13. pro 2012.

Vichy Nutri extra krema i kutija

P1250070Najveća prednost bloganja je što ponekad dobiješ poklone, a još je veća prednost kad ti te stvari sjednu i dobiješ favorita kojeg znaš da ćeš ponovo kupiti. Ista ljubav mi se dogodila sa ovom kremom.
Već sam znala spomenuti da imam jako suhu i to iz dva razloga- 1) ne volim gelove za tuširanje i koristim samo sapune; 2) mrzim se mazati. Problem sapuna sam djelomično riješila,ali po ovim temperaturama i sa centralnim, treba mi puno jača hidratacija.

P1250072
Ostaje nam drugi problem- mrzim se mazati. A to mrzim jer 1) ne da mi se čekat da se upije i 2) ljepljiva sam. A ova krema je sve suprotno od ovog. Strašno se brzo upija, koža nije masna i najbitnije- produljuje hidratiziranost na 2 dana.
Naravno da se ja ne mažem svaka 2 dana. I dalje se držim onog jednom tjedno, ali sam zadovoljna jer mi koža nije posve suha. Ali da bi morala ubacit barem još jedno mazanje tjedno, bi.
P1250077
Krema mi je došla sa paketom u kutiji ( nisam sigurna ima li te akcije još-koja može biti vaša ako kupite iznad 150 kn). Sama krema je oko 60 kn. Iako sam prvo mislila da ću je kupit nakon što potrošim sve koje imam doma, shvatila sa da sve te kreme mogu čekati, dok moja koža ne može. Cijena je visoka, posebno ako uzmemo u obzir da je količina svega 100 ml, ali meni je potpuno opravdala i svakako je kupujem ponovo.
U nastavku pročitajte o brendu Vichy..P1250080
Dr. Haller, veliki znanstvenik i vizionar, 1931. godine je u suradnji s kozmetologom Georges Guérinom osnovao laboratorije Vichy. Kozmetičkoj njezi kože pristupio je s medicinskom preciznošću, što je u ono doba značilo pravu revoluciju. Ideja za osmišljavanje linije Vichy rodila mu se prilikom upoznavanja izuzetno ljekovitih učinaka Lukasove termalne vode, koja je i danas baza svih Vichyjevih proizvoda. Posebnost te vode je u visokom sadržaju minerala, koji umiruju kožu, iscjeljuju je i daju joj nenadmašan izgled potpune ljepote. Prvi slogan marke Vichy stoga je i bio „Source de beaute“ („Izvor ljepote“).
Pratite li Vichy Facebook stranicu? Redovito obavještavaju o novitetima i akcijama. Budite u toku, lajkajte ih!
*PR uzorak
Love,
Maybe











Broj komentara: 5:

  1. nisam je probala ali mogla bih, kutijica je prekrasna

    OdgovoriIzbriši
  2. kutijica je divna, a ta krema mi je bila super prva 2, 3 nanošenja poslije toga nikako da se upije. inače teško nalazim proizvode koji mi odgovaraju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super mi je kad pročitam da još neko mrzi da maže telo, obično samo čitam kako žene uživaju u tome i onda se osećam kao najgora od sve dece :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. evo još jedne koja se mrzi mazati!! kutija je fora,a kremu nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobila sam ovaj paker na poklon. Krema je odlična. Zbilja se brzo upija, a kutijica je zgodna za nakit, uzorke, a nekom i za račune.

    OdgovoriIzbriši