23. pro 2012.

Favoriti tjedna #13

Ovaj tjedan kod mene su malo drugačiji favoriti. iza mene je baš čudan tjedan, puno različitog posla pa su i moji prioriteti bili nešto drugačiji.

Iako sam tip koji će uvijek reći „nema tice do prasice“ i koliko god obožavala svu hranu (da, jako volim papati) zadnjih tjedana sam se sve više primila žitarica za doručak. Čuđenju bližnjih nema krajaJ nekako mi pašu, posebno u kombinaciji sa medom. Što je druga stvar čudna za mene jer sam do sada sladila isključivo i samo u prevelikim dozama šećera. Možda je to ono što zovu odrastanje.

Druga stvar koja je tjedni favorit je hidrolat. Sve je počelo prošle subote kada sam prilikom pečenja večere za prijatelje opekla vrlo gadno lijevi kažiprst. Hidrolat je smirio opeklinu, ali naravno rane su ostale i još uvijek nisu zacijelile. Nakon njega je uslijedilo pečenje peglom za peglanje a najnovije je pečenje peglom za kosu. Nadam se da ću tu stati:-) u svakom slučaju- viva hidrolat lavande!

Ovaj tjedan sam se bacila na isprobavanje Melvita Apicosma seta koji sadrži kremu za tijelo, ruke i balzam za usne pa ih jednostavno moram stavit u favorite. Ubrzo recenzija.
To je sve od mene za sada! Navečer dolazi još jedan makeup tutorijal, nešto shimmer i za Bložić:-)
Love,
Maybe







3 komentara:

  1. I meni Melvita set postaje favorit :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Žitarice za doručak...uvijek! <3 Ja sam baš edavo dobila veliku bocu hidrolata od lavande jer mi je susjed uzgaja! Nema ništa bolje od toga! :) Nadam se da si na 3 stala sa pečenjem! :* <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja u zadnje vrijeme umjesto žitarica jedem Čokolino :)

    OdgovoriIzbriši