18. pro 2012.

Favoriti tjedna #12

 P1250329   
Zadnjih dana nikako nemam ideje kako početi postove, valjda je pisanje diplomskog iz mene izbacilo svu kreativnost. Zato krenimo odmah na srž priče.
Prošli tjedan sam kupila MNY gel liner. Inglotov se već odavno osušio, a za MNY sam čula pohvale + kada u dm-u uzmeš knjižicu za 50 bodova dobiješ 25% popusta pa me izašao 50 i nešto sitno kn. Dok je Ingltov oko 100 kn.

P1250341
Došla mi je Avon narudžba. Uzela sam 2 mini ruža, koja su fakat mini, što lajkam jer mi stanu svugdje i olovku za obrve. Olovka je odlična, super mi paše, traje cijeli dan i definitivno preporučam.
P1250330
Još jedan MNY proizvod – The Eraser eye korektor, kojeg sam u biti opet počela trošiti da ga konačno potrošim. I ponovo se podsjetila koliko ga volim. Moj je u nijansi light i idealan mi je za razdoblje kada posvijetlim i kada mi se hiperpigmentacija smanji (RECENZIJA).
P1250337
Zadnji proizvod je od BeYu Biggi olovka za oči u nijansi #280 koju obožavam staviti ispod obrva jer idealno posvijetli to područje a ne pretjerano, već dovoljno da ga istakne. Ove olovke se odlično razmazuju, ali morate biti jako brzi, jer kada se jednom sljepe, ne miču se (RECENZIJA).
P1250331
To je sve za sada. Jučer sam snimila dva makeup tutorijala i jedan ide ujutro. Drugi još moram obraditi. Nadam se da će vam se svidjeti moji prijedlozi za blagdanski makeup:-)
Želim vam ugodnu večer.
Ne zaboravite se igrati i pokušajte osvojiti SheShe Lee ogrlicu.











3 komentara:

  1. E sad cu se ozbiljno baciti u potragu ovog maybeline korektora,jedini je problem naci ga u toj light verziji,ovdje gdje god pitam svuda ima medium,sto je za mene pretamno:( Olovka za obrve fantasticna <3

    OdgovoriIzbriši
  2. baš si razmišljam o ovoj avon olovci i sad ću ju definitivno naručiti.A mini ruž imam u Russett dream nijansi i savršen je za božićne blagdane :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Korektor mi izgleda primamljivo,mislim da ću ga probati

    OdgovoriIzbriši