3. stu 2012.

AVON Hidrakolor ruževi: Red reveal & Hot and spicy

 P1220428Prije nekog vremena su me iz Avon iznenadili velikim paketom svega i svačega. Konačno je došlo vrijeme za recenzije svih tih ljepota. Danas vas upoznajmo sa 2 ruža, od koji je jedan postao moj favorit iste sekunde kada sam ga ugledala. Naravno riječ je o crvenom ljepotanu.

P1220420Crvenih ruževa nikad dosta. Baš kao i nude. I poludim kad me dragi pita šta će mi toliko istih boja!!! Grrr.. svaka ima svoju nijansu, podton i jaaako se razlikuju. Ma šta god muška populacija mislila o tome. I mi ih sve moramo imati:-)
Ambalaža: jednostavna, crna, kutijica sa metalnim srebrnim obrubom u sredini. Klasično, jednostavno i meni lijepo.
P1220422Karakteristike: ruževi su kremasti, posebno „Red reveal“ koji prekriva u jednom nanosu. Ne isušuju usne. Traju cca 3-4 sata, bez olovke. Na žalost- nestaju nakon jela i prenose se na šalicu/čašu. Dokaz tome pogledajte u postu prije, klik ovdje.
P1230053Red Reveal je predivna kombinacija crvene i ciklama ružičaste. Obožavam ovaj ruž jer je apsolutno savršena nijansa. Na nju ćete dobiti puno komplimenata i upita, vjerujte te. Odlično prekriva u jednom nanosu, nije nužna olovka za usne, ali ja uglavnom obrubljujem.
P1230078
Hot and spicy je nijansa koja me razočarala. Mislila sam da će biti više narančasta. Ona u sebi ima dosta izražen rozi ton, koji međutim fotić nije uhvatio, ali vjerujte mi na riječ. Nije toliko kremasta i sama struktura ruža nije da potpuno prekrije usne. U sebi ima sitni shimmer koji je toliko sitan da se ne osjeti na usnama,što je najveći plus ove nijanse.
Ruževi dolaze u 31 nijansi (katalog 16, od kojih će biti predstavljeno u katalogu 16). Cijena u istom katalogu će biti 35 kn.
Želite li produžit trajnost ruža svakako prije ruža nanesite olovku za usne.
Moj favorit je Red reveal, a vaš? Koje ruževe iz te kolekcije vi imate?

*PR Uzorak
Love,
Maybe












Broj komentara: 6:

  1. Tako je ... svaka nijansa je drugačija...i ja to često objašnjavam, npr, imam 5 nijansi fuksije (trenutni hit u mom neseseru) i zaista su slične, priznajem ALI nisu iste :D!
    Divno ti stoje oba ali moj favorit bi bio "hot and spicy"!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo printam i pokazuje dragom kao dokaz:D
      Fuksija je divna, ali sam tako izbirljiva kada je ta boja u pitanju da nikako da ih kupim.
      Tebi bi HAS odlično stajao, obzirom na put. Na meni se nekako izgubi!

      Izbriši
  2. Hidrakolor ruževi su mi odlični, već imam Perfect Peach i Apricot Mistery. Naravno da je svaka nijansa drugačija i slažem se da nikad dosta crvenih i nude ruževa, mada bih ja tu dodala još breskvaste i narančaste nijanse. ove jeseni sam skroz zaluđena narančastom bojom na usnama i često je nosim. ne zahtjeva eleganciju kao crvena (ni crvena naravno striktno ne zahtjeva eleganciju, ali ja tako vidim crveni ruž) a opet je upadljiva i divna boja, podigne svaki look. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. boje su predivne ali prva mi je naj naj

    OdgovoriIzbriši
  4. ovaj red reveal je stvarno prelijep. svidja mi se ta fuksija,i za 35kn ce ga definitivno trebat naruciti

    OdgovoriIzbriši