21. lis 2012.

Flormar Ultra Cooper/ Grey/ Green olovke za oči

    P1230394Prije nekoliko tjedana, Kozmo je u svojoj ponudi srijedom imao 30% popusta na sjenila i olovke za oči. Kako su olovke moja opsesija, iskoristila sam priliku i kupila prvu Flormar Ultra olovku za oči Bila je to Cooper olovka. Par dana kasnije sam se vratila po još dvije.
Iako cijena odskače od one koju očekujemo za Flormar (40 kn), ove olovke potpuno opravdavaju kvalitetu. Jedne su od najboljih koje sam imala priliku isprobati. I jedina mana je što dolaze u svega 7 nijansi.

Ambalaža je crna, dosta profinjeno izgleda i razlikuje ih od ostalih Flormar olovaka. Odlično se šilje. Pod time prvenstveno mislim da ih mogu išiljit do vrha. Time dolazim do druge kvalitete olovke- nije pre mekana. Ali opet nije ni suha. Lagano klizi po kapku i još lakše se blenda. Iako se nigdje ne navodi da su to vodootporne olovke, one ostaju cijeli dan na waterlineu.
P1230400
Cooper je brončana nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom. U prvom sloju je najmanje pigmentirana od ostale 2 koje posjedujem. Shimmer je zaista mali i daje samo decentan sjaj, ne grbe (što je inače slučaj). Za jaču vidljivost ove olovke, ako ju blendate trebate 3,4 sloja.
cooper
P1230454Grey je siva, pomalo metalik olovka. Odlično pigmentirana. Samo 2 sloja su vam potrebna kada ju blendate da bi dobili svu punoću boje.
greyP1230440Green metalik svijetla zelena, super pigmentirana. Kao i sivoj potrebna su joj 2 sloja kada ju blendate da bi dobili svu punoću boje.green
Nakon što ih izbendate ili nanesete i one se ugodno smjeste, ne mrdaju sa vaših kapaka satima.
Cijena je 40 kn po komadu (u Kozmu). Dostupne su u Kozmu i Flormar prodavaonicama/štandovima.
Jeste li ih isprobali?
Love,
Maybe










Broj komentara: 11:

  1. Nisam imala prilike da probam,iz prostog razloga jer nemam njihov stand-prodavnicu nigdje blizu ali ova zelena mi stvarno izgleda savrseno,onako za naglasiti oci,super djeluje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš sam oaj tren za ruževe čitala da nisu nešto posebno, da kratko traju.

      Izbriši
  2. Baš mi se sviđaju i vrlo bih rado dala šansu nekoj, ali iz principa ne želim da dajem pare našem groznom uvozniku tako da ću pričekati dok ne dođem u Zagreb :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma da? šta toliko nabijajacu cijene? javi, kupim ti ja i pošaljem sve koje hoćeš nijanse.

      Izbriši
  3. kupila sam ljubicastu i mislila sam da ce to biti prva olokva koja ce stajati na waterlineu barem 2 sata, ali eto, nije se to dogodilo. jednostavno olovke ne stoje na mojim ocima. ali dobro posluzi kao baza za sjenilo :) (Niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima ti jedan super trik za takav waterline- prođi higijenskim štapićem da ga osušiš. ako ti nije osjetljivo područje nanesi i malo pudera u kamenu pa onda olovku. dulje će ti trajati.

      Izbriši
    2. probat cu sutra. nadam se da ce upaliti :D

      Izbriši
  4. ova cooper je baš odlična boja, ne bi bila ista bez ovog shimmera, a siva mi uvijek treba :D

    OdgovoriIzbriši
  5. nisam ali cu svakako uzet prve 3 :) sviđa mi se to sto nisu suhe ni premekane. obično me suhe olovke iritiraju zbog čega ih izbjegavam pa mi vise odgovaraju masnije

    OdgovoriIzbriši
  6. brončana,siva crna bi bile moj izbor,sviša mi se to sto nisu presuhe ni premekane. obične olovke mi ne odgovaraju jer me grebu i iritiraju

    OdgovoriIzbriši