21. stu 2012.

Flormar Prety compact e/s P041 & FOTD

    P1190783Ljetos, nakon 10 dana ljetovanja u mojem malom selu bez ikakve trgovine,a kamoli drogerije, dolazak u Vodice proslavila sam obilaskom Kozma. Nakon što 10 dana apstinirate od bilo kakvog trošenja, jednostavno morate nešto kupiti:P
Ugl, u Vodicama ima ogroman Kozmo, a kako se svi uglavnom kupaju preko dana možete napraviti shopping u potpunom miru i kupiti čiste, netaknute proizvode! Kupila sam nekoliko stvari, među njima je bila i ova paleta. Kupila sam ju u nijansi P041 jer su ovo sve samo ne moje klasične boje da se prisilim na malo šarenog makeupa. Na kraju se narančasta nijansa pokazala kao hit jeseni, jer ju jako puno koristim.

P1190792
Cijena ove palete sjenila je oko 35 kn a ukupna gramaža je ogromnih 14g!!! Sjenila su odvojena pregradicama i zaista ogromna pa se ne morate bojati da ćete kistom dotaknuti sjenilo koje niste željeli. Kao manu bi navela činjenicu da se malo truse, više u kutiji nego na očima. Dapače, sipanje ispod očiju je zaista minimalno. A vrlina, osim cijene i gramaže je pigmentiranost koja je fantastična.
Sjenila nisu mat, već shimmer. Sva u sebi imaju sitni zlatni shimmer koji se tek vidi na direktnom svijetlu. Prva slika je slikana na suncu, druga u stanu pod umjetnim izvorom svjetlosti.
P1240179
Ambalaža je okrugla, čvrste ljubičaste plastike a poklopac se samo stavi na nju. Poklopac odlično sjeda pa se ne morate bojati da će ispadat. Sjenila dolaze 6 kombinacija nijansi a pogledati ih možete ovdje.
P1240146
Za kraj sam napravila jedan FOTD. Kao bazu sam koristila Florma Ultra olovke (recenzija i swatch) u zelenoj, brončanoj i srebrnoj nijansi. Tuš je Eveline, Maskara je BeYu Model, olovka za obrve je Rimmel. 
P1240148
Volite ovakve jesenske boje? Kako va se sviđa malo drugačiji makeup, za mene? Da napravim koji tutorial u jačim bojama?
Love,
Maybe

3 komentara:

  1. Sviđaju mi se posebno zelena i narančasta :D ja kupujem kako mi se kad šta svidi hehe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. meni su ova sjenila najbolja, drze se cijeli dan netaknuto na kapcima. moj favorit <3

    OdgovoriIzbriši
  3. znam kako je bit u malim mjestima gdje nema velikog izbora ipćenito. paleta je prekrasna

    OdgovoriIzbriši