. Bez obzira na trajnost, vrijede svake lipe!

      Izbriši
  3. Ova Berry Smooch mi je odmah zapela za oko, prekrasna je! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bas sam ih danas gledala u brosuri,volim lagane ruzeve tako da mislim da ce neka od pink nijansi biti moja:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kiss me pink bi mogao biti izvrstan za tebe, nije agresivan za tvoju nježnu put.

      Izbriši
  5. Joooj, ovaj Berry Smooth je predivan. ♥ Malo me po opisu podsjećaju na Bourjois Rouge Edition ruževe, oni su isto tak lagani i kremasti, baš ko balzami za usne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ih isprobala pa ne mogu potvrditi, ali mislim da bi ti BS nijansa pristajala

      Izbriši
  6. Coral mi je najljepsi, mozda i narucim :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa mi se Berry Smooch
    Nisu skupe,a super izgledaju

    OdgovoriIzbriši
  8. Pink Wink je definitivno the ruz :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Pink Wink je definitivno the ruz :) prekrasno

    OdgovoriIzbriši
  10. obožavam avon ruževe :) Naručila sam :Caressing Coral,Pink Wink i Lovey Dovey Pink i jedva čekam dostavu!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Chic Nude mi je predivan. Avon inače ima odlične ruževe, vjerujem da je i ovaj takav :)

    OdgovoriIzbriši
  12. coral connection <3 divan!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ah te ruževe i sjaila za usne največa su mi slabost. :) Skoro sam kupila Avon plump pout ruž za usne u nijansi Beige nude, kremast je, njezan i preljep i kao i sve Avon ruževe je jako kvalitetan. I da, savršeno ide uz smokey eyes makeup. Od Avon perfect kiss ruževa najviše mi se svidjaju nijanse Lovey Dovey Pink, Pink Prance i Pink Wink, pa možda uskoro kupim i neku od ove nijanse. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Predivno ti stoje! Meni su svi tako divni - upravo naručujem i ne mogu se odlučiti koje nijanse - najradije bi sve!!

    OdgovoriIzbriši