15. stu 2012.

Danas slavimo 2.blogorođendan!



2 godine redovitog bloganja je iza mene, puno postova (preko 500), puno divnih ljudi koje me posjećuju svakodnevno ili malo rjeđe i puno divnih trenutaka. Ok bilo je i onih malo manje dobrih, ali nećemo sad o tomeJ

Bloganje sam oduvijek i uvijek ću doživljavati kao svoj malo svijet. Privatno ne pričam puno o tom blogo svijetu, jer em moji prijatelji nisu pretjerano uključeni u to, em i meni treba odmora. S druge strane, neke stvari želim za sebe zadržati ponekad.

Smiješno je, jer sam toliko toga sa vama htjela podijeliti u ovom trenutku ali emocije su odradile svoje. Sve što mogu smisleno reći je da sam preponosna na sebe jer nisam odustala, niti posustala. Čak niti u prošlih godinu dana kada sam imala zaista malo vremena sam bila redovita. Sretna sam što mi je blog u život doveo divne ljude sa kojima pijem kave ili se dopisujem. Sretna sam kada dobijem vaše komentare, mailove i upite, jer znam da mi vjerujete. Sretna sam kada dobijem pohvalu od osoba za koje nisam ni mogla sanjati da prate moj blog, a one ne samo da prate nego i kupuju po moji recenzijama. Mislim da je svakom blogeru velika stvar kada dobije kompliment da je nešto kupljeno zbog njih.

I hvala vam što me prepoznajete. Sto vas broj na društvenim mrežama raste. Što me podržavate i dižete me kad padnem. Bez vas ne bi bilo niti bloga Maybe's New start!

Od danas krećemo sa darivanjem. Zahvaljujući sponzorima, pripremila sam vam pun nagrada! :-) Hvala i od srca!

Love,
Maybe

Broj komentara: 17:

  1. Sretan rođendan! :)
    Baš je lijepa ova fotka :D Hvala za darivanje :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan rođendan! :) Želim ti još puno, puno bloganja i postova. Obožavam tvoje postove i videe, uvijek dobijem ideju kako se našminkati. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. čestitam!! nemam običaj komentirati na postove, ali vjerno pratim svaki post i zahvaljujući tebi sam isprobala nešto što inače nikad ne bi :) keep up, we love you! =)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretaan rođendaaan :) ja sam te pronašla skoro ali sam uspjela pregledati sve postove i uživam u svakom novom ...

    OdgovoriIzbriši
  5. Sretan blogorođendan doživio ih još sto :)) :*

    OdgovoriIzbriši
  6. Sretan rođendan i neka ih bude jos puno puno!! :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Sretno i želim da tvoj blog doživi još puno godina :) Fotka je super!

    OdgovoriIzbriši
  8. Sretan rođendan i uspešan nastavak blogovanja želim! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Srecan blogorodjendan, sve najbolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Srecan blogorodjendan, sve najbolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sretan blogorodjendan i sve najbolje :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Anooo Sretan ti BlogoRodendan, budi takva kakva jesi i vjerujem da ces imati jos jakoooo punooo novih sljedbenika! cmokic <3

    OdgovoriIzbriši
  13. čestitke! uskoro ja slavim prvi blog rođendan

    OdgovoriIzbriši