28. pro 2012.

Avon Go Glam colour paleta- swatch i prvi dojam

P1250577Drage moje, nakon dva dana izbivanja evo me među živim. Trebao mi je jednostavno mir i uživala sam u ne paljenju laptopa i druženju sa obitelji. Uostalom, to i je ovo vrijeme! Zar ne?

P1250518 Htjela bi sa vama podijeliti dojmove vezane uz Avon Go Glam paletu. Dobila sam je kao Božićni poklon iz Avona još prošli tjedan i od tada sam ju pokušavala slikat. Danas su se konačno nebesa složila i evo fotki palete i swatcheva. Kako ju do sada nisam koristila, za sada donosim samo prvi dojam. Recenzija će doći za nekoliko dana.
P1250579
Ambalaža – paleta dolazi u čvrstom crnom plastičnom pakiranju. Nemam osjećaj da će puknuti na dodir ili da je slabije kvalitete. Za mene je velika prednost veličina. Stane u ruku zbog čega je izrazito praktična za nošenje. Na poklopcu se nalazi veliko ogledalo. Sjenila su u zasebnoj ladici. U setu se nalazi još kist za rumenilo, aplikator za sjenilo i kist za ruž ali o njima drugom prilikom. Jedina mana na ambalaži je što sjajila ne stoje ravno. Znam tražim dlaku u jajetu,ali volim kad je sve poslagano:-)
 Paleta sadrži 16 sjenila,12 sjajila i 2 rumenila. Ovo su mi prva Avon rumenila pa se baš veselim isprobavanju. Sjenila su kremastog i shimmer završetka. Sjajila su gotovo prozirna i najveće su razočarenje. A rumenila su 50:50.
P1250379Idem redom- od sjajila. Iako su u ovakvim paletama, bilo koje marke, sjajila ugl. uvijek loše pigmentirana, ovdje se zaista i radi o gotovo svih 12 sjajila bez pigmentacije.
sjajila
Ne vidite sjajila iz prvog reda? Ne brinite, ja sam ih jedva našla na ruci. Da, nije da imate problema sa dioptrijom. Drugo najveće razočaranje jer posljednje sjajilo u 2 redu- gdje je nestala ljubičasta boja i šljokice? S druge strane, sjajila su ugodna na ustima- ne peckaju niti imaju neki poseban miris. Ukoliko bude imalo smisla, napravit ću i swatcheve na usnama.
P1250381
Rumenila- nalaze se odmah ispod sjajila. Oduševljena sam jer nisu stavili kombinaciju bronzera i pink rumenila. Svjetlije sjenilo je bresvaste shimmer nijanse i savršeno je svilenkaste teksture. Tamnije rumenilo, koje je u kutiji božanstveno je na moju veliku žalost jako tvrdo i jedva sam ga imamo prenijela sa prsta na ruku. Jednostavno je ostao na prstu.
P1250629 To rumenilo je mat, time je moja tuga još veća. Možda tvrđi kist popravi stvar. Nadam se samo da je u pitanju onaj površinski filter, jer ga jako želim koristiti.
P1250569
Sjenila – moje carstvo. Sjenila su tzv kremastog finiša i shimmer. Nisu isto pigmentirana. Neka su jednostavno pretvrda da bi ih prenijela na ruku, neka se truse. No kombinacija sjenila je po meni izvrsna.
sjenila
Posebno sam oduševljena što je nekoliko tamnijih nijansi (kremasti finiš) izvrsno pigmentirano. Moji favoriti su: 1. red prvo sjenilo i treće, 2. red zadnja 2, treći red: prvo,treće i zadnje (koje je na žalost dosta tvrdo) i zadnji red prvo i drugo. Na žalost neka tamnija sjenila poput zadnja 2 u zadnjem redu su dosta slabo pigmentirana. Na slici niže možete vidjeli 3 sjenila u kombinaciji same/sa bazom/vlažno nanesene.
P1250603
P1250670
Da zaokružim preview. Osobno obožavam palete. I ovu sam mjerkala već neko vrijeme. Mislim da je izvrsna za nekog tko želi imat makeup na jednom mjestu i ne komplicirat si život. Posebno, ako su vam sjenila bitna. Veliki plus je i veličina jer je izvrsna za vikend putovanja ili ako putujete avionom pa ste ograničeni kilažom. Sve u svemu, meni se sviđa iako me razočarala u nekim stvarima. I veselim se večeras ju isprobati u praksi!
Volite li palete? Kako vam se sviđa ova paleta?
*PR uzorak
Love,
Maybe










Broj komentara: 16:

  1. Paleta izgleda puno bolje nego što zapravo jest, čini se. Meni osobno uopće nema smisla stavljati ruževe i sjajila u ovakve palete, osim za potrebe tipa snimanja, fotošutinga i sl. Za svakodnevno korištenje nije slično. Ostajem tuned sam za pravim reviewom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je to svima navika da ruževi moraju ići sa paletama, iako se slažem sa tobom-beskorisni su. Čak nisu ni za šutinge jer nemaju pigmentacije.

      Izbriši
  2. Sjajila su očajna ja sam uzela oriflame paletu sve me isto dočekalo :) slično...mene interesuje preporuka nekog rumenila i bronzera Avon ili Oriflame koje bi izdvojila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam od Oriflamea već godinama ništa koristila pa ti tu ne mogu pomoći. Avon ima perlasti bronzer koji je u stvarnosti jako svijetao pa ako si svijetla mogao bi ti se svidjeti. O obliku kuglica je i meni je divan.

      Izbriši
  3. Steta samo sto su sve skoro svjetle nijanse jer ja ako i nanosim sjenilo stavljam neke tamnije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prednost je što ima nekoliko odličnih tamnijih, ali slažem se da svjetlije prevladavaju.

      Izbriši
  4. I ja volim ova manja pakovanja koja se mogu nositi u torbici a opet kad se rasklope sadržavaju sve što nam je potrebno :)
    Sjenila su predivna,a žao mi je što su sjajila lošije pigmentacije :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baza ipak poboljša stvar. Veličina je idealna, prava putna!

      Izbriši
  5. ne volim te paletice s ruževima :/

    OdgovoriIzbriši
  6. Sviđaju mi se samo rumenila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divna su i prvi dojam nakon nošenja je ugodno iznenađenje!

      Izbriši
  7. Šteta,sve na prvi pogled izgleda predobro,boje su odlične, ali šta vrijedi ako sjajila nemaju pigmentaciju,tj.nemaju veze sa bojom koja je prikazana.Sjenila su super, ali isto ne volim ako se truse.Šta je tu je...

    OdgovoriIzbriši
  8. Super mi ta paleta izgleda a inače sjajila ne vlim tako da ne vjerujem da ih u bilo kojoj paleti koristila :) http://majolinacity.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Ta paleta mi izgleda odlično, iako u kvalitetu nekako sumnjam. Inače sam godinama koristila Avonovu kozmetiku i znam iz iskustva da neki proizvodi su im zbilja odlični kao što su bronzeri u kuglicama, neki parfemi, ruževi i posebno lakovi. Ali sjenila im baš nisu nešto

    OdgovoriIzbriši
  10. Super su boje sjenila,al ja više volim mat sjenila

    OdgovoriIzbriši