29. stu 2012.

DFWZ SS 2013

Prošli vikend se odvijao još jedan naš modni tjedan, zadnji u nizu za sezonu - DFWZ. Već nekoliko sezona ima neku od uloga u tom projektu što mi je iznimno drago jer u ta 3 dana jako puno toga naučim. Ne samo o poslu, već i o životu.
Svaki put tamo dođem nekoliko sati ranije. Dok se svi još vučemo, spremamo, raspremamo i pripremamo, pijemo kavu a onda panika- u 10 minuta se riješi hrpa toga. Iako mi kamera nije stalno u ruci, nešto malo kadrova imam prije same revije. Pa možete vidjeti koliko je sve prazno prije 7 dok se prvi uzvanici ne počnu okupljati.
 4B3X0475



Napravila sam kompletni Get ready with me- FOTD, OOTD, NOTD & HOTD – i uspjela sam jedno 2 sata materijala spojiti u 6 i nešto sitno minuta.:-) U video sam dala svoje trikove za dugotrajnu podlogu, nešto što stvarno funkcionira. Video možete pogledat u HD-u. Još se sređuje slika pa ćeza nekoliko sati biti bolja. Zabunom sam kliknula da kad mi je YT ponudio promjenu i sad je pomalo žuto.

4B3X0477
U subotu se održao mali Wella event za beauty blogerice. Ivica Palinić potrudio se reći nam sve o novim proizvodima, odgovorit na pitanja i dati savjete. Ivica je divan, ima veliko znanje i toliko ga dijeli da ga je milina slušati i učiti od njega!
 4B3X05024B3X04724B3X0501
4B3X05254B3X0541
Fotke su PR
Nadam se da vam se svidio video ovog tipa, mrvicu drugačiji. Ali nadam se da ste dobili dojam kako izgleda prije DFWZ.




Broj komentara: 6:

  1. Divno vam je bilo sigurno. :)
    Tak mi je žal što nisam išlaaaa xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bilo toliko krivo kaj nisi mogla doći, ali iduće sezone ćeš nam se pridružiti i sve nadoknaditi:-)

      Izbriši
  2. Jao, stvarno mi je divno bilo! Ivica je jako simpatičan i drag <3 I sviđa mi se makeup koji si imala, nisam ti to uspjela tad reć xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivica je predivan! hvala ti, baš sam ga mislila jedan dan kreirati jer je jako jednostavan a rađen je sa sjenilima iz jedne palete- NYX spring palete!

      Izbriši
  3. Lajk za sve...fotke, video, make up...;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala:-) malo sam se pomučila ali vrijedilo je<3

      Izbriši