15. stu 2012.

DALJEPOTI.HR vas daruje/ osvojite Active beauty paletu 3u1


Kada sam smišljala kako vas prikladno nagraditi za 2. Rođendan bloga, znala sam samo da želim da bude nešto veliko. I iako nikada za sebe ne tražim od sponzora stvari, za vas sam bez problema poslala mailove na nekoliko adresa. A kako je broj poklona rasao, tako je i rastao i moj osmijeh na licu. Kroz sljedećih 3 tjedna igrat ćemo se i na blogu na Facebooku. Nagrada je za sada 10 spremljenih, ali tko zna možda nam se još netko pridruži!

Pravila će biti jednostavna. Tražit ću od vas minimalno i dati vam svima priliku da sudjelujete u darivanju svakodnevno, dokle god traje darivanje. O pravila malo niže. Prije njih, ajmo mi na današnje darivanje!

Kada sam odabirala koju paletu vam pokloniti iz web shopa DALJEPOTI.HR , dvoumila sam se između Active beauty Endless Colour compact i Active beauty Box office paleta , međutim kada sam vidjela Box office, odluka je pala na nju.
Prekrasna paleta, koja se sastoji od 3 pojedinačne palete i jednom praznom kutijicom za prenošenje jedne palete. Svaka paleta ima 8 sjenila, 2 ruža/sjajila i rumenilo. Pripremila sam vam i fotkice. Dok sam fotkala, slučajno sam zagrebala zeleno sjenilo, pa se ispričavam! Nadam se da nije problem!




Pravila:
1.       Vaš email
2.       Odaberite jedan od načina na koji me pratite
3.       Ime i prezime/nick pod kojim ne pratite na odabranom načinu
4.       Sherajte/tvitajte o ovom darivanju – ovaj postupak ponavljajte svakodnevno i svaki dan popunite formu. Time ćete svaki dan ostvarit dodatni ulaz u darivanje. Molim samo neka objave budu javne i svakako uključite tag @Maybe's New start za FB ili @maybesnewstar za Twitter.
    Darivanje traje od danas 15.11.- 6.12.2012. do ponoći!
    Otvoreno je internacionalno!
         
            

Sretno svima!

Love,
Maybe

Broj komentara: 13:

  1. da li je obavezno share-ati/tvitati? ili je jedna prijava bez tog dosta za sudjelovanje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne moraš, dovoljno je samo popuniti obavezni dio forme!

      Izbriši
  2. Već pratim neko vrijeme i imam jedan dobronamjeran komentar. Vidim da jako često radsiš gramatičke greške koje ne mogu biti slučajne jer ih ponavljaš jednu za drugom. U ovom tekstu to je "rasao" - riječ koja ne postoji u našem jeziku. Kaže se "rastao".

    Zatim, "Igrat ćemo se i na blog u", valjda blogu...

    Provuci tekst kroz Hascheck prije objave, jer ovako zbilja izgleda smiješno. Čak i ne moraš objaviti ovaj komentar, ali uzmi ga u obzir.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana, konstruktivne kritike uvijek objavljeujem. Hvala na savjetu i isprvait ću greške i sada i u pazit ću više u budućnosti. Samo greške su pravopisne prirode, ne gramatičke.

      Izbriši
  3. Hej draga što se tiče ovog tvitanja svaki dan...moram ponovo svu formu ispuniti ili kako da ti obznanim to tvitanje :D ako razumiješ što želim reći :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Je,svaki dan ispuni, da lakše pratim!

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdrav! :) Pitanjce: kod unosa linka sa sheranje na FB, malo mi je nejasno koji link trebam ubaciti, svog profila na Fb ili? o.O :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Otvori link kojim si šerala u novi prozor i taj link stavi.

      Izbriši
  6. Pick me! Pick me! Pick me! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. hej super su ti nagrade, i stvarno bi si htjela jednu ... zato mi reci da li ja to pravilno radim .. ovako, svaki dan se prijavim za nagradnu i dijelim sa tvojim tagom ??? ako to nije dobro pliz reci :) hvala i zakon si :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel ispuniš formu sa novim linkom? Ako da, onda je sve 5:-)

      Izbriši
    2. pa stavim novi link, ali uvijek isti, tj.svoj ??

      Izbriši
    3. da, uvije novo link sa novim datumom da mogu proverit

      Izbriši