12. stu 2012.

Favoriti tjedna #8

     
Ljepotice moje, kako ste mi?
P1240013
Hvala svima na lijepim željama za brži oporavak od vađenja umnjaka. Oteklina splašnjava, još se vidi ali je ništa naspram kako je bila. U svakom slučaju, za sve nesnosne boli- uzmite Neofen! Ta divna, crvena tableta najbolji mi je prijatelj zadnjih dana, od trenutka kada je anestezija počela popuštat mi se redovito družimo, dva puta dnevno<3 šaljem sve puse autoru ovog čuda!

P1240025
Sad kad sam već krenula, ide tjedan od kraja prema početku. Moj makeup iz čiste lijenosti bio je minimalan. Malu Wilz kamuflaž krema oko očiju (ako ju nanesete u tankom sloju i malo fiksirate puderom, solidno drži kao baza). U međuvremenu sam otkrila da ovaj kamuflaž može prekriti čudo. Treba vam mekani, flafasti kist i to je to. Bez imalo muke prekrila sam jednoj gospođi izrazito jako izraženo crvenilo a drugoj potpuno krivo ocrtanu obrvu- što je u biti tetovaža. Recenzija- klik.
P1240022
Ostatak lica sam svela na minimum. BeYu BB krema, koja za razliku od Nivee nema nikakvo prekrivanja ali je puna hijaluronske kiseline i održava mi kožu vlažnom. Stanje kože mi se izrazito promijenilo zadnjih dana. I nova Avon maskara. Jako lajkam efekt na trepavicama. Fotkice pogledajte ovdje.
P1240024
Mr. Manicure rašpice su mi opsesija od ljeta. 2 za cca 20 kn. jedna strana grublja, druga mekana za zaglađivanje. Odlično skraćuje, ne pucaju niti mi se listaju nokti nakon nje.
P1240020
I za kraj-početak tjedna. Početak je obilježila prehlada i Milford Cherry-lemon čaj koje sam pila u obilatim količinama. Preporučam ako volite voćne okuse.
P1240019
Sutra se vraćam u normalu. I postovi će stizat redovito. Puno toga želim sa vama podijeliti:-)
Love,
Maybe











Broj komentara: 7:

  1. Meni se ovaj kamuflaž korektor nije nimalo svidio...pretežak i presuh...šteta :(.

    Brzo ozdravi i sretno sa zuboboljom!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemoj me zezati? Znaš šta probaj- prebriši površinu. Slučajno sam skužila i onda mi se osvježi. I da, velika je fora u kistu- što mekaniji to bolji. I što flafastiji! Meni nije nimalno isušio područje oko očiju a tamo ga koristim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nedavno sam ja morala vaditi šesticu gore lijevo zbog lošeg liječenja. Mene je spasio nalgesin, pošto imam osjetljiv želudac. Pretrpjela sam sve samo s jednom tabletom od 275mg. Ni jedna BB krema ni ništa više taj zub ne može vratiti nazad..

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja ću o tabletama, meni pomaže jedino Panadol extra ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mmmm, fini čaj! Brzo ozdravi :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Drago mi je da ti je bolje! :) Malu Wilz definitivno mora biti u mom neseseru, vrijeme mu je :) Cherry lemon mmmmmmm njami!!

    OdgovoriIzbriši