8. stu 2012.

Diego Dalla Palma rumenila #51 i #52

 CAM_0026  

Od kada su nam grad poharali drogerije, nekako ne zamjećujem više parfumerije, poput dobrog starog Irisa. Osim jednog, na tramvajskoj stanici faksa. Svako toliko imaju nešto na akciji a ljetos su imali dio Diego Dalla Palma proizvoda po 49 kn. Taj asortiman je izlazio iz prodaje. Uzela sam 2 rumenila koja danas recenziram, ruž i duo sjenilo, koji će doći malo kasnije na red.

P1180436

Oba rumenila su mat. Što je bio i glavni razlog zašto sam ih uzela. Odlično se blendaju, lagano se doziraju. No loše strane su im: truse se jako i traju 4-5 sati! A ja ne volim rumenila koja traju tako kratko!

P1180333

Iako ih volim, moram priznati da sam razočarana. Valjda zbog činjenice da je to stari, cijenjen i kvalitetan brend i očekivala sam takav i rezultat. Ne znam koja je bila puna cijena.

Slike rumenila mi nisu ispale realne, ali su zato swatchevi potpuno realni i možete se na njih osloniti.

IMG_5223

Obzirom da sam platila samo 49 kn svako, što je ok cijena nije mi žao. Posebno jer sam ljetos nijansu #52 koristila i za konturiranje.

Na kraju da rezimiram. Za cijenu od 49 kn sam sasvim zadovoljna. Da su bila skuplja, sumnjam da bi bila oduševljena sa njima.

Jeste li isprobali koji DDP proizvod?

Love,

Maybe

1 komentar:

  1. Sviđaju mi se nijanse ;)...ja imam jednu olovku za oči od njih i u nekoj je "ivory" boji i obožavam ju!

    OdgovoriIzbriši