29. stu 2012.

Nivea BB krema

     P1240493Zadnjih godinu dana vlada manija zvana BB kreme. Iako nisam popustila i počastila s niti jednom Azijskom, Europske sam ipak isprobala. Niveina BB krema je 3 po redu koju koristim i ujedno i najbolja kada je moć prekrivanja u pitanju.

P1240498U zadnjih 2,5 tjedna isprobavanja i zapisivanja u moju knjižicu, evo što vam mogu reći o kremi. Krenimo o glavnih karakteristika. S obzirom da sam srednje tamna, ipak sam se odlučila za nijansu light što mi je iznimno drago jer ju inače ne bi mogla recenzirat, osim na osnovi nošenja po stanu. A to baš i nema smisla. Druga nijansa koja postoji je medium , namijenjena je srednje do tamnoj puti i bila bi mi pretamna. Izbor nijansi je za mene, kod ove BB kreme prva i jedina mana. Po meni, izvrstan proizvod ali neka pod hitno povećaju broj nijansi. Barem još 3: jedna svjetlija, jedna između i jedna tamnija. Na žalost zbog toga je ograničena na tržištu i nadam se da će se ubrzo promijeniti.
P1240481-horz
Na slici možete vidjet stvarno ujednačen ten  da mi je područje oko očiju ipak prekriveno, barem nešto i to bez korektora.
A sada na vrline. Za razliku od druge dvije BB kreme koje posjedujem, ova ipak ima neku moć prekrivanja. Možda nije poput tekuće podlog, ali ruku na srce, niti sve tekuće podloge ne prekrivaju savršeno. Kada govorimo o Europskim BB kremama, veliki je napredak da uopće prekrivaju. Druga stvar koju obožavam kod Niveine BB kreme je hidratacija kože. S obzirom na ludo vrijeme ovih dana- kada smo malo u ljeto a malo u debeloj jeseni, koža mi uopće nije reagirala perutanjem niti isušivanjem. Naravno da sam ju dodatno hidratizirala, ali niti vrlo često to nije spasonosno rješenje kod mene.
P1240487-vertTrajnost je prosječna. Ako ju fiksirate transparentnim puderom kao ja, solidno može držati masniji dio lica pod kontrolom- do 5-7 sati ovisno o prilikama. Bez njega sjaj počinje probijati nakon 4 sata. Nivea BB krema licu daje zdravi sjaj i odlična je za dnevni izlazak/posao/školu,itd. Meni je postala omiljena od prvog nošenja upravo za te prilike.
Kažu da je ova krema 5u1: ujednačava, prekriva, ilumizirajuća je, hidratizira i štiti našu kožu. I apsolutno se slažem s time.
Ambalaža je standardna- jednostavna plastična tubica. Stiskanjem tubice krema izlazi van. Količina je 50 ml.
P1240500 Na donjim slikama sam da ju usporedila sa Maybelline NY i BeYu BB kremom. Možete vidjeti da više prekriva od njih (BeYu ima minimalno prekrivanje ali je odlična baza makeup-u i zbog hijaluronske kiseline savršeno hidratizira kožu i čini ju predivnom). I za razliku od njih nešto je gušća.
P1240520
P1240507-vert
Cijena je 54,90 kn a možete ju kupiti u drogerijama.
*PR uzorak
Nadam se da sam vam pomogla recenzijom, jer znam da vas je jako puno bilo zainteresirano za nju!
Love,
Maybe











Broj komentara: 16:

  1. Sad kad mi se lice malo popravilo pa ne vodim bitku sa bubuljicam možda i ja probam nešto tako a ne da malterišem lice Max Factorom ... ne čini se loša,valjda je ima u BiH :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda definitivno da ti i lice ostane takvo. Meni uz nju koža diše.

      Izbriši
  2. Nisam znala da i Nivea ima BB kremu, ova se čini sasvim solidna za razliku od Garnier-ove, super ti je lice s njom, tebi i ne treba ništa jače...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je na tržištu oko mjesec dana. Osim oko očiju, uz nju ništa drugo ni ne koristim.

      Izbriši
  3. Vec neko vrijeme sam primjetila recenzije za tu BB krmeu na njemackim blogovima,ali nije bas pobrala neko odusevljenje i pozitivne komentare, pa cu ipak odoljeti radoznalosti da je kupim. U BiH je jos i nisam vidjela. Trenutno imam tri - Garnier za normalnu kozu, Eveline i Oil of Olaz. Garnierova mi najvise odgovara, a neki dan sam probala i Deborah BB koja mi je najbolja od svih probanih-dobro prekriva, a opet neupadljivo,i super hidratizira,ali bez masnog sjaja. Prednost joj je i sto ima 4 nijanse.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za Deborah sam čula da je odlična a 4 nijanse su veeliki plus! Kada malo ispraznim svoje zalihe uzet ću ju!

      Izbriši
  4. što se mene tiče, ovo super izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Oprosti, neznam ako si upućena u Garnierovu ili Baleinu toniranu kremu. Meni izgledaju dosta tamne, dok je ova dovoljna svijetla da bi mi odgovarala. Neznam koliko si ti upućena u te bb kreme drogerijskog rang..ali eto...voljela bi zanti jeli ova svjetlija?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej, na žalost nisam imala niti jednu (za Baleu čak nisam ni znala da ima toniranu kremu) pa ti ne mogu pomoći. Ali, ova ti je srednje tamna pa ako si svijetla, preskoči:-)

      Izbriši
  6. čini mi se dosta svijetlom od Garnierove (koja mi je pretaman) i Baleine (pretamna. Jeli to mene moje okice varaju ili? Stvarno želim jednu bb kremu jer mi se lice podosta očistilo u zadnje vrijeme (huh, bilo je i vrijeme..)pa se enbi više trackala i mackala puderima?
    pozz :*

    OdgovoriIzbriši
  7. meni se čini super preporučiti ću je sestri jer se nije mogla odlučiti koju će uzet a ima problema s perutanjem kože po zimi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni se koza peruta kao za takmicenje ma sta stavila,bas cu da probam ovo kad stignem.

    OdgovoriIzbriši
  9. Od ovih recenzija što sam čitala ti si valjda jedina koja je rekla da je prekrivanje odlično ... tebi u potpunosti vjerujem tako da je na slijedećoj shopping listi

    OdgovoriIzbriši
  10. Nikako da pročitam ovu recenziju od kad si ju objavila, a sad sam sigurna da je Niveina BB Cream sljedeća na redu za isprobavanje :) Trenutno imam od Garniera i meni je sasvim solidna, pa sudeći prema svemu, ova druga bi me trebala oduševiti :D
    inače, pojava BB krema je za mene jedan od bitnijih povijesnih trenutaka ;) jer mi svaki puder dodatno isuši već poprilično suhu kožu... ovako mi ne dođe od muke svaki put kad se šminkam da si oderem kožu!! haha

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja sam u potpunosti razocarana s ovom kremom :( Svijetla varijanta je jako jako tamna i narancasta, sto mom svjetlom licu nikako ne pase... I posto imam T zonu, nakon 3h masni sjaj je tu...
    Sad si bas gledam sto bi novo mogla probati, mozda napisem i post o ovim mukama trazenja dobre kreme za lice :)

    Pusa,
    Kristina

    http://beneaththecoat.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši