21. lis 2012.

Favoriti tjedna #5

    P1230378Obožavam nedjelju. volim obiteljsko zajedništvo koje donosi. Volim što nam posao ipak svima dopušta da smo doma zajedno. Tradicionalna sam po tom pitanju i moja obitelj je jedna velika skupima klasičara. Nedjeljom zajedno sjedamo za stol, juha je od domaćih rezanaca. Za par godina će nas moći stavit u muzej:P u postavu- kako su živjeli naši stari:-)
P1230376Prošlih 7 dana sam se uglavnom bavila kožom lica. Kako sve više starim, tako sve više i brinem o njoj. Tako to dođe sa godinama. Hidratacija mi je opsesija. Tako sam skužila da mojoj koži savršeno kao baza za makeup dođe BeYu BB krema*. U pitanju je još jedna BB krema koja je više tonirana krema nego BB po pokrivanju, ali nisam ni očekivala ništa drugo od nje. Zato ona ima neka druga svojstva koja su me oduševila. Savršeno radi kao primer licu. Drži podlogu satima! Razlog zašto sam ju počela koristiti je što u sastavu ima hijaluronsku kiselinu koja zaglađuje i osvježava kožu, ali i hidratizira. Moja koža je zaista znatno svježija od kada ju koristim. Ako želite detaljniju recenziju ove BB kreme javite u kometarima. BeY u BB krema je dostupna na DALJEPOTI.HR P1230381Trenutno isprobavam YSL Tein resist tekuću podlogu. Trebat će mi još malo vremena dok ne dobijem konačno mišljenje o njoj. Zamijenila sam ju za GLOW bodove na ItGirl. Sviđa mi što je jako lagana, no opet kad ju nanesem bockalicom daje ipak bolje prekrivanje lica. Još ćete malo pričekati  recenziju dok mi mišljenje o njoj ne sjedne potpuno.P1230374Flormar Ultra olovke za oči sam nedavno spominjala na Facebooku. Imam ih u 3 nijanse a popodne očekujte njihovu recenziju.P1230375Zelena glina. Svi koju je probali kao masku za lice znaju da je dovoljno reći samo „zelena glina“ . Volim ju miješati sa Aleo verom, dubinski čisti lice a ne isušuje. Detaljnije o njoj uskoro.
To su stvarčice koje sam najviše koristila ovaj tjedan. Trudim se svaki tjedan otkrivati nešto novo. Ili među starim stvarima pronaći novi način korištenja.
Koji su vaši prošlotjedni favoriti? Volim kad mi pište o njma jer onda i ja saznam nešto novo:-)
*PR uzorak
Love,
Maybe




4 komentara:

  1. Kod nas jejako teško pronaći zelenu glinu za kupiti, a baš odavno želim isprobati i uvjeriti se u ta njena ljekovita svojstva :))

    OdgovoriIzbriši
  2. mm kul,sviđaju mi se olovke!..i glina,to bi mi i trebalo cak..

    moj favorit MF amethyst lak za nokte,balea aqua serum u kombinaciji s vichy aqualia termal kremom i essence LE class 2013 olovka za oci :)

    OdgovoriIzbriši
  3. zelenu glinu nisam nikad ni probala. jedva čekam recenziju da vidim kakva ti je

    OdgovoriIzbriši
  4. olovke izgledaju odlično a zelenu glinu nisam još nikad koristila. gdje si je kupila i koja joj je cijena?

    OdgovoriIzbriši